May 10, 2024

😎🥳🤪 (Politisk-Polariserede Fredags-Fjollerier) Dagens Spirituelle Motivationscitater eller Livets Sandheder ~ 10. Maj 2024 ~ |

SoTW - 'SABA skal bryde dansk Eurovision-forbandelse.'
'
Saba trodser psykisk lidelse: Det, man ikke ser fra scenen, er, at hun har en bipolar lidelse.'

'I en psykologisk kommunikationskrig er det dumt at undervurdere fjendens intelligens og infiltration.' ~ SoTW


Editor's Note: Inden du sætter dit X-cross styret af Frimureriet og drikker 'The Kool-Aid'-cult masonic cocktail. Hvor langt går det tilbage? Ca. 300 år (DDFO). 

Meeen den kongelige familie udgør det danske kongehus, der har eksisteret i over 1000 år. Så, fra tempelherreordenen, der eksisterede i højmiddelalderen, der lå mellem den tidlige middelalder, det vi i Norden kalder vikingetiden, og senmiddelalderen? 

Mit spørgsmål er på SoTW; Hvilken danske såkaldte "frihedskæmpere" og "folkevalgte" partimedlemmer inden og udenfor Borgen, kan man stole på? Hvem betaler deres gage og hvorfor ser vi dem vise os Passer og Vinkel-symboler, i ét væk? Godnat Ole Lukøje siger jeg bare - 'I et land uden høje bjerge'.

Hvad er “kontrolleret opposition”? Det er når nogle fra "sandhedsbevægelsen" er kompromitteret "agenter" for (banditterne), der lader som om, de tjener befolkningen, men står i ledtog med (fjenden). 

P.S.: Mødt én "kendis" flere gange som er medlem af Frihedslisten. Han er enorm sød og imødekommende. Har også "forsøgt" at snakke med en anden, Palsvig, men, tror sgu ikke så meget på deres politiske budskaber og virke... |   

 

No comments:

Post a Comment