July 15, 2014

Hvad er hjertet i Ascension - Tør du leve sundt?

Fremstilling af en fremtidig robot kvinde,
bevidsthed bryder fri af sin programmering
og stiger ind i riget hos de levende.
Jeg vil forsøge at blotlægge begrebet Ascension, en mulig forstilling kunne være; " En form for opstandelse og periode i vores livs cyklus som hæver vores niveau / frekvens / dimission / vibration af bevidsthed, der ikke alene indebærer os selv som individer, men alle mennesker på Gaia(Jorden), hvor vi får fortalt sandheden i alt sin magt og vælde ". Ascension er et bevidst valg for at engagere sig i Evolution.
Harmoni er hjørnestenen i Ascension, som manifastere sig ved, den ydre verden fremlægger dokumentation for indre forandring til alle i vores samfund igennem at udtrykke glæde ved bevidsthed i sin menneskelige form.

Det siges, at en fjerdel af verdens befolkning netop er opvågnen og at den fjerdedel af befolkningen oplever en accelereret bevidsthed som også kaldes "1st wave of ascension". Hjertet af Ascension er "overgivelse" som mange har misforstået.

Vi er alle spirituelle skabninger”, hvis du tror på der er mere end livet tilbyder sig, så er du i min bog, spirituel som er blevet opmærksom på ens egen åndelige tilstand.

Som Reiki healer, ved jeg folks blokeringer ofte er lokaliseret ved øjne, baghoved, hals, hjertet, solar plexus, milt, albuerne - her ligger oftest angst for handling, og blokering i forhold til at udtrykke / foretage handlinger fra hjertet - altså vores udtryk i forhold til os selv men især vores omgivelser.

Lad os se mere på Ascension og "overgivelse": Se mere fra Matt Kahn - the heart of Ascension

Jeg har tidligere været inde på et uundgåeligt begreb eller tilstand som indtager vores daglige liv mere og mere, man kan vel definere det som en slags kognitiv dissonans - nemlig Vasanas som bedst kan defineres som de automatiske, mekaniske eller vanemæssig måder, vi har for at reagere på situationer. De er indgroede adfærdsmønstre.

Selvom vores ydre fortæller os, vi er oplyste og bevidste og føler os som spirituelle væsener og styr på vores liv, kommer "kærligheds-tsunami" rullende ind hele tiden og forsøger, at skylle os rene i alle vores blokeringer, frygt og berøringsangst, som er en del af vores Vasana.

Vores vanskeligheder for "overgivelse" til kærligheden; kærlig omsorg overfor os selv og andre,  er svært for rigtigt mange.

Overgivelse er et misforstået koncept 

Hvis hjertet af Ascension er lig med stien til overgivelse, hvad betyder det så at overgive sig; min optik og forståelse er, når folk overgiver sig til hvad det nu måtte være af obstruktioner på deres livs vej, og denne overgivelse ikke umiddelbart følger trop med en positivt handling, tror mange, uanset hvor mange gange de overgiver sig - en følelsen tomhed, intet sker, vi kan ikke mærke noget - ergo giver jeg op nu. Fordi vi sammenligner det at give op med, at miste kontrollen, men det vi endeligt giver op med, er viljen for at deltage og det er ikke overgivelse men at trække sig tilbage.

Dvs. overgivelse via vores hjertechakra så at sige, skal naturligvis ikke udløse frygt, blokering for ændringer og udvikle mistroisk intentioner, men derimod; overgivelse skal skabe positive resultater, strømninger af kærlige intentioner og forståelse for livet proces er godt for dig selv og andre.

Eksempel: når vi er ude og løbe og kommer hjem fra turen, kommer de fleste mennesker i et stadie af glædesrus, endorfiner frigives og følelse af vi har præsteret noget og er på vej til bedre kondi og tilfredsstillelse.
Sammenligner vi det med at overgive os til omstændighederne, når vi kan se, det medfører kærlige intentioner, uden at overlade vores kontrol, skaber det positive ringe i vandet og en glædesrus. Når du "vælger" at transformere dig selv og overgive dig, i stedet for blokere og gå i forsvar, handle uforsvarlig med frygt og angst, vil det alting komme tilbage til dig med 100 pct dobbelt positivt kraft

Given eksempel:  

Den allersidste person som du vil være tættest på, er den som du tror skaber "drama" omkring dig.

Virkligheden er dog, man glemmer, den person som er tættest på dig selv, er faktisk
rent spirituel den person som er med til at få dig til at heale dig selv og bringe den balance, som du har brug for i livet - selvom de skubber til dig hele tiden ...

Hvis man hele tiden bebrejder modparten, med at sige; DET ER DIG SOM SKAL ÆNDRE DIG SELV.

Du er nu magteløs, du er nu et OFFER. Du er offer og hjælpeløs indtil alle andre
omkring dig - ændre sig - virker det - NEJ. Det tager alt din energi, er ødelæggende for dig selv.

Virkeligheden er, du skal skal OVERGIVE dig. Når du overgiver dig, lader du dig selv ændre dig (på den sunde måde) bekræftigelse ville være; "eneste katalysator uanset hvad som end måtte komme ud af det her, er i overensstemmelse med min egen guddommelige kraft, til at skabe fred med livet, være i harmoni, hæve min frekvenser og energi, trivsel for alle" - Du kan hade, fornægte det, men at overgive sig, ændre man sin livsindstilling for det bedre, ved at tage imod, i stedet for at skubbe væk...  

Man skal tage et valg - enten stoler man på det guddommelige og alt jvad det indebærer,
ellers bliver man konstant offeret for de ting som du ikke kan acceptere.....

Der vil være situationer som du ikke KAN ændre på... det er naturligvis dig valg,
og KUN dit valg, men du skal bare vælge det rigtige.

Jeg hader mig selv, hader mit liv, vil ikke acceptere mig selv, acceptere ikke
ditten og datten - alle udsagn som kun skaber endnu mere frustrationer og konflikter med sig selv... eneste mulige udgang er, igen "eneste katalysator uanset hvad som end måtte komme ud af det her, er i overensstemmelse med min egen guddommelige kraft, til at skabe fred med livet, være i harmoni, hæve min frekvenser og energi, trivsel for alle"

Man kan ikke bliver fulde regnbue væsner (udvikle sig selv) med at blive ved med at grave sig ned i kaninhullet ( Alice i Eventyrland)

Det samme som jeg siger med Vasana, man hidkalder de mørkeste sider af sig selv i øjeblikket og det skal behandles - vi er alle igang med udrensningsprocessen.

Håber i forstå budskabet:  Du er nødt til at transformere dig selv, og alting vil transformere omkring dig med dobbelt positivt kraft - ligesom universets lov.

Ærkeenglen Michael og Den Guddommelige Moder fortæller os: 

Gaia - mennesker er den første fysiske folkemasser af Ascension overalt i universet. Tidligere individuelle indviede studerende gik på skoler først og bestod indvielserne, før de steg op.
For andre Ascensions tidligere tider, har det været nødvendigt at forlade den fysiske krop ved døden for at bestige det guddommelige rige.
Aldrig har en Ascension været ledsaget af en sådan offentligt tilstedeværelse af den Guddommelige Moder,  Celestials, de opstegne mestre, galaktiske mestre fra mange andre områder af rummet og andre dimensioner af tilværelsen.