Jul 17, 2014

Vi rykker nærmere på den nye historiske alliance 20. Juli 2014 - Petro USD i forfald

Forord: Siden ZAP udsendte nyheder i 2007 med insider viden (kunne være kinesiske White Dragon familie), er tiden nu inde til forandringer som skaber de postive ringe i vandet som er ventet på det finansielle marked. Den negative spiral af usikkerhed og frustration, skyldes INGEN har set officelle tilkendegivelser om den store begivenhed, tiden må vise om den kommer den 20. Juli 2014 eller lidt senere - men den kommer, vær sikker på det. (Illumanti / Cabal bærer skylden og menneskers manglende bevidsthed).

Faktum er, BRIC landende (Kina, Indien, Rusland, Brasilien og Sydafrika) er gået sammen om en ny verdensbank - en mini IMF om man vil. Putin har været på rundrejse i sydamerika for at få støtte, samt Mexico overvejer at lancere Deres valuta "Peso" bakket op omkring sølv. Tyskland har indgået en historisk aftale om Kina's Renminbi valuta og finansielt centrum (Frankfurt), Franske bank - BNP - fik en øvertæver af dimensioner i form af bøde, lægger man afstand til USA. Kinesere opkøber alt fra svinekød, olie, gas og ejendomme i USA. OPEC har netop konfirmeret, at Kina er det største olieimporterende land i verden. Alt sammen lægger enormt pres på den gamle cabal styret Federal Reserve Petro Dollar. 

USA's finansielle udøvende eller lovgivende magt-organer (I.M.F., FED, U.S.T, C.T., B.I.S., WORLD BANK, U.N., M M.O.U.S.E., og flere) har allerede underskreven en bindelig kontrakt og de kontraktlige forpligtelse som det indebærer, mellem banker og regeringer (med krav om SDR - Special Drawing Rights) i overensstemmelse med den kinesiske familie. Kontrakten går i al sin enkelhed ud på, at USA/Cabal acceptere, at Petro USD ikke længere er den alt dominerende valuta i verden, som nu bliver erstattet (eller som alternativt) med ny penge-valuta-enhed, nemlig TRN - Treasury Reserve Notes. TRN er bakket op af guld og promenneskeligt.

100 USD = 92 TRN. Efter signede bliver den nye TRN udleveret til HSBC HK, HSBC Singapore og andre banker i disse dage. I kølevandet på denne begivenhed, spindes der masser af andre begivenheder, blandt andet, at fonde bliver frigivet med masser af penge til velstand og humanitære formål, rundt om i verden, også nulstilling af verdens valuta og gældsfrihed til alle. (Tro det eller lad vær)

Hvis du stadigvæk er usikkerhed på ovenstående - læs her. Andre ZAP nyhedsstrømme kan afhentes her

Alias navnet ZAP er ikke den eneste nyhedsformidler i disse kredse (GOAT, Okie, MarkZ, Jester, TNT Tony, wife in the know, General64, JonnyWg, BellaGrits, Atty Hodges, JC Collins, TerryK, WHA) er blot nogen af dem som sidder tæt på "insider" informationer.

Nu overlader jeg Jer til ZAP - Office Of Poofness 16. juli 2104 - direkte "redigeret" oversættelse...






Temmelig kort og ligetil. SDR (Special Drawing Rights (Cabal's  idé)) blive erstattet af TRNS (Treasury Reserve Notes (guld underlag, og "pro-menneskeheden").

En ting jeg har aldrig nogensinde "forstod" er, at USD pludselig ville blive værdiløse. Og der synes at være tilfældet med den "guld
 bakket TRN" som kommer ud. Repræsentere en "gold bakkes TRN" min sande værdi? NEJ. Men jeg kan li altid at tænke, dette er en planetarisk proces. Det er for alle, ikke bare mig selv og dem, der kender deres evige Essence, og at de er en del af en kosmisk system, og at ET'er er en del af deres familie og hjælper os (nogle ikke) ...

Det er meningen at være for planeten ... (og ja, jeg råber ...).

Her er nogle flere ting ...

"TRN SKULLE TAGE DEN ROLE VIA SDR og udføre FORLIG mellem regeringer og banker i stort set samme måde som det var tilfældet i 1934 med WILSON HEAD hvor $100,000 amerikanske guld certifikater (dollar noter MED ORANGE BAGSIDE).

"... Når de ombyttes, 100 USD = 92 TRN. Bankerne vil tage 8% som admin GEBYRER OG ANDRE GEBYRER OG AFGIFTER. DET TRN ER GULD underlag, og er meget mere værdifulde end USD.

"RV ER HER NU. Når de umyndiges GLOBALT VIL UDVEKSLINGEN BEGYNDE OG FONDE vil effektueres. VI ER DAGE ELLER uger væk, set fra mit syn og hvad jeg ved.

"SIDEN PAVEN FRANCIS FYRING og CARDINALERNES STYRING af Vatikanets bank, er 6 banker under UNDERSØGELSE NU FOR HVIDVASKNING og undersøgelser og arrestationer vil stige i antal, OG ANDRE korrektioner.

"Billedet er helt klart, at vi faktisk er MIDTEN AF nulstillingen, og menneskeligheden kan igen ånde, og vores FORUDBESTEMTE VEJ igennem 1000 år med fred og velstand vil være her. MEGET FED guddommelige plan. De gjorde et godt stykke arbejde ovenpå. "

-------------------

Hilsner :

HEJ ALLE,

DENNE UGENTLIGE MIDTVEJS BREV er for at sætte klarhed på mange ting som har hændt, nu kan jeg lade et par stumper af kritiske oplysninger sive.

Min diskussion om ROLEN FOR TRN på den globale scene, ET AT TRN VAR svaret, og tilbagevisning til Cabal INSPIRERET SDR (Special Drawing Rights), som ville have foreviget slaveri.

TRN SKULLE TAGE ROLLEN FRA SDR og udføre FORLIG mellem regeringer og banker på stort set samme måde som i 1934 WILSON HEAD $ 100,000 af amerikanske guld certifikater (dollar noter MED ORANGE BAGSIDE).

DOG VIL TRN BLIVE UDGIVET offentligt og vil erstatte de amerikanske FRN (USD).

For to dage siden blev de foreløbige leverancer af DEN NYE TRN udleveret til HSBC HK, OG HSBC Singapore og andre banker.

Billioner af TRN vil blive udloddet samstemmende som USD bliver taget ind af bankerne og DU FÅR LOV AT ÆNDRE DET TILBAGE I TRN. 100 USD = 92 TRN. Bankerne vil tage 8% som admin GEBYRER OG ANDRE GEBYRER OG AFGIFTER. TRN ER bakket op af GULD, og er meget mere værdifulde end USD.

STORE BELØB er oplagrede og venter på at blive hvidvasket, vil blive udvekslet for omkring 70 NET, men kun, og jeg gentager, KUN hvis de kan bevise oprindelsen af pengene - ELLERS vil Narkokartel penge på sådanne FRILAGRE blive brugt til at vokse en anden favorit flora, svampe. DET VILLE IKKE VÆRE nogen overraskelse, hvis de har nok SVAMPE FOR ALLE pizza til deling derude.

HVIS OPRINDELSESBEDRIFTEN kan bevises, VIL lagre af GAMLE USD blive udvekslet og sat tilbage i systemet.

Som vist igår, fik BRICS installerede den nye og forbedrede Verdensbank. DEN GAMLE VERDENSBANK (IMF) med SINE byrder og problemer - vil NU FADE OUT.

LANDE, DER IKKE LIGENU? er BASEL III-kompatible VIL FÅ UDLEVERET valutaer bakket op om guld og dette er en løbende proces SOM FORBEREDELSE TIL NÆSTE UGE.

DATOEN DEN 20 JULI er vigtig. Al PEGER på forberedelser af udrulningen af ​​disse bestræbelser som nu er lykkedes. Jeg tror, ​​at vi ser de sidste stadier før påbegyndelsen af ændringerne.

Billedet er helt klart, at vi faktisk er MIDTEN AF nulstillingen, og menneskeligheden kan igen ånde, og vores FORUDBESTEMTE VEJ igennem 1000 år med fred og velstand vil være her. MEGET FED guddommelige plan. De gjorde et godt stykke arbejde ovenpå. Erfaringerne MED dette tidspunkt har arbejdet temmelig godt FOR OS ALLE.

Og ja, svinene SMILING BIG TIME. Snøfter i særdeleshed.

I kærlighed og lys i vores SERVICE
ZAP

"Gud er; JEG ER; Vi er "
"Være god, være lovlig, FORTÆLLE SANDHEDEN"

16 juli 2014
Copyright ZAP 2014