Jun 16, 2024

👁️⃤𓂀🐊👻 (Luft din indre Svinehund - Spirit Animal) Problem–Reaction–Solution: Den Sorte Svane er fløjet (Amira-Madeira). Den Flyvende Dør er landet (Mette-Prepper). De Sovende Får (Hepper, Bjæffer og Samstemmer) ~ 16. Juni 2024 ~ |

SoTW - Når man falder i et sort hul, mister magten over sin indre svinehund og Spirit Animal er taget på ferie...

Reptilian udenjordisk race har kontrolleret verden i tusinder af år. Satan er Gudssønnen og Lucifer halvbror, der blev herskere i Helvede og på Jorden...

"THIS QUEEN OF DENMARK IS BORN AS A MALE WITH 3 MALE TAROT CARDS AS SIGNS. TWO SEXES GIVES THE CHILD MORE POWER. DENMARK ONE OF THOSE PLACES THEY MAKE PARTY-SUBSTANCE (*ADRENOCHROME). SEXPARITIES & GREENLAND HOTEL AND DUMBs IS THE ELITES 'PLAYGROUND'. DANES ARE CATTLE TO THEM." ~ Janine Morigeau (Tarot by Janine)


Editor's Note: Jeg er ikke krigsmager, og kan simpelthen ikke, gøre det her, forsigtigt. Du kan godt se, hvad Stasi-Staten, Militærets hemmelig korps FE/PET (CIA, Mossad m.dl.) gør? De skaber NØJAGTIGT samme frygt-propaganda-koncept som i 2020 under Corona-bedraget, nu på Folke-bedraget, på Bornholm. 

Mette Forrædersen, (jeg er stadig ikke mig selv), klædt på som en 'Hvid Mockingjay' af renhed, fred, fornuft, intellekt, frygter, at tredje verdenskrig er en reel risiko. En samfundsskabt emotionel massepsykose, som får lokket de selvsamme 90% vax-stukket-væpnede gardister, der hånede de u-vaksinerede 'Lebensunwertes Leben' eller 'Useless Eaters', til, at preppe, som aldrig før.

De 90% vax-danskere, har også hentet 41.000 ukrainere til Dannevang. De aner ikke, det er verdens mest korrupte land, fyldt med, neo-nazistiske tropper, Amerikansk-ledet menneskehandel og amerikansk-støttede militær-biologiske laboratorier m.m. De 90% vax-danskere, tror også på, Hamas angreb Israel 7. oktober. Men ikke, at det var Israel selv, som tillod, Hamas og oprørsgrupper, at forcere, verdens mest sikrede grænse. De 90% vax-danskere, tror på holocaust og ikke Auschwitz-løgnene. De aner ikke, at mange jøder, er 'falske jøder', som med jødebanksters velsignelse (Rothschild) samt Zions Vises Protokoller, har opnået verdensherredømmet. Nazi-Tysklands jødeforfølgelser, som bagtæppe, er det næsten umuligt at kritisere zionisme, ashkenazi’er og khazar-‘jøder’, uden at blive anklaget for anti-semitism.Tror jeg på SoTW, at, udenjordiske krybdyr-humanoider, lever, i Dannevang? Hvorfor ikke? Men hvor? Nær Bornholm? Der er jo ingen som tør eller vil, snakke om emnet! DDFO Daisy har selv sagt, hun forlader ALDRIG sin trone - kun ved 'aldeles håbløs' sygdom og hver tredje dansker ønsker at dronning Margrethe abdicerer. Nu, er det endeligt sket. Først døde Prins Henrik a.k.a. Prinsgemalen, som ikke måtte få titlen Kongegemal, der blev tiet ihjel for vrede og utilfredshed siden 1992 og indtil sin død, der led af "demens." - hed det sig. Og som min mor sagde som afd. sygeplejerske på skadestue/modtagelse, i en menneskealder, til SoTW; hun ringede til sin veninde på Rigshospitalet, som passede på Prinse Henrik - der ikke måtte forveksles med en regent - døde han af en kendt lungesygdom, som ses blandt bøsser. 

Så døde Prins Philip, i en alder af 99, på datoen 9. apr. 2021 (9 = 666). Elizabeth 2. af Storbritannien a.k.a. den engelske Lizzard Dronning, der før sin "rigtige" død, bestemte over dem alle via øverste frimurerordenen, ledelseshierarki; udvalget af 300 - a.k.a. - den inderste kreds af komiteen for 300 er strømpebåndsordenen, ledet af dronning Elizabeth Windsor II. Udvalget af 300 hovedformål, var verdensdominans, derfor, kunne, Anders 'Fog of War' Ramussen, også ses, blandt medlemmerne, samt DDFO-Daisy-Queen, at forårsage 3 milliarder menneskers død i 2050, befolkningssindkontrol og meget mere. 

Rygterne siger, at Trump og hans HvideHatte, fjernede Dronningen i 2018, før, hun officielt døde den kl. 3:10 om aftenen den 8. September, 2022. Rygterne vil ikke slipper omkring Frække-Frederiks notoriske kendte sexaffærer og det rygtes også, at, Kongehuset, har haft sexoriger på et Grønlands Hotel, haft mange sex-eskapader og deltaget i det mest horrible og forfærdelige 'Hunting Parties' Dvs., hvor slaver og teenagere, er blev tortureret og myrdet ved elite-"menneskelige jagtfester" (som de gør i andre royale kongehuse). Det er rygter skal lige siges.. | 

SoTW - facebook.com/groups/229503529330257


SoTW - PUTIN: ZELENSKY IS BIDEN'S ILLEGAL PUPPET


No comments:

Post a Comment