May 30, 2024

👁️⃤𓂀🙋🏻‍♂️🐙𓍯 (Red Skull Hail Hydra) Når man skærer hovedet af hvert afhugget Hydra, vokser der tusind friske ud! Sådan er det i Marvel-universet, de politiske kult-bevægelser, den betalte opposition (KO) og skam også, under (Truth communities) Sandhedsbevægelserne ~ 30. Maj 2024 ~ |

Ashkenazi-Kabbalah bedste trick er at overbevise os om, at de ikke eksisterer. Tale er sølv, men tavshed er guld.  ~ SoTW

Udgivet den 30. Maj 2024 af Verdensalt

Dirch 'Passer og Vinkel' - medlem af the Black Eye Club? Nej - Dirch var ikke en alien fra planeten Lommer! Danmarks Dirch faldt mystisk om i Glassalen i Tivoli iført sit klovnekostume på scenen, bag tæppet, kort inden forestillingen. Erklæret død af hjertestop den 3. september 1980 (3+9+9+9). I kulisserne lurede dæmonerne. Sceneskræk, druk, jalousi og spirende ambitioner og endeløse byture, letlevende damer, og konstant arbejde. 'De fantastiske fire', Dirch, Kjeld Petersen, Preben Kaas og Jørgen Ryg, står stadig som Danmarks største komikere, uanset om de alle døde af druk og depressioner.

Disse 'kendis-satanister' eller 'uvidende logebrødre eller søstre', er NØDT til, at bekende kulør i det offentlige rum. Frimurernes doktriner KRÆVER, at de viser PRÆCIST med symbolisme, hvad Deres intentioner er, så de selv, får syndsforladelse, før, de eksekvere eller handler. Jeg kalder det for en stiltiende accept eller stiltiende samtykke, uanset om befolkningen agere en uvidende 'normie' eller velvidende 'blind høne'.

Kan man anmelde "bad karma misbrug"? ALT hvad der sker i de politiske kultsystemer, er nøje planlagt og gennemgået af spindoktorer, jurister, troldehæren, frimureriet, militær og efterretningsvæsen, Kongehuset og Ashkenazi-Kabbalah. Man kan ikke både tjene sin arbejdsgiver og være ægte frihedskæmper - man skal jo ikke bide den hånd der fodrer én. Se-på-mig-egoisten, storhedsvanviddet og jeg-skal-være-først, aldrig-nummer-2, findes alle vide vegne, gemt dybt i alle mennesker og fristelsen for at overgive sig til penge og magt, er desværre en stor motivationsfaktor.

Selv, Krop-Sind-Ånd Messerne, er blevet til en pengemaskine, men det var det ikke engang. Noget min DK-holistiske ND, er enige om. SoTW's jyske ven, smidt ud af 6. loger, i 11. år, 3. grader for at blive mester, på røv og albuer, fordi, han granskede i CV-1984 Nano-genterapi dødssprøjterne. Min jyske ven er så rasende på frimureriet, at man ikke skal bevæbne ham med en ladt pistol...


Var du med på 2023 'Facts Matter konferencen.' Arrangeret af Den Danske Frihedsbevægelse FBF (Frihedsbevægelsens Fællesråd), der koster 1315,00 Kr. (13, 6, 7) symbolik. Det er velkendt, FBF, er KO'er sammen med andre af Coronaoprørets nøglepersoner, der nu er et parti, som hedder Frihedslisten - Flemming Blicher (formand). Talsmand (kvinde) for FBF, hedder Malue Montclairre. Der findes én mand i bestyrelsen, der går under navnet, Clement Harbinger Bane, som er oplært af en tidligere Mossad officer, fra den Israelske efterretningstjeneste, i netop manipulation. Kender flere der skulle til konferencen og fred være med det.

SoTW har været en del af flere såkaldte 'spirituelle organisationer', politiske frihedsbevægelser og deslige, som jeg er trådt ud af igen. Mads Palsvig's JFK21 var én af dem. Internationalt, C.O.B.R.A. R.M. og Simon Parkes m.fl. Men blevet klogere og heldigvis for det. Har intet fortrudt, men ønsker ikke at blive 'farvet' af negativitet og lavere frekvenser og vibrationer, som ødelægger mit karmaske forløb og gode energier og egenrådige indre tanker. Slet ikke, at pengestøtte eller donere, til organisationer, som jeg anser for forræderiske til menneskehedens frihed og spirituelle opstigen.

Jeg har lært min lektie og finder hele tiden nye veje, fordi, alt er i bevægelse. Det er en åben og søgende spiritualitet. Det 'spirituelle supermarked' lokker med lette og hurtige løsninger. Det vi vi alle. Man begynder småt med fristende tiltag som spirituel introspektion med yoga, meditation og healende blomsterbade og så tager det ellers fart. Men de fleste spirituelle mennesker jeg kender eller har mødt, har noget, som de bruger i deres virke, og som hovedsageligt er deres arbejdsredskab til indsigt og udvikling – tarotkort, shamanisme, clairvoyance, engle osv. Jeg har dog gået hele vejen, og trukket mig helt ud af 3-D matrix-simuleringen. Og ja, det kan være meget hårdt og ensomt, men føler mig ikke alene.

Vores Spirit Guides og Engle, har sagt det meget klart. Vi er et åndeligt væsen, der har en menneskelig oplevelse, ikke mennesker, der har en åndelig oplevelse. Det betyder, at vi alle er skabt som åndelige væsener i forklædning som jordens salt og verdens lys, guddommelig vished og ubetinget kærlighed. Hvis du tror, at der er mere end selve livet i nutiden, så bliver du i min bog bevidst om ens egen åndelige tilstand. Spiritualitet er ikke en religion. Det kommer ikke af, at dine forældre eller Jehovas Vidner banker på dine dørtrin (bare et eksempel). Spiritualitet opstår fra et eller andet sted dybt inde i dig (HØJERE SELV eller SJÆL). Det er en indre tro, der slår rod i hjertet, uden at have nogen synlige beviser, for hvorfor, det sker.

Vi er alle enige om at blive på jorden i denne "nuværende-øjebliks-bevidsthed" for at opleve vores fem sanser (nogle siger 7 sanser). Det betyder også, at vi skal lytte til vores tanker, intuition og mavefornemmelse og handle ud fra det. Når du lærer at lytte til den indre stemme, vil resultatet uundgåeligt være - ændringer. Fordi selve livet i vores 3D-matrix af illusion begynder at falde fra hinanden. Du begynder at stille spørgsmålstegn ved alt, hvad der omgiver dig, hvad vi har lært i skolen, nyhedsmedier, forældre, regering og politikere, religionsoverbevisning. Næste ting - rollercoaster af følelser rammer én som en mur - vrede, bange, skuffet, forvirret, udmattet? Frygt, for at holde dig tilbage? Bryd dig fri fra angestens lænker og begynd at udforske. Men pas på derude. Det er en uoverkommelig jungle af tilbud, så træd varsomt... |

No comments:

Post a Comment