May 31, 2024

😎🥳🤪 (Politisk-Polariserede Fredags-Fjollerier) Kongehuset får en kæmpe millionlønstigning samtidig med, at protektionerne skæres fra 258 til 140. Hvad dælen skal familien Dannevang så bruge Kongehuset til? Mens den danske Guld 1000-liste, VL-grupperne og Magtelitens 423 er helt oppe på dupperne! ~ 31. Maj 2024 ~ |

SoTW - Dronning Mary på Frederik VIII’s Palæg (Bor de ikke på Fredensborg Slot???)

Elon Musk: vi lever i en computersimulation. Det her er eventyret om Den Grimme Ælling og De Sorte Svaner~ SoTW

Udgivet den 31. Maj 2024 af Verdensalt

Kongehuset ønsker dog ikke at være ulydige overfor folket. Formelt er kongehuset hævet over loven, og myndigheden til at drage for eksempel kongehusets medlemmer eller politikere til ansvar ligger nu hos Kongepingvinen Frede-Fup X. Dog, spøger, x-Dronning DDFO-Daisy i baggrunden. Men reelt overvåges kongefamilien af en kritisk offentlighed og rådgives af centraladministrationen selvom Statsrådet overskygger Statsministeriet. Konstruktionen forudsætter, at kongehuset følger den rådgivning.

Når jeg udgiver blog indlæg omkring Kongehuset, ønsker jeg ikke, at vække utilsigtet følelser op i folk omkring illoyalitet og upatriotiske sammensværgelser, formidler bare en realitet, set ud fra mange års interesse i tabloidpressens dokumentation og de få som 'tør' kritisk journalistik.

Er helt klar over, der er mange som opfatter vores konstitutionelt monarki som en hellig institution og statshoveder som urørlige og trofaste mod vores nation. Dog, kan vi konstatere, 'magteliten' har særdeles gode forbindelser igennem Kongehuset og Kongehuset har særdeles gode forbindelser til politik og som tilnærmelsesvis truer hele den selviscenesættelse af magtvælden.

Fordi der findes så meget hemmelighedskræmmeri og beskyttelse-doktrin over Kongehuset, er det svært ikke, at konspirerer. Jo mere jeg graver i mudderet, jo mere skidt kommer der frem, vil vove den påstand, snavset sidder godt fast under neglene, uden de bliver rene igen.

Uanset hvor flasken peger hen, en ubestridelig kendsgerning, ud af de 300 navne, dukker Dronning Margrethe II op på listen samt Anders Fogh Rasmussen. 'The Committee of 300' - The Olympians - modelleret efter den Britiske East India Company Council of 300, grundlagt af den britiske aristokrati i 1727. 

Dronning Elizabeth II aka Queen-Lizzie, var engang øverste leder af denne magtfulde gruppe og de anses for at være ansvarlige for falske narkotika krige i USA. Gruppen styrer verden via en tre-bystats-imperium(London, Vatikanet, og District of Columbia), hvor byerne ikke betaler skat og adlyder kun deres egne love. 

"Tro den, som søger sandheden; tvivl på den, som finder den"...|


SoTW - Martin Krasnik ”rager intellektuelt op i landskabet” 
Franciska Rosenkilde: hadet mod danske jøder ikke »er en arabisk ting«
SoTW - Paradise Hotel - Anne, Philip
Freja Kirk og bruddet med Sus Wilkins: Jeg har grædt og bollet (øhhh "bollet"????)

SoTW - Bag vesten...


No comments:

Post a Comment