Jul 15, 2014

George Bush er den værste amerikanske præsident i 100 år: Her er Hvorfor ?

Vi ved alle, hvordan Bush Administrationen og zionisterne / cabal er forbundet. Jeg er den overbevisning, at Præsident Obama er den bedste amerikanerne har haft, men det virker skæmmende at den mest respekterede menningsmåling - Quinnipac nedgører Obama. Han er tvungen til gå med listefødder mellem at følge sin egen spirtuelle vej og for ikke selv at ende som katteføde som John F. Kennedy.

Det forlyder via jungle trommerne fra Ben Fulford 15 Juli 2014, at George W.H. Bush døde i fredags - man skal nok tage det med et gram salt. - læs her

Præsident Barack Obama betragtes som den værste amerikanske præsident siden Anden Verdenskrig ifølge den seneste meningsmåling foretaget af Quinnipiac - University Polling Institute i Connecticut.

Quinnipiac er en af ​​de mest respekterede meningsmålinger i USA, men det er absurd. Præsident Obama har mange problemer, mange som han selv har skabt, men han arvede en hvirvelvind fra hans forgænger, George Bush, som var en millard-dollar katastrofe.

Alligevel er det Obama, der blev valgt af 33 procent af de adspurgte som den værste præsident for den moderne æra, mens Bush kom på andenpladsen, valgt som worst med 28 procent.

Jeg har brugt den sidste måned i USA, hvor jeg boede i 12 år, og jeg blev ramt af virkningerne af fejlberegninger, status som øsamfund og uduelighed af præsident Bushs definerende beslutninger, der stadig trækker spor gennem det amerikanske samfund. De seneste ugers begivenheder afslører omfanget af hans omkostningerne til den uhyre ødsel af penge for invasionen af Irak i 2003.

I kan læse mere på artiklen her af Paul Sheehan, SMH, 13 juli 2014 - http://tinyurl.com/oygnl9c