Jul 14, 2014

Vietnamesiske valuta (Dong) er nært forestående for revaluering - US Petro dollar svækkes - Aktuelt

13 Juli 2014
Valutaen i Vietnam kaldes dong er blevet knyttet til den amerikanske dollar i meget lang tid. Dong er blevet devalueret konsekvent over de sidste 4-årtier for at lette eksporten af ​​dollar inflation. Indlands i   Vietnam bliver dollaren overvejende brugt og ikke dong selv, og lån fra lokale finansielle institutioner er overvejende domineret i dollar. Men alt dette er ved at ændre sig.

Vietnam Business Forum har arbejdet på metoder til at stabilisere den vietnamesiske dong og dets Macroeconomic Policy Working Group (MAG) har netop udgivet sine henstillinger, og de er dramatiske, for at sige det mildt.

Som rapporteret af vietnamesiske Dong News, er følgende citater taget fra indholdet af MAG rapporten.

"Yuan, den kinetiske valuta, er den næststørste økonomi i verden, og Vietnams største handelspartner, har aldrig fået fodfæstet på valutamarkedet i Vietnam."

Implikationen fra rapporten er, hvorfor skulle Vietnam fortsætter med at bruge DONG mod den amerikanske dollar, som Vietnam handler med i marginalt omfang, når de i virkeligheden Kina er Vietnams største handelspartner.

"Eksperter: Tung afhængighed af dollaren ikke godt for Vietnam."
Ekstremt selvforklarende.

Læs resten af artiklerne fra JC Collins  her

Brudstykker fra artiklen :

BRIC's indflydelse på verdens revalueringer - DONG, Dinar 


Den operative sætning i citatet er "en ny valutapolitik". Som nævnt, er det sandsynligt, at DONG vil blive knyttet til en kurv af valutaer. Hvilke kurve der findes uden for euro og SDR? Ingen. Men med annonceringen af ​​BRICS Valuta Market Stabilization Fund denne uge, og dens $ 100 milliarder injektion fra BRICS-landene, er det muligt og sandsynligt, at BRICS valutaer vil danne en stabilisering kurv, hvorfra andre valutaer, som dem, der hører til det næste Eleven lande, hvoraf Vietnam er medlem af, kan pind også og stabilisere sig.

På dette punkt vil jeg anbefale læserne at revidere følgende stillinger:

Hvorfor vietnamesiske Dong vil Reset
Vietnam Søger Dong Stabilitet som Dollar nærmer Collapse
Den amerikanske dollar er Dumping Vietnam
En global valuta Reset
The New Exchange Rate System