Jun 6, 2024

🧠🧼😕 ("Memory Wipe") Og det skete i de dage, at der udgik en befaling fra militærledelsen på Flyvestation Værløses FLHS Eskadrille 562 hvor jeg var udstationeret som MP K9 i slut 80'erne. Blev lige triggered af John Fritz som snakkede om tyske fremstillede "neuralizers" ~ 6. Juni 2024 ~ |

Vedbaek-Bunkeren | REGAN VEST - Atombunkeren


Editor's Note
: Guk-gak knald i låget og halløj!? Ja, den er sikkert, god nok - ved godt det her, er langt ude. Roterende fis i kasketten, som Olsenbanden, ville ha' sagt det. Men, er man dybt spirituel og tror på flere, esoterisk filosofier, og tilmed, har mødt folk i USA, som kender til tidsrejser til Mars og ved, remote viewing eksistere sammen med Project Looking Glass, så er alt muligt. 

Én ting er sikkert og vist. Energivåben findes. Målrettede energi-våben vil blive hjørnestenen i USA's arsenal i det 21. århundrede. Elektromagnetiske stråler, Mikrobølger og Partikelstråler (det sidste kan forårsage fysisk skade på hjernen og nervesystemet). Blev muligvis brugt på folk på Cuba ("Havana-syndromet"). Så er der Dirigerede energivåbensystemer. Laserbaserede våben, herunder de amerikanske High-energy radio-frequency weapons og Pulsed Energy Projectiles. Og tilsyneladende har The Insider, 60 minutes og Der Spiegel afdækket, at Rusland har brugt energivåben imod ambassadepersonale. osv. osv. 

Dette er en re-blog fra September 2021, hvor jeg fik lidt hjælp fra DK's første 50 år erfarne holistiske naturlæge kinesiologisk behandler! Min militærtid, var en fed tid. Fik hvad jeg ville, under Forsvarets dag og indkaldelse og trak lod med mange, om de meget få stillinger, under Bevogtningen. Gik direkte efter Flyvevåbnet, som Pluto-pilot.

Var gennem et sandt militært-udrensning, denne gang hos min holistiske (naturlæge). I dette liv, var det som, MP- eller /og under Bevogtningenstjenesten, tilbage i slut 80'erne. Man må nemlig ikke kalde sig selv for Militær Politi, som det vi var, den ære, har hæren, taget på sig! Det selvom, vi var uddannet og bar Neuhausen-pistolen (politiet havde en lille ærtepistol dengang) og maskingevær og havde myndighed til at tilbageholde, med vores trofaste schæfferhund. I al hemmelighed, fløj VIP's og DDFO-Daisy, gennem Flyvestation Værløse, som var det en feriekoloni. Vi bevogtede også den militære kommando FKO, hvor generalerne holdt til og Vedbækbunkeren (NATO, NADGE). 

En lang historie kort, via mit H-S, der fortalte mig, jeg så tophemmelig (våbenagtigt udstyr) som kunne skade menneskeheden og derefter fik jeg en sletning af hukommelse omkring emnet via en frekvensmaskine, sagde mit højere selv. Kan også kun huske, jeg gik 60 meter ned (3-etager) i den tophemmelige, NATO-bunkeren, som jeg bevogtede og intet andet - som i INTET. 

Kan simpelthen ikke huske noget og det har irriterede mig. Inden turen hos min ND fik jeg lagt tarotkort hos venner som triggede situationen og min dagsbevidsthed, ville have klarhed. Tarotkort lægning og mit H-S via min naturlæge var næsten identiske. 

Gennemgik også tidligere liv. Rodchakras (sidste tidligere liv), hvor jeg var Amerikaner, levede fra 1902-1965, (jeg er født 1968 i dette liv) som matros i Stillehavskrigen og traumer for propelflyenes dundrede japanske hurraråb – "Banzai!". Der var også en tredje periode med militæret i min reinkarnations historie... |
No comments:

Post a Comment