Jun 6, 2024

👁️⃤𓂀👆✨💩(Everything Mistress Mæætte touch turns to shit) Fra Mink-Murder til Gaza-Genocide: 100, måske, 1000-vis af negative kommentarer på Insta og Fjæsen som stille og roligt bliver slettet af S-trolde og Stasi-Statens AI-algoritme. Folk er begyndt at vågne op. Zionist-ledet Israelsk har lige dræbt mindst 40 mennesker på en Gaza-skole, heraf 10 børn ~ 6. Juni 2024 ~ |

SoTW - instagram

Editor's Note: HOLD DA KÆFT, hvor er jeg træt af det kvindemenneske, som "leder" vores land (styret af frimurerne). DeHvideHatte, underholder sig sikkert, på danskernes, bekostning. Bliver sgu nok uvenner med mange nu, især amerikanske lejesvende og frihedselskende 'normies'. Det er spørgsmålet om kendsgerninger eller fakta.

1. april 2024 tjener Statsministeren 1.750.241,21 konge-kroner (før 1.482.457,50) Som er 18% stigning. Har du hørt om en 18% lønstigning i det private? I hele hendes periode har hun og hendes "tronfølge" med C4 Laugets velsignelse og Chabad Dannevang forgyldt sin spinhær med mindst 6.5 mo. kr. i løn om året. Det mens de 100% har været bevidste om, at slå 17 millioner mink ihjel, under den *Okkulte Oktober*-festival og en hel minkindustri lukket ned. Mink-Mette nåede også at redde en Kinesisk rigmand med millioner gemt i skattely. (Naturligvis også givet lov til vaksine-skader, død og traumer m.m.). 

De Israelske Zionister, anses af millioner af truthers, som (falske jøder og bødler i forklædning) der står for folkemordet i Gaza. Det kan ikke siges klart nok. Styret og DNA-mixet af Rothschild-rotterne, de askenasiske jøder og khazarer. Kan du huske DeHvideHatte fandt en hemmelig tunnel ved Chabad Lubavitch-synagogen i New York gyder? Som er HQ til Chabad Dannevang og andre lande? Der er en grund til de bliver kaldt for Sorte Hatte (Black Hats). Rabbinere som både EU-ledere, amerikanske præsidenter og den ukrainske Gaylord, har inviteret til middag med. 

Én af årets største øjenåbnere, var da Simon Cowell, blev genskabt via CGI på Britain's Got Talent. Det kommer præcist i kølvandet af, Kongeriget Dannevang, EU og USA, udkast til etiske retningslinjer for kunstig intelligens AKA AI-lov, som Margrethe Vestager (Buffy the Vampire Slayer), har brygget sammen med sin trans og Nazi-veninde, Ursula (Röschen)... | 

No comments:

Post a Comment