Jun 1, 2024

🕬📰🌞 (Opdatering fra May Day) Breaking: WHO-ændringerne ser ud til at være lagt i graven for nu - vildledning om ADHD - lider du af migræne? ~ 1. Juni 2024 ~ |

Kære læser

Lad os glæde os over de få fremskridt, der sker i verden: WHO's ændringer ser ud til at være skudt i sænk - i hvert fald for nu. Flere sandheder bliver afdækket om covid og vaccinerne, og digitale penge er nok ikke lige om hjørnet, siden vi nu skal i gang med at designe nye pengesedler.

Velkommen til May Days nyheder!

 

Sygdom/sundhed
 
Breaking: WHO-traktaten er færdig – tak til alle borgere, der udøvede det nødvendige pres!
WHO's formand Tedros ærgrer sig – vi andre fryder os og fejrer, at forhandlerne ikke nåede at fremlægge de endelige tekster til WHO’s pandemiaftale og ændringer til det Internationale Sundhedsregulativ inden fristen den 24. maj. Dog: nogle kritikere af forslagene har advaret mod at fejre det for tidligt. Se ændringerne i artiklen.
Når myndigheder lyver, bliver sandheden ”fake news”
Fra Vitalrådet skriver Claus Hanke om WHO's ændringer: "Medierne varmer op med nye virushistorier et par gange om måneden, og WHO er ved at være klar med en ny traktat, som vil få den forgangne pandemi til at blegne mod de kommende indgreb i borgerrettigheder, personlig frihed og ytringsfrihed."
Selvom den nok er død: Underskriftindsamling mod WHO
Du kan stadig skrive under her, og måske er det en god ide, hvis de skulle finde på at inddrage nogle af de kontroversielle dele til næste års generalforsamling i WHO.
49 senatorer til Joe Biden: Drop støtten til WHO-traktaten!
I en sensationel vending har alle republikanske senatorer (49), ledet af senator Ron Johnson, formelt opfordret president Joe Biden til at trække sin støtte til at udvide WHO's  pandemiautoritet. (norsk)

Hvordan journalister vildleder befolkningen om psykiatri: Adskillige fejl i Jyllands-Posten om voksen ADHD
Peter Gøtzsche skriver: "En artikel i Jyllands-Posten fra den 14. april var meget frustrerende at læse, men typisk for den helt ukritiske måde, journalister skriver om psykiatri på. Den handlede om, at markant flere midaldrende og ældre får en ADHD-diagnose i dag end tidligere. Det forventer man, at læserne skal synes, er godt."
Skandalen med det inficerede blod: Et chokerende vindue ind til den farmaceutiske ‘sygdomsforretning’
Mellem 1970’erne og begyndelsen af 1990’erne blev over 30.000 patienter i Storbritannien behandlet med blodtransfusioner eller blodprodukter, der var forurenet med hiv eller hepatitis C. Det førte til mere end 3.000 dødsfald og efterlod tusindvis af mennesker med fortsatte helbredsproblemer. En ny rapport har konkluderet, at de britiske myndigheder bevidst dækkede over og bagatelliserede skandalen i årtier, hvor medicinalfirmaer som Bayer og Armour Pharmaceuticals blev beskyldt for at vide, at behandlingerne var inficerede, men alligevel fortsatte med at sælge dem. Skandalen giver et chokerende indblik i den profitdrevne karakter af den farmaceutiske ‘sygdomsforretning‘.
Skimmelsvamp skal man ikke spøge med
Rigshospitalet har i årevis kæmpet med at få bugt med den skimmelsvamp, der lurer i nogle patientbadeværelser, stuer og venteværelser i bygningen. Nu har det fået fatale konsekvenser for en 11-årig dreng, hvis død "med overvejende sandsynlighed" blandt andet skyldtes en skimmelsvampinfektion, som han havde fået på hospitalet.
Lider du af migræne?
Migræne rammer 12 % af amerikanerne og er den næststørste årsag til invaliditet på verdensplan. Den rammer 1 milliard mennesker og er den tredje mest udbredte sygdom. Hvad kan du gøre?
Er du også bekymret for din vandkvalitet?
Er du bekymret for kvaliteten af dit drikkevand? Så læs med her, hvor du får vejledning til rensning af dit vand.
Hverdagsmanipulation: Sådan bevæger du dig fra offer til mester
Alle er med jævne mellemrum manipulerende i vores adfærd. For eksempel når vi opdrager vores børn, eller når vi forsøger at opnå eller undgå noget i hverdagen.
 
Vaccination
 
Dr. Stabell Benn om Covid-19-vaccinen
Det uafhængige medie Psst!s stiller 10 enkle spørgsmål om Covid-19-vaccinen til de aktører, du kender fra Covid-19-debatten. De kalder serien for ‘De samme 10 spørgsmål’. Christine Stabell Benn, der er læge, professor og vaccineforsker, giver her sine svar.
På høje tid at indrømme ‘betydelige bivirkninger’ af COVID-19-vacciner
Dr. Robert Redfield, tidligere direktør for Centers for Disease Control and Prevention (CDC), har udtalt, at mange embedsmænd, der forsøgte at advare offentligheden om potentielle problemer med COVID-19-vacciner, blev presset til tavshed, og at det er på høje tid at indrømme, at der var “betydelige” bivirkninger, som gjorde folk syge.
Dr. Wakefields 'Protocol 7', der har premiere den 29. maj, handler om Mercks svindel med fåresygevaccinen
I et interview med Mary Holland, præsident for Children's Health Defense, diskuterede filmskaberen og fortaleren for vaccinesikkerhed, Dr. Andrew Wakefield, sin kommende film "Protocol 7: A Whistleblower Story", som handler om medicinalgiganten Merck og det påståede bedrageri med hensyn til effektiviteten af deres fåresygevaccine.
Japans mest erfarne kræftlæge: COVID-sprøjter er 'i bund og grund mord'
Dr. Masanori Fukushima har opfordret Verdenssundhedsorganisationen til at forestå en undersøgelse af de skadelige resultater af COVID-vaccinen. (norsk)
 
Miljø/GMO
 
EU vil have mulighed for at slukke dine elektriske apparater på afstand
Europa-Kommissionen arbejder på en forordning (bindende lovgivning), der skal gøre det muligt for EU at aflæse forbruget af elektriske apparater i husholdninger og virksomheder og muligvis slukke for apparater på afstand. Varmepumper er også omfattet af disse planer. Vind og sol kan nemlig ikke sikre stabil elforsyning, og så vil EU bestemme, hvor der skal slukkes.
Den grønne omstilling vakler
Energistyrelsen har netop udsendt en ny udgave af sine analyseforudsætninger til Energinet. Det er en kort rapport, der oplister den udvikling indenfor energiforsyningen, som Energistyrelsen forventer frem til 2050. Her er nævnt, hvor mange solceller og vindmøller man forventer opstillet i Danmark, hvad der skal ske med kraftværkerne, og hvordan forbruget af elektricitet vil udvikle sig.
CO2 er godt for planter – vi høster mere
Det er efterhånden kun de mest hårdnakkede – og uvidende - klima-alarmister - der helt benægter, at det stigende indhold af CO2 i atmosfæren har haft en gavnlig effekt på plantevæksten her på Jorden. Høstudbytterne er generelt blevet større, og NASA har målt en tilvækst i dækningen med blade i mange egne på kloden. Naturen er blevet mere frodig.
 

Skærme/elektrosmog
 
Hvordan føles det at have EHS?
Oliver på ti år oplever livet anderledes på grund af elektromagnetisk hypersensitivitet (EHS). Denne sjældne tilstand gør hverdagens teknologi til en udfordring: Han føler summen fra elektroniske apparater mere intenst end andre. Olivers rejse kaster lys over de ofte oversete virkninger af vores teknologiske fodaftryk og inspirerer til en søgen efter mere ægte menneskelige forbindelser. (engelsk)
Interview med Devra Davis om 5G og forskning
Den nyeste teknologi, der driver vores smartphones, er 5G, den femte generation af trådløs mobilteknologi, der skal få tingene til at fungere bedre og hurtigere. Før den blev implementeret omkring 2019, var der globale opfordringer til en pause fra nogle regeringer, aktivister og forskere, indtil de sundhedsmæssige konsekvenser kunne undersøges. Men det skete ikke. Tidligere i år stoppede det amerikansk sundhedsvæsen forskning i 5G, fordi det er "teknisk udfordrende og mere ressourcekrævende end forventet".  Her kan du høre fra begge sider, hvad der kan være på færde. (engelsk)
Konference i Tyskland for jer med interesse for den trådløse strålings skadelige effekter 
Organisationen Europeans for Safe Connections, som May Day er medlem af, arrangerer en konference 28.-30. juni i Tyskland. Konferencen dækker tre hovedområder: Helbred, natur og politik. Tætpakket program med spændende talere (læger, forskere, politikere fra EP), desuden udstillere med stande, lotteri, danseundervisning, yoga - og flot natur udenfor. Har du lyst til at møde andre med interesse for EMF og EHS, så book din billet inden deadline 10. juni.
 

Overvågning/rettigheder
 
Patientorganisationer kræver handling: 140.000 danskere skal vide, at deres gener er kortlagt
Det kan svække borgernes tillid til forskning, at et omfattende forskningsprojekt fra Aarhus Universitet har kortlagt danskeres gener uden samtykke, mener organisationer. Som vi skrev i nyhedsbrevet fra april: Hvis du ønsker selv at bestemme, hvad dit blod/væv må bruges til, så får du her en vejledning fra Sundhedsdatastyrelsen om, hvordan du skal forholde dig. 
En lyntur gennem partiernes EU-politik
Hvor adskiller partierne sig på deres EU-politik? Hvem skal man stemme på? Her får du en lyngennemgang med Asger Aamund af EU-valgets muligheder. Der er et problem ifølge Aamund: "Det interessante i EU-valgkampen er således ikke, hvad partierne går til valg på, men det, de ikke vil tale om.  Elefanten i rummet fylder meget. Alle kan se den, men ingen tør nævne dens eksistens. Den står der jo bare. Stor og uflyttelig, så det er da nok ikke noget at gøre ved. Elefantens navn er demokratisk underskud og centralstyret bureaukrati."
Den 20. marts 2024: Den første europæiske UFO-dag?
EU har ikke emnet UFO'er på programmet og er heller ikke specielt interesseret. Men den 20. marts blev de nødt til at lytte, for der var der arrangeret en høring i Parlamentet, der satte fokus på, at EU overhovedet ikke beskæftiger sig med disse særlige observationer, som piloter over hele verden er vidne til. USA's kongres har haft flere høringer om emnet. Hvad gør EU nu?
 
 
 

Er det svært at holde dig opdateret? 
Få nyhederne hos May Day!

Bliv medlem af May Day! Støt et godt initiativ!
Meld dig ind, eller forny dit medlemskab.
Klik her

Sundhed er godt for helbredet! 

No comments:

Post a Comment