Jun 20, 2024

👁️⃤𓂀💸🕵️👎(Banksters Watch List) Min storbank som politiet har efterforsket i 8 år for hvidvask med sine CEO-Goldmanites (GoLDMaN SLaCKS) anklager SoTW som "kontantsvindler" ~ 20. Juni 2024 ~ |

SoTW - Dragan Popovic skyldig i forsøg på hvidvask af særlig grov karakter
 

Nej, nu må det holde op det her! Jeg vil ha' mine penge...! Er du også (ulovlig uden samtykke) blevet ringet op af din bank? Trofast kunde i 35 år 20 år som bankmedarbejder forlanger nu hvor mine pengesedler stammer fra der har værdi som toiletpapir når RV kommer...

Prepper, Papirshat eller Parasit?


Editor's Note
: 20 år som IT-ansat, underlagt meget, meget strenge krav fra medarbejderbanken (og IBM) med årlige e-learning eksamination i hvidvaskningsloven. Mens Natiuonalbanken, BRS, Trolex samt Mæætte & Medierne siger, vi skal have kontanter liggende i tilfælde af kriser og krig. Kan du se ironien? 

De kunne ikke komme efter mig som Premium-kunde men nu er jeg Privatkunde, og dermed, mistet alle rettigheder. Først blev jeg smidt ud af fordelsprogrammet i banken, så forsvandt min kontanter ind i en ATM-mund. I går blev jeg ringet op af kundeservice, at hvis jeg ikke kunne bevise, hvor jeg har mine kontanter fra, vil de lukke min kontant-indbetaling ned til mit pengeinstitut. Hvad bliver det næste? At de lukker min bankkonto hvor der stort set ingen penge er mere?   

Prøv-li-å-hør-her. Jeg har aldrig nogensinde snydt nogle mennesker, systemer eller omgået hvidvaskningsloven m.m. Jeg er en lovlydig borger i den udstrækning man kan være. Hvis banken og centraladministrationen vil sætte mig på en FBI 'konspirations-terrorist watchlist' (“Dammegarding”) skal de være velkommen. 


Jeg har haft topclearing som Firewall og Netværksspecialist m.m.. Vi havde adgang til alt og Bankens skæbne i hånden ved hver implementering i nattens mulm og mørke med 2 millioner bankkunder som ofre. Jeg har arbejdet som en slave 24/7 for min bank. Og det her, er takken. Jeg var engang IT-Gud - vi styrede hele bank-lortet som én af Europæiske største og førende Cisco infrastrukbanker. Under IBM som TSM, CM, Projektleder og snakkede med folk, som havde PET-clearing med et tophemmelig projekt under forsvaret som hed M.A.R.S.H. m.m.   

Ét er jeg er anklaget for "kontant-hvidvask" uden beviser og lukker min adgang - så finder jeg jo bare på 'Andere Methoden'. Der er INGEN som skal fortælle mig, det er forbudt, at bruge kontanter. Men hvis de lukker min konto, så jeg ikke længere kan betale regninger, inddrager jeg grundlovens kapitel 8 -  borgernes rettigheder og friheder m.m. sammen med advokat og tabloidmedierne (Finansrådet, Finansforbundet, Ombudsmanden) 

Det er jo en grund til, at Lars Bjørknæs fra journalista bestyres fra Spanien eller Ole Dammegårds lightonconspiracies (fra Sydamerika). Eller, Tommy Hansen, som var en typograf, journalist, grundlægger og chefredaktør Free21, måtte flygte til Tyskland.

Men, er du imod Kongehuset, Frimureriet og Rotschild-banksterne, så forsvinder din stjernestatus. Der er jo en grund til, jeg ikke kan få et stykke arbejde nu om dage og overleve... |


SoTW - Eventmanden Peter Bindner har også mistet et sommerhus

SoTW - De danske kontoejere er såkaldte “mulddyr

SoTW - ATP skyder penge i forsvarsvirksomheden Terma
Sweden Opens Doors to US Troops, Possibly Nukes

SoTW - Flere apotekter har meldt udsolgt efter weekendens nye kriseanbefalinger.


SoTW - Ariana Grande mk-ultra sex kitten (pas på med at trykke på fanebladet "billeder")
SoTW - Martin Thorborg vil gerne have mere for pengene, når det kommer til Kongehuset

No comments:

Post a Comment