May 25, 2024

👁️⃤𓂀❌🥩🌱 (Valg, Valgflæsk og Verdensalt) Det danske Kongerige og Fællesskabet eller tre(u)enigheden som ingen kender til ~ 25. Maj 2024 ~ |

SoTW

Træder royalisten Fru Forræderiksen snart af som Chabad og C4-laugets “Swagger-in-Chief”? SoTW sidder måbende tilbage og tænker; DANNEVANG, er måske ikke helt parat til et nyt gyldent spirituelt paradigmeskift (Den Gyldne Tidsalder)...

Udgivet den 25. Maj 2024 af Verdensalt 

🗳️ Det ser ud til, at alle vælgere, stemmer på de ligegyldige farvede partier og personer i politik; børnelokkere (slik kan friste børn og barnlige sjæle.) Konservatisme, liberalisme og socialisme - der er ingen forskel - de (tre) klassiske ideologier eksistere ikke. Dog, sætter borgerne sit kryds af vane og frygt for, hvad fremtiden bringer (folketingsvalg).

SoTW - Frihedsbrevet og E.B.

👩‍💻 DANSKEREN er åbenbart ikke parat, til at træde ud af sit eget 3-D Matrix af illusion og KÆMPE for (hele) menneskeheden, ikke blot Superegoet og den europide / kaukaside menneskerace. Den form for væren sig selv nok, som er en side af janteloven, den synes jeg bestemt trives i bedste velgående.

🤫 DEN helt store magtfaktor er de censurhungrende CIA Mockingbird, den 4. statsmagt - mediernes magt over danskerne. Vi "suger" os ind i en "Fake News" dystopisk verden, hvor parasitter lever af negativ energier fra krig, død og ødelæggelse. Digitale konventionelle medier, mobile enheder og IoT (Lord Archons AI algoritmer).  

SoW - Berlingske
👯 Eller skam, stolthed og 'alders-shaming' (kvinde-man-shaming), der propagandere over og sabotere børn, mænd og kvinders opfattelse af Transgenderisme, som Transhumanisme - bare for at tage et eksempel (ubalance i det feminine og maskuline aspekt).


📢 Det hele er ikke EN stor konspiration af et generaliserende #me-too samfund, der bryder det krænkende, patriarkalsk affald, som os MÆND levere, men vi skal finde sammen, til en stor ONENESS og FORENES, både mænd, kvinder og transgender-generationen (ja den findes desværre).
 

🧠 Vi er et "social experiment", hjerne-kontrolleret, hvor underbevidstheden hallucinerer hele tiden - en form for avanceret gætværk, der bygger på informationsprocesser og erfaring fra den verdensorden (NWO), som vores autoriteter, levere til os (ukritisk).
SoTW (det er sket) 
🤔 TÆNK over det, hvis (vi) virkelig aller inderst inde ønskede, at moderniser og forbedre den nuværende verdensorden, uden værdipolitik til big business, globalister og pengegrådige Banksters, som styrer Jorden, er vi nødt til fundamentale forandringer.

💩 Du og jeg, skal gøre op med politikerne og partisoldaterne, de er blot talerør og frontløbere for dem som VIRKELIG, bestemmer, bag scenen. OG så længe vi ikke kan gennemskue eller blot, ønsker status quo og er så evindeligt bange for at miste vores sociale status af naivitet, så sker der INTET..

👁️⃤   Vi må huske på, at DEM som stadigvæk regere, uanset valgets resultater gennem tiden, er embedsmændenes frimurer-foreninger (som er Danmarks vigtigste lobbyister). Finansministeriets jødelobby, interesseorganisationer og magtfulde fagforeningsbosser. Landbrugsorganisationer, kvotekonger, den danske forsvarsmagt, Monarkiet og VL-grupperne osv. (Magtelitens 423 danskere). 

🖖 I Princippet er der INGEN der kommer til vores redning. Vi kan ikke forvente vores spirituelle guider, nedstegne mestre eller venner i de højere galaktiske hierarkier og lignede overtræder de Universelle love (Star Trek og the Prime Directive).


🦁 Vi skal selv hive sejren hjem og det gør vi, ved at "træde i karakter” og et ønske om fundamentale ændringer; en sondring i Fysikken og Metafysikken mellem det ubevidste og bevidste sind og krop, intelligente celler, selvindsigt og højere bevidsthed, og det der skaber balance mellem krop, sind og sjæl.

SoTW

👼 FØRST her, når vi er KOMPLETTE guddommelige ENGLE igen, detoxificerede og PARATE til, at være noget STØRRE, end os selv, kan vi bringe FRED og HARMONI, til hele verden... 

🎭 At pege fingre, bruge blaming-game eller forsøg at uddrive soldaterdæmoner, men ikke kigge på sig SELV først, hjælper jo af gode grunde ikke. Vi deltager alle i den indre og ydre strid mellem sjæl og krop (ubevidst og bevidst sind).

SoTW

👿 Naturligvis er alle ikke erklæret Satanister; anti-kristne synspunkter fra LaVey, amerikanske ateister m.m. Men Kontrolleret Opposition (KO) er så massiv integreret i hele samfundet, at det ville tage en menneskealder, at få ryddet op og mugget ud.
 

🤗Der FINDES kun "ubetinget kærlighed / glæde" og andre højere rangerende mekanismer fra menneskets bevidsthed (Hawkins scala), som hjælper os væk fra fremmed- fjendskhed, betinget kærlighed og vi burde, søge efter "utroskab" mod vores eget EGO-FORSVARSVÆRK, der "kun" tænker på, individets overlevelse.  

🙏 Tak fordi du læste på min blog som er helt gratis og uforpligtende. Der er kun et krav om at man selv opsøger viden og passer på de mange faldgruber og misinformations-kaninhuller... | 

No comments:

Post a Comment