May 20, 2024

👁️⃤𓂀⛽🚸☕ (Jeg kan lugte BULLSHIT flere kilometer væk) Er du begyndt at vågne op? Enhver spirituel rejse har sine op- og nedture, og når tingene er allersværest, er det kendt som "sjælens mørke nat" og et aspekt af dyb indre transformation, der ofte minimeres, nægtes eller misforstås ~ 20. Maj 2024 ~ |

SOTW - DANMARK. DANMARK. DANMARK

'Der er 1000 måder man kan opvågne op. Ta' imod - med kyshånd. Du kan aldrig vende tilbage igen. Man kan blive prikket på skulderen af sine spirituelle guider eller det guddommelige aspekt. Få åbnet sin kundalini shakti. Via Native Americans eller Ayahuasca og Shamaner. Intense meditationsteknikker, gode alternative behandlere og vejledere.' ~ SoTW 


Editor's Note: Kære venner. Jeg er ikke “en sur gammel mand", der brokker sig i en lind strøm og kynisk mandsperson (skæg fra snot og fuldskabs-kramsninger). Følger bare min BS-alarm og intuitioner, samt hvad mine spirituelle guider, hjælper mig med. Følger ikke længere de konventionelle dogmer, fup og fiduser eller udstukne samfundsregler og bondefangerier. 

Nægter at afgive suverænitet og søger mod, at befri menneskers selviske egoistiske 'djævelske' sind. Engang var det, at søge efter magt og berømmelse, nu er det, planetarisk befrielse, frihed, lighed, forståelse og tilgivelse. Og Servive-til-Andre. 

Hver evigt eneste dag, har vi soft-porno-korruption, manipulation og mindfuck, udført af vores genmodificerede politiske ledere, frimurer-institutioner og medierne-med-magt, der slipper væk i tågen, af nødløgne. 

Det er blevet et no-go, at ytre imod woke-bevægelsen og eller me-too narrativet og eller går imod overmagtens maritime love (“Admiralty Law”), som en almindelig dansker, ikke-godkendt-politiker, putinist eller republikaner m.m.

Kæmpet i 20 år for, at komme af med livslange og reinkarnationers fobier, chok, ego og forsvar, kontrolfreaken, pengebegæret. At føle, livet er hårdt, regelrytter, perfektionisten o.s.v. væk fra mit sindelag og yde Service-til-Selv.


Jeg er nu spirituel, intuitiv og empatisk opvågen blogger, influencer og healer. Vågnet op fra tornerosesøvnen og har set et crack i jordens sløringsnet, som holder, alt godt ude. Dvs., jeg er for længst trådt ud 3-D matrixet eller som Elon Musk er 100% overbevist om, at vi lever i en, computersimulation. 

Nogle gange, føler jeg mig som fattigrøv af; 'De uønskede danskere.' Et mindretal af fejlfarvede etniske danskere, som må kæmpe hver dag, for føle sig, anderkendt og accepteret. Men jeg er privilegeret. 

Jeg er hvid mand med en god uddannelse og har været 'heldig' at haft topjobs (dog uden penge). Smilende, hjælpsom og imødekommende, med et rødbedefarvet pas, som ligger øverste på ranglisten, i verdensordenen. 

Aldrig oplevet traumatisk hændelser som fx krig, vold eller voldtægt. Måske med undtagelse af homoseksuelle mænd som har taget fejl af mine signaler og forsøgt, at snyde sig til sex, i mine helt unge, dag. Eller min ukrainske kone's psykisk vold mod sin datter. For ikke snakke om min bio-datter og hendes polske familie (kuleskøre). Det har været meget, meget ubehageligt. 

Kan næsten ikke længere få kontakt til min søs og hendes børn, som næsten er voksne (svært at komme ind på livet af sensitive teenagere). Er ikke længere en 'vigtigt' brik i deres puslespil. Og slet ikke mine 2 døtre (pap og en bio). Ved jeg er elsket af mine børn, men mødre, holder dem tilbage (polsk og en ukrainsk). Eller gamle kærester for den sags skyld og naturligvis, tidligere bank-kollegaer eller gamle venner.

Men dyrker sport, naturen og sundhed, hele dagen lang, hvis jeg komme til det. Er en sukkergris og spiser stadigvæk kød. Men mange hardcore spirituelle mennesker, er veganere eller vegetarer. Dog, er daglige doser af kolloid sølv, MSM, hjemmelavet tandpasta m.m. (alt uden toksiske ting), en nødvendighed for mig, og månedlige udrensninger hos holistisk ND, for at være 90-95% ren indvendig... |

👇BREAKING BREAKING BREAKING👇


SoTW - ICC prosecutor seeks arrest warrants for Netanyahu and Hamas leaders

SoTW - Nedstyrtningssted for Irans præsidentielle helikopter fundet

SoTW - WikiLeaks-stifter får lov til at anke afgørelse om udlevering

Kong Charles latterliggøres på nettet

STEADFAST DEFENDER 24 - Forsvaret

SoTW - "Diamantfamilien" takker af:

SoTW - journalista.dk/
P.S Tror det var politisk kommentator, Søs Marie Serup, der på Radio24syv's program, 'Det, vi taler om', sagde: 'Vi har 750 milliarder kroner på plus og minus siden. Altså små, 1.500 milliarder kroner, hvert år på de offentlige finanser... 
SoTW - Erdoğans danskerliste
SoTW - En historie om et nyt job til Mette Frederiksen har sat spekulationer i gang:
SoTW - Hun skal stå i spidsen for Demokraatits nye lokalafdeling i Sydgrønland

No comments:

Post a Comment