Jun 22, 2024

đŸ“žđŸ„°đŸ€ł (Dialogue with the Higher Self) Et nutidsbillede om forudsigelser som pĂ„virker os alle lokalt og globalt. Skal tages med et 'gran salt' eller verden(salt) pĂ„ verdens(alt) ~ 22. Juni 2024 ~ |

SoTW

 Udgivet den 22. Juni 2024 af Verdensalt

Det er min egne spÞrgsmÄl til mit hÞjere selv (H-S) som Louis som er min Holistiske ND, omsÊtter. Herunder er her ordret hvad vi snakkede om via mobiloptagelse den 20. Juni 2024. () - parenteser er kommentar.

Vil du have en lĂŠngere forklaring? Jamen, Ă©t er min dagsbevidsthed, noget andet er, mit H-S. Min dagsbevidsthed har ingen anelse om hvordan mit H-S ser situationen, andet end hvad jeg selv kan mĂŠrke via mine 5 (eller 7 sanser inkl. intuition og empatiske evner). Og min dagsbevidsthed, er bestemt ikke altid enig med mit H-S forudsigelser. Det vel at betragte, som at bruge tarot lĂŠsning og eller pendulering. 

Min indre guide er mit H-S. MÄske, er det en kopi af mig selv, i et andet spejlet univers med en langt hÞjere frekvens, vibration og energi. Mit H-S kender sandheden om mig og kan roligt se det hele fra oven. Det er min egne spÞrgsmÄl (nogle gange Louis selv der stiller spm) til mit hÞjere selv (H-S). Louis oversÊtter det i sit eget sprog som "naturlÊge m.m.", og jeg svarer tilbage via min arm og kinesiologi.

Ja, det er korrekt, i realiteten, kan jeg godt blive forfĂžrt af egne tanker og Ăžnsker. Eller, jinxet af en drillenisse eller snydt af udenjordiske entiteter. Louis selv, kan jo ogsĂ„ pĂ„virke mig (i teorien). Men bĂ„de Louis og mig selv, sagde hunden, er ikke besatte af djĂŠvelen og onde Ă„nder eller dĂŠmoner. Og er ikke skabt, for, at Fuckr med dn hjrne! TvĂŠrtimod. Kinesiologi er meget svĂŠrt at 'fake' med, som bruger Kroppens energier til at svare tilbage pĂ„... | 

🙋 1. RV og dermed GESARA - hvornĂ„r kommer det til Dannevang? Dvs., alle mennesker fĂ„r et sted og bo i og mad pĂ„ bordet hver dag - det er minimumskravet...  

SEPTEMBER 2024

AltsÄ, September mÄned vil der sker en Êndring i det Þkonomiske system i Dannevang? JA
Vil det sige, at der bliver udbetalt penge til dem som ingen penge har? JA
Alle har ret til en lejlighed, et sted og bo og mad pĂ„ bordet. Er det kravet bliver i fĂžrste omgang nĂ„r G/NESARA bliver implementeret? JA

(Louis; i néste omgang eftergives al GÆLD mht. G.NESARA)

Bankernes mĂ„de at arbejde pĂ„ i dag - vil det vĂŠre det samme om 6 mĂ„neders tid? NEJ
Vil bankerne fÄ en anden mÄde at arbejde pÄ i September/Oktober mÄned 2024? JA

(Louis; dvs., de bliver tvunget til at indfĂžre en anden strategi og de kan ikke lave deres FIAT-penge mere og alt deres andets scam)

🙋 2. Hvad sker der med Kryptovalutaerne?  

Er SoTW's kryptovaluta noget vĂŠrd i Sept/Okt mĂ„ned? JA
GĂ„r kryptovalutaerne generelt pĂ„ rĂžven? JA
Den SoTW ejer vil den gĂ„ pĂ„ rĂžven? NEJ



(SoTW; grundet min Bank og centraladministrationen lÊser alt hvad jeg foretager mig vil jeg undgÄ at vÊre finansiel rÄdgiver. Jeg har meget meget lidt Krypto - husk pÄ man skal aldrig vÊre grÄdig - har brugt alle mine penge pÄ at rejse og blive klog pÄ det esoteriske og spirituelle omrÄde)

🙋 3. BRIC og Dedollarisering

Er Putin's kampagne mod en dedollaseringen med til at skaffe RV op til overfladen? JA
Er RV fremmet grunden Putins arrangement? JA

(Louis; jo flere lande der kommed med ind i BRIC jo hurtigere bliver dollaren ud af fodslag som betalingsmiddel)

Er Putin's kampagne mod en dedollaseringen med til at skaffe RV op til overfladen? JA
Er RV fremmet grunden Putins arrangement? JA
G-NESARA som lande skrev under pĂ„ i 2016 vil det gĂ„ i gang sammen med en RV i Sept/Okt mĂ„ned? JA

(Louis; RV og NESARA er det samme "spil" som kÞrer lige nu for at fÄ lÄst dollaren op, sÄ folk kan handle med deres landes valutaer i stedet for man skal veksle om til dollaeren. Eftergivelse af folks husgÊld, bilgÊld sov.. Misundelsen kan ikke vÊre til stede for at det kan lade sig gÞre. Eftergivelse af Ägerrenter m.m.)

🙋 4. Rygte om at McDonald' er gĂ„et konkurs i USA? 

Har McDonald jĂŠvnlig menneske-DNA i deres produkter? JA
PĂ„ verdensplan - hvor mange lig bliver der brugt? OVER 1000 LIG
Har McDonald jĂŠvnlig menneske-DNA i deres produkter? JA
Er det mishandlet dĂžde bĂžrn og organ-havesting og menneskelig m.m. som direkte bliver anvendt til deres farsfabrik og i burgerne? JA

(Louis; Lad vÊre med at Êde deres skidt og mÞg fra McDonalds. SÄ fÄr du bare en forkert DNA. LigesÄdan hvis du fÄr opereret et menneske organ ind i din krop. UndgÄ det. Det kommer selvfÞlgelig an pÄ hvad deres DNA-organ eller blod ser ud kommer til at prÊge dit liv. Folk skifter karakter og mentalitet nÄr de fÄr et nyt organ. Louis fortÊllere videre om hans patienter/ kunder i klinikken der skifter TOTAL karakter efter organtransplantation).

(Louis fortsĂŠtter; man mĂ„ ikke fĂ„ at vide, at man har udfĂžrt organtransplantationer siden 1921 pĂ„ Århus universitet. En patient som Louis kender sparket halvsejs ihjel af en hest og mĂ„tte udskifte alle sine vitale organer fra en GRIS (hjerte, nyrer og mave). 2 andre patienter fik ogsĂ„ griseorganer og dĂžde efter 2-3 Ă„r. Men den far som fik hestespark og alle organer udskiftet levede i 22 Ă„r indtil krigen i 1943 hvor sĂžnnen mĂ„tte komme pĂ„ hospitalet. BĂ„de kone og sĂžnnen har fortalt historien til Louis.)      

(Louis fortsĂŠtter; UndgĂ„ grisekĂžd sagde de i de varme lande. En gris er det som kommer tĂŠttest pĂ„ et menneske og et meget klogt dyr. Fra gamle dage er loven, at en gris skal nedkĂžles indenfor 2,5 timer ellers skal det kasseres. GrisekĂžd bliver rĂ„ddent hele vejen igennem som en kemisk reaktion. OksekĂžd kan man hĂŠnge op 1 mĂ„ned ude i haven og skĂŠre lag pĂ„ lag fra. Grisen bliver syg MED DET SAMME og i gamle dage havde man ikke kĂžleskabe. Derfor skulle man ikke spise svin hvis ikke det blev tilberedt med det samme i forsamlingen. Derfor blev det forbudt at spise grise i de varme lande af praktiske Ă„rsager. Grisen kan ikke svede og derfor gĂ„r rĂ„ddenskabens i gang med det samme. Den kan ikke komme af med sine affaldsstoffer og giftstoffer m.m. SoTW; SĂ„ i dag holder man man grisekĂžd i liv med kemiske e-stoffer m.m.?Ja, siger Louis)  

(Louis fortsÊtter; Husk pÄ - 50.000 grise dÞr i Dannevang hver dag og smidt pÄ mÞddingen. Soen fÞder 12 unger og kun 8 overlever og fÄr ikke mad. Dem der ikke er patter til, dÞr - det er 20.000-35.000 smÄgrise hver dag i Dannevang - plus dem som dÞr senere. Hvis nu Kina ikke kÞber vores grise mere sÄ gÄr Dannevang konkurs. Det handle om frekvenser og hvad vi spiser siger Louis fortsÊtter men jeg stopper med at skrive mere... )

🙋 5. Kommer tv-debatterne mellem Biden og Trump til at foregĂ„r?

Kommer det til at foregĂ„r i virkeligheden pĂ„ TV? JA
Kommer "Biden" til at blive udstillet som en latterlig 'institution'? JA
Bliver "Biden" som Trump siger "Biden han er jo dĂžd" afslĂžret som en "maske-bĂŠrer" offentligt? JA
Kommer det frem indenfor den nĂŠste mĂ„ned? JA
Efter tv-duellen? JA

(Louis; Det kan jo ikke blive ved med de masker - alle kan jo se det. Den nye engelske "dronning Camilla" har jo ogsĂ„ maske pĂ„ siger Louis. Og Kong Charles. Charles ikke Charles mere han er helt anderledes. SoTW; En deamon - og Kate er dĂžd) 

🙋 6GĂ„r Mette F. af i utide?

Kommer der folketingsvalg i 2024 eller i utide? NEJ
GĂ„r MĂŠĂŠttte af for sit parti fĂžr nĂŠste valg? JA

(Louis og SoTW har en diskussion omkring vi har mange gange fÞr spurgt mit H-S omkring at folketingsvalget udskrives i 2024. SoTW mener ja og Louis nej. Men energierne kan jo nÄ at Êndre sig. Mit H-S har mange gange sagt Mette-Mord gÄr af fÞr tid og bliver topplaceret i EU eller Israel som en slags rÄdgiver)

🙋 7. Har verdensalt.dk nogen vérdi? (Louis Spþrger)

(Louis spĂžrger) PĂ„virker det nogle mennesker at SoTW fremprovokere nogenting fra samfundets negative side? JA
FĂ„r nogle Ăžjnene op for hvad der sker? JA
Skrev jeg pĂ„ dansk ville der vĂŠre flere lĂŠsere? NEJ
Skrev jeg pĂ„ amerikansk eller dansk er lĂŠserne det samme? JA


SLUT


No comments:

Post a Comment