Jun 22, 2024

⚕️💪❤️(Opdatering fra May Day) ADHD sidder måske i tarmen - stevia mod borreliose -schweizerne stemmer om fysisk integritet... ~ 22. Juni 2024 ~ |

 

Kære læser!

Velkommen til sommer-nyheder fra May Day. Vi ønsker alle en skøn sommer, og så får I lige en historie med fra det virkelige liv:

Hvorfor er May Days budskaber og nyhedsbreve vigtige? Og hvorfor skal du dele dem?

Google har i august 2023 vedtaget nye retningslinjer for deres informationer om sundhed og helse. Alle videoer på Youtube skal overholde disse retningslinjer, som bestemmer, at kun helbredsråd fra WHO og nationale sundhedsmyndigheder må vises. Andre ideer om sund livsstil er ikke sundt for industriens pengepung, så derfor skal folk ikke oplyses om, hvordan de selv kan tage vare på deres helbred. I May Day prøver vi at videregive gode naturbaserede sundhedsråd, som kan styrke dit helbred uden støtte fra medicin. Lige en anekdote:

Jeres redaktrice har netop overstået en operation i fuld bedøvelse, og personalet var ganske målløs over, at hun ikke behøvede smertestillende før og efter indgrebet, at hun ikke tog blodfortyndende medicin (som alle over 50 "bør") eller anden medicin, at hun var helt frisk, da hun vågnede af bedøvelsen og straks kunne stå op, spise og drikke og selv tage hjem. Der blev hældt rigelige C og B-vitaminer på før og efter, og især efter, da abstinenser fra bedøvelsen satte ind. Det blev hurtigt klaret med B og især B1.

Den viden kommer fra de utallige sundhedsforkæmpere, der har stået i deres egen ret og kæmpet for ægte sundhed i skyggen af systemet… som de danske orthomolekylære læger, engelske Patrick Holford, folkene bag Alliance for Natural Health,  amerikanske Adelle Davis og Mercola og mange andre, som vi jævnligt citerer. Tak til dem og også tak til alle dem, der producerer og distribuerer super kosttilskud.

May Day giver dig råd, som er veludforskede og understøttet i undersøgelser – men som med al info om dig og dit helbred, må du selv tager stilling til, hvad der er bedst for dig. Brug informationen, stil dine egne spørgsmål, og tag selv vare på dit helbred. Du har pligt til at tænke selv. Og har du brug for lægehjælp, så søger du naturligvis det.

God læsning og god sommer! May Day vender stærkt  tilbage i august!

 

Sygdom/sundhed
 
Forskere finder ny risikofaktor for ADHD og autisme hos børn
Danske forskere kæder lavt selenindhold i blodet hos gravide sammen med en øget risiko for, at barnet udvikler ADHD eller autisme tidligt i barndommen.

Kan visse tilsætningsstoffer i ultraforarbejdet mad kobles til type 2-diabetes?
Emulgatorer og stabilisatorer er konsistensmidler, der bruges i mange typer ultraforarbejdede fødevarer. Et konsistensmiddel (også kendt som emulgator, stabilisator eller fortykningsmiddel) bliver tilsat maden for at påvirke dens konsistens, men ser ud til at ændre tarmfloraen.
EU-kosttilskud i fare
En ældre, men meget informativ artikel fra ANH, der beskriver EU's mærkværdige måde at vurdere kosttilskud på. Hvornår bliver de "farlige"? Vil vi fortsat kunne få højdosis kosttilskud i EU?
Tjekskema — Hvilke belastende faktorer er jeg udsat for?
Der findes utallige belastende faktorer, som kan forstyrre vores sundhed, og de kan inddeles i fem kategorier.
Det er flåttid
Flåterne florerer. Se kort her over, hvor du skal passe ekstra på. Gå tur med sokkerne uden på bukserne. Læs May Days artikel her om borreliose og naturbehandling. For mere info: Skriv borreliose i søgefeltet på May Days hjemmeside.
Kender du alle fordelene ved ingefær?
Ingefær bekæmper både betændelse, kvalme, slidgigt og muskelømhed samt styrker dit immunforsvar. Se alle dens sunde effekter her – og få svar på, hvordan du bedst tilbereder og spiser ingefær.
Forskere har mistanke om, at autisme og ADHD kan kobles til forstyrrelser i tarmbakterierne
Allerede i det første leveår kan der ske ting i vores tarme, som øger risikoen for udviklingsforstyrrelser, siger forskere.
 
Vaccination
 
Hvorfor trak tidsskriftet en undersøgelse tilbage, der viste, at COVID-vacciner kan forårsage kræft?
En nylig undersøgelse foretaget af den australske journalist Rebekah Barnett tyder på, at politik og økonomiske interesser, ikke videnskabelige bekymringer, førte til tilbagetrækningen af en peer-reviewed undersøgelse fra 2021, der fandt, at spike-proteinet fra SARS-CoV-2 og mRNA-vaccinen forringer kritiske DNA-reparationsmekanismer, hvilket kan føre til kræft.(engelsk)
 
Miljø/GMO
 
Kontrolbesøg: Tre ud af fire pesticidforhandlere har brudt reglerne
Langt størstedelen af de pesticidforhandlere, der blev kontrolleret sidste år, brød loven, bl.a. ved at sælge ulovlige pesticider. Men omfanget kan være større, for der blev sidste år udført næsten 85 pct. færre kontroller end bare to år forinden.
Bæredygtige rengøringsmidler
Her får du en list over rengøringsmidler, som du nok ikke lige havde tænkt over at bruge til rengøring.
Stadig i tvivl om chemtrails?
God video her af fly med spray af en art.
 

Skærme/elektrosmog
 
Den første undersøgelse i verden om 5G-sundhedsrisici offentliggjort
Et svensk forskerhold (Hardell, Lennart og Nilsson, Mona) har offentliggjort den første undersøgelse til dato af, hvordan menneskers sundhed påvirkes af stråling fra 5G-basestationer. Resultaterne viser, at 5G i høj grad øger eksponeringen for radiofrekvent stråling, og at dårligt helbred opstår ret umiddelbart efter, at 5G er blevet tændt i nærheden af folks hjem. I flere tilfælde var symptomerne så alvorlige, at folk var nødt til at forlade deres hjem for altid.
Undersøgelsens titel: "Summary of seven Swedish case reports on the microwave syndrome associated with 5G radiofrequency radiation", udgivet i Reviews on Environmental Health, 2024,
Konference om electrosmog 
Organisationen Europeans for Safe Connections, som May Day er medlem af, arrangerer en konference 28.-30. juni i Tyskland. Konferencen dækker tre hovedområder: Helbred, natur og politik. Tætpakket program med spændende talere (læger, forskere, politikere fra EP), desuden udstillere med stande, lotteri, dans, yoga - stadig enkelte billetter tilbage. Har du lyst til at møde andre med interesse for EMF og EHS, så book hurtigt.
 

Overvågning/rettigheder
 
Licensrettigheder til techgiganter?
Hver dag udsætter techgiganterne ufortrødent europæiske forbrugere for svindel og skadeligt indhold på deres platforme. Med en licensordning kan vi tage magten tilbage og håndhæve EU's lovgivning, siger Forbrugerrådet.
Schweizerne stemmer om fysisk integritet
Den schweiziske regering meddelte for nylig, at de schweiziske vælgere den 9. juni vil stemme om folkeinitiativet "For frihed og fysisk integritet", som i bund og grund er imod obligatorisk vaccination. Lovforslaget: "Indgreb i en persons fysiske eller psykiske integritet kræver dennes samtykke. Den berørte person må ikke straffes eller lide sociale eller professionelle tab/afsavn som følge af at nægte at give sit samtykke." Initiativet blev indsendt den 16. december 2021. Staten er imod forslaget. (engelsk)
EU-Kommissionen går endnu mere målrettet efter borgerne. Overvågningen af "SMART"-enheder skal udvides kraftigt.
28 sider langt papir, som indeholder 42 punkter til fordel for øget overvågning. Planerne, som har titlen "Anbefalinger fra ekspertgruppen om, hvordan man kan regulere adgangen til digitale data for at sikre effektiv retshåndhævelse", vil udgøre "en hidtil uset indtrængen i alle EU-borgeres privatliv", siger databeskyttelsesaktivister. Kommissionen taler selvfølgelig ikke om et massivt overvågningscenter – det er i hvert fald, hvad den siger. Officielt ønsker den at "gribe ind over for organiseret kriminalitet og opdage og bekæmpe terrorisme på et tidligt tidspunkt". For at kunne gøre det skal man give afkald på privatlivets fred eller brevhemmeligheden. Lovgivningen skal derfor tilpasses "de nye tekniske muligheder for kriminelle, som i stigende grad opererer i det digitale rum og planlægger potentielle lovovertrædelser". Suk: Vi er allerede heftigt overvågede af hvidvasklove og meget andet, men hvad hjælper det? Se Den sorte Svane på TV2. 
UFO-diskussioner i EU
Næste del af føljetonen fra sidste nyhedsbrev følger her. Hvordan skal EU forholde sig til de mange UFO-observationer, som rapporteres af piloter og folk på jorden? EU siger: tabu! Vi siger: For dårligt! 
 
 
 

Er det svært at holde dig opdateret? 
Få nyhederne hos May Day!

Bliv medlem af May Day! Støt et godt initiativ!
Meld dig ind, eller forny dit medlemskab.
Klik her

Sundhed er godt for helbredet! 

No comments:

Post a Comment