May 5, 2024

👁️⃤𓂀🍀✡️🦎 (Er Militær-Mette én C4-Chabad-Chameleon?) Det er nu engang et faktum, at Hitler, var en jødisk Rothschild-Rotte. Churchill, som stod i blod til knæene, var ligeledes, en marionetdukke for bankfamilierne og krigsherrerne (som de faktiske magthavere). Den originale KGB-Putin, rygtes som et sandt monster. Den nuværende Putin-klonen (version 2), er DeSorteHattes verdensfjende nummer 1, men arbejder for DeHvideHatte ~ 5. Maj 2024 ~ |

All Wars are Bankers Wars: Miriam-Mette (Stasi-Statens Landsmoder, Massakre-Mette og Danmarks corona-commander-in-chief), kalder det ifølge Tv 2 »absurd«, hvis vi bliver trætte før ukrainerne og støtter Israel og landets ret til at forsvare sig selv... 


Editor's Note
Frihedsbudskabet fra BBC d. 4 Maj 1945 " Her er London". Præcist kl. 20.36 blev denne meddelelse, givet. Folk flåede de forhadte mørklægningsgardiner ned og lod lyset skinne ud gennem alle vinduer. Befrielsen markeres hvert år med lys i Mindelunden og traditionsrige fakkeltog gennem Istedgade.

Nok én af de VIGTIGSTE udsendelser i nyere tid, men sandheden om 1. og 2. verdenskrig, er en anden og EMPIRISKE spørgsmål er ikke de eneste spørgsmål det er værd at stille. Hvem tør råbe vagt i gevær, hvis de 179 folkevalgte frimurer, ikke bliver stillet foran en dommer og Nürnbergprocessen på GITMO?

"Vi har set det alt for mange gange: Når der er sket et terrorangreb i Oslo, Paris eller London, kommer først de chokerede reaktioner. Støtteerklæringer og tårer. Flagene på Facebook. Så et fakkeloptog, taler og sange. ”Kringsatt av fiender”, og nu står vi sammen, skulder ved skulder. " ~ JP

HOLD DA KÆFT, hvor er jeg træt af det kvindemenneske, som leder vores land. DeHvideHatte, underholder sig sikkert, på danskernes, bekostning. Bliver sgu nok uvenner med mange nu, især amerikanske lejesvende og frihedselskende 'normies'. Det er spørgsmålet om kendsgerninger eller fakta. 

Historieforvridningen og løgnehistorier, er skabt af vores helte; de største magter i alliancen, som dengang var Storbritannien, Sovjetunionen og USA mod Nazisterne. Nu til dags, CIA, Mossad og Nazi-Nato. For ja, nazisterne, overlevede, takket være, Operation Paperclip. Som var et hemmeligt USA's efterretningsprogram, hvor mere end 1.600 tyske videnskabsmænd, ingeniører og teknikere blev taget fra det tidligere Nazi-Tyskland til USA for regeringsansættelse efter slutningen af Anden Verdenskrig i Europa, mellem 1945 og 1959. 

Churchill var IKKE en helt. Han lavede en aftale med djævelen og den anglo-sovjetiske aftale af 1941. Winston Churchill, anses af mange KENDERE for, at være en satanist, racist, homoseksuel og alkoholiker, der tog imod bestikkelse og solgte sit land, ud for, at fremme Rothschilds frimureriske jødiske verdenstyranni. 

Igen, jeg græmmes og skuffes, over et andet kvindemenneske, som Christine Stabell Benn. Hun var ENGANG, en hidsig corona-mostandskvinde, der sad på et politisk folketingsmøde i 2023 omkring 'Høring i Epidemiudvalget om læring af covid-19' og skamroste Corona-bedraget og samtidigt kommer med Churchill-citater, som en ægte, Kontrolleret Opposition (KO). 

Nok om det. Lige nu er alle danskerne, styret af frimureriet og kommunister i Dannevang. Hvad Militær-Mette og co., med dronningssoldater fra DDFL/DDFO foretager sig, er LANGT, LANGT vigtigere, end, Befrielsesbudskabet.. |

(21) Her er London! Danmarks befrielse bekendtgøres d. 4. maj 1945 - YouTube
SoTW - STEADFAST DEFENDER 24
NATO using war games to ‘prepare for conflict’ – Moscow

SoTW - Visning af: Danmarks anerkendelse de jure af Sovjetunionen i juni 1924*
Hitler Was A Rothschild : Brother Malachi : Free Download, Borrow, and Streaming
(Find fem fejl: Mæættes vorter, Biden som kransekagefigur og sommerens Blackout)

SoTW - Winston Churchill has as much blood on his hands as the worst genocidal dictators
SoTW - Trump-udmelding skaber atter usikkerhed om NATO-alliancen
Rygterne om Michelle Obama er begyndt at svirre
SoTW - PET-kampagne er "eksplicit racisme"
SoTW - RT
Israel’s war on Gaza updates: Israel says ‘moving ahead’ with Rafah attack


Grinte min røv i laser, da det gik op for mig, hvad der "menes-memes" med denne hyggefætter!
facebook

No comments:

Post a Comment