Jun 22, 2024

📸🥰🤳 (Dialogue with the Higher Self) Et nutidsbillede om forudsigelser som påvirker os alle lokalt og globalt. Skal tages med et 'gran salt' eller verden(salt) på verdens(alt) ~ 22. Juni 2024 ~ |

SoTW

 Udgivet den 22. Juni 2024 af Verdensalt

Det er min egne spørgsmål til mit højere selv (H-S) som Louis som er min Holistiske ND, omsætter. Herunder er her ordret hvad vi snakkede om via mobiloptagelse den 20. Juni 2024. () - parenteser er kommentar.

Vil du have en længere forklaring? Jamen, ét er min dagsbevidsthed, noget andet er, mit H-S. Min dagsbevidsthed har ingen anelse om hvordan mit H-S ser situationen, andet end hvad jeg selv kan mærke via mine 5 (eller 7 sanser inkl. intuition og empatiske evner). Og min dagsbevidsthed, er bestemt ikke altid enig med mit H-S forudsigelser. Det vel at betragte, som at bruge tarot læsning og eller pendulering. 

Min indre guide er mit H-S. Måske, er det en kopi af mig selv, i et andet spejlet univers med en langt højere frekvens, vibration og energi. Mit H-S kender sandheden om mig og kan roligt se det hele fra oven. Det er min egne spørgsmål (nogle gange Louis selv der stiller spm) til mit højere selv (H-S). Louis oversætter det i sit eget sprog som "naturlæge m.m.", og jeg svarer tilbage via min arm og kinesiologi.

Ja, det er korrekt, i realiteten, kan jeg godt blive forført af egne tanker og ønsker. Eller, jinxet af en drillenisse eller snydt af udenjordiske entiteter. Louis selv, kan jo også påvirke mig (i teorien). Men både Louis og mig selv, sagde hunden, er ikke besatte af djævelen og onde ånder eller dæmoner. Og er ikke skabt, for, at Fuckr med dn hjrne! Tværtimod. Kinesiologi er meget svært at 'fake' med, som bruger Kroppens energier til at svare tilbage på... | 

🙋 1. RV og dermed GESARA - hvornår kommer det til Dannevang? Dvs., alle mennesker får et sted og bo i og mad på bordet hver dag - det er minimumskravet...  

SEPTEMBER 2024

Altså, September måned vil der sker en ændring i det økonomiske system i Dannevang? JA
Vil det sige, at der bliver udbetalt penge til dem som ingen penge har? JA
Alle har ret til en lejlighed, et sted og bo og mad på bordet. Er det kravet bliver i første omgang når G/NESARA bliver implementeret? JA

(Louis; i næste omgang eftergives al GÆLD mht. G.NESARA)

Bankernes måde at arbejde på i dag - vil det være det samme om 6 måneders tid? NEJ
Vil bankerne få en anden måde at arbejde på i September/Oktober måned 2024? JA

(Louis; dvs., de bliver tvunget til at indføre en anden strategi og de kan ikke lave deres FIAT-penge mere og alt deres andets scam)

🙋 2. Hvad sker der med Kryptovalutaerne?  

Er SoTW's kryptovaluta noget værd i Sept/Okt måned? JA
Går kryptovalutaerne generelt på røven? JA
Den SoTW ejer vil den gå på røven? NEJ(SoTW; grundet min Bank og centraladministrationen læser alt hvad jeg foretager mig vil jeg undgå at være finansiel rådgiver. Jeg har meget meget lidt Krypto - husk på man skal aldrig være grådig - har brugt alle mine penge på at rejse og blive klog på det esoteriske og spirituelle område)

🙋 3. BRIC og Dedollarisering

Er Putin's kampagne mod en dedollaseringen med til at skaffe RV op til overfladen? JA
Er RV fremmet grunden Putins arrangement? JA

(Louis; jo flere lande der kommed med ind i BRIC jo hurtigere bliver dollaren ud af fodslag som betalingsmiddel)

Er Putin's kampagne mod en dedollaseringen med til at skaffe RV op til overfladen? JA
Er RV fremmet grunden Putins arrangement? JA
G-NESARA som lande skrev under på i 2016 vil det gå i gang sammen med en RV i Sept/Okt måned? JA

(Louis; RV og NESARA er det samme "spil" som kører lige nu for at få låst dollaren op, så folk kan handle med deres landes valutaer i stedet for man skal veksle om til dollaeren. Eftergivelse af folks husgæld, bilgæld sov.. Misundelsen kan ikke være til stede for at det kan lade sig gøre. Eftergivelse af ågerrenter m.m.)

🙋 4. Rygte om at McDonald' er gået konkurs i USA? 

Har McDonald jævnlig menneske-DNA i deres produkter? JA
På verdensplan - hvor mange lig bliver der brugt? OVER 1000 LIG
Har McDonald jævnlig menneske-DNA i deres produkter? JA
Er det mishandlet døde børn og organ-havesting og menneskelig m.m. som direkte bliver anvendt til deres farsfabrik og i burgerne? JA

(Louis; Lad være med at æde deres skidt og møg fra McDonalds. Så får du bare en forkert DNA. Ligesådan hvis du får opereret et menneske organ ind i din krop. Undgå det. Det kommer selvfølgelig an på hvad deres DNA-organ eller blod ser ud kommer til at præge dit liv. Folk skifter karakter og mentalitet når de får et nyt organ. Louis fortællere videre om hans patienter/ kunder i klinikken der skifter TOTAL karakter efter organtransplantation).

(Louis fortsætter; man må ikke få at vide, at man har udført organtransplantationer siden 1921 på Århus universitet. En patient som Louis kender sparket halvsejs ihjel af en hest og måtte udskifte alle sine vitale organer fra en GRIS (hjerte, nyrer og mave). 2 andre patienter fik også griseorganer og døde efter 2-3 år. Men den far som fik hestespark og alle organer udskiftet levede i 22 år indtil krigen i 1943 hvor sønnen måtte komme på hospitalet. Både kone og sønnen har fortalt historien til Louis.)      

(Louis fortsætter; Undgå grisekød sagde de i de varme lande. En gris er det som kommer tættest på et menneske og et meget klogt dyr. Fra gamle dage er loven, at en gris skal nedkøles indenfor 2,5 timer ellers skal det kasseres. Grisekød bliver råddent hele vejen igennem som en kemisk reaktion. Oksekød kan man hænge op 1 måned ude i haven og skære lag på lag fra. Grisen bliver syg MED DET SAMME og i gamle dage havde man ikke køleskabe. Derfor skulle man ikke spise svin hvis ikke det blev tilberedt med det samme i forsamlingen. Derfor blev det forbudt at spise grise i de varme lande af praktiske årsager. Grisen kan ikke svede og derfor går råddenskabens i gang med det samme. Den kan ikke komme af med sine affaldsstoffer og giftstoffer m.m. SoTW; Så i dag holder man man grisekød i liv med kemiske e-stoffer m.m.?Ja, siger Louis)  

(Louis fortsætter; Husk på - 50.000 grise dør i Dannevang hver dag og smidt på møddingen. Soen føder 12 unger og kun 8 overlever og får ikke mad. Dem der ikke er patter til, dør - det er 20.000-35.000 smågrise hver dag i Dannevang - plus dem som dør senere. Hvis nu Kina ikke køber vores grise mere så går Dannevang konkurs. Det handle om frekvenser og hvad vi spiser siger Louis fortsætter men jeg stopper med at skrive mere... )

🙋 5. Kommer tv-debatterne mellem Biden og Trump til at foregår?

Kommer det til at foregår i virkeligheden på TV? JA
Kommer "Biden" til at blive udstillet som en latterlig 'institution'? JA
Bliver "Biden" som Trump siger "Biden han er jo død" afsløret som en "maske-bærer" offentligt? JA
Kommer det frem indenfor den næste måned? JA
Efter tv-duellen? JA

(Louis; Det kan jo ikke blive ved med de masker - alle kan jo se det. Den nye engelske "dronning Camilla" har jo også maske på siger Louis. Og Kong Charles. Charles ikke Charles mere han er helt anderledes. SoTW; En deamon - og Kate er død) 

🙋 6Går Mette F. af i utide?

Kommer der folketingsvalg i 2024 eller i utide? NEJ
Går Mæættte af for sit parti før næste valg? JA

(Louis og SoTW har en diskussion omkring vi har mange gange før spurgt mit H-S omkring at folketingsvalget udskrives i 2024. SoTW mener ja og Louis nej. Men energierne kan jo nå at ændre sig. Mit H-S har mange gange sagt Mette-Mord går af før tid og bliver topplaceret i EU eller Israel som en slags rådgiver)

🙋 7. Har verdensalt.dk nogen værdi? (Louis Spørger)

(Louis spørger) Påvirker det nogle mennesker at SoTW fremprovokere nogenting fra samfundets negative side? JA
Får nogle øjnene op for hvad der sker? JA
Skrev jeg på dansk ville der være flere læsere? NEJ
Skrev jeg på amerikansk eller dansk er læserne det samme? JA


SLUT


No comments:

Post a Comment