Mar 5, 2024

👁️⃤𓂀🙋🏻‍♂️🐙😵̷̊̊̊̊̊ 𓍯 (Den jødiske mafia stikker ikke op for bollemælk) Efter SoTW egen tælling, findes der +/- 50.000 nordiske kultiske kabbalah mystiske frimurer i forskellige versioner fra DDFO/DDFL/Odd fellow osv. loger, lukkede søster/broderskaber, med hemmelige ritualer. Men én ting har de til fælles. Tale er sølv, tavshed er guld. Ingen snakker over sig, ellers er det af, med "hoved" (som man siger) ~ 5. Marts 2024 ~ |

SoTW - Satanic Ritual Abuse (SRA) kalender 
Minkavler idømmes betinget fængsel + bøde på 100.000 kroner
Canada introducerer omfattende nye online sikkerhedsregler

The Rothschilds (Roth=red, schild=shield of Satan). Red Skull Hail Hydra...

Editor's Note
Når man skærer hovedet af hvert afhugget Hydra, vokser der tusind friske ud! Sådan er det i Marvel-universet, kontrolleret opposition (KO) og skam også, under (Truth communities) Sandhedsbevægelserne. Kan man anmelde "bad karma misbrug"? 

Frimureriet beskytter, hjælper og dækker, over deres 'egne' medlemmer. Meeen overvåger samtidigt alles SoMe platforme og hvad man foretager sig, på nettet og blandt folket. Man, sladre og hader, blandt logebrødrene. Det kan min jyske ven der var 3.grader for at blive MESTER på 11. år i 6. loger, snakke med om. Smidt ud på røv og albuer af et internt facebook-politi, da han spurgte indtil Corona-bedraget og genterapi vaksinerne.

Man kan kun gisne om hvordan de sanktionere dem, som går direkte op imod stormesteren og oldermanden selv, eftersom, de styrer både politikere, politi og retsvæsenet. Allerede i første grad, bliver et hemmeligt håndtegn introduceret: ”logetegnet. Højre hånd føres op til halsen med forsiden ud til siden og ned – tre gange… et symbol for at sværge troskab. Oversat til forståeligt sprog : ”Af med hovedet, hvis man ikke er tro mod logen”.

ALT hvad der sker i de politiske kultsystemer, er nøje planlagt og gennemgået af spindoktorer, jurister, troldehæren, frimureriet, militær og efterretningsvæsen, Kongehuset og Ashkenazi-Kabbalah. Man kan ikke både tjene sin arbejdsgiver og være ægte frihedskæmper - man skal jo ikke bide den hånd der fodrer én. 

Se-på-mig-egoisten, storhedsvanviddet og jeg-skal-være-først, aldrig-nummer-2, findes alle vide vegne, gemt dybt i alle mennesker og fristelsen for at overgive sig til penge og magt, er desværre en stor motivationsfaktor... |SoTW - Search: johnson og johnson alvorlige blodpropper
Alle partiledere burde lade sig stikke med Johnson & Johnson-vaccinen,
sagde Søren Pape. Nu skal han ikke selv have den

Johnson & Johnsons vaccine risikerer at slå flere ihjel, end den potentielt kan redde herhjemme,
lyder  Sundhedsstyrelsens argument for at droppe den


SoTW - Kender ikke årsagen...

SoTW - facebook
SoTW - musik i Lejet er kommet på dagsordenen...
SoTW
De har i to årtier holdt foredrag om holocaust og jødeforfølgelse.
SoTW
Sarah Grünewald på dybt vand

SoTW
Danmarks bedste portrætmaler
SoTW
Diez mega tråd
Alex Vanopslagh siger stop
SoTW - hånden over hjertet alle frimurer benytter sig af under logeeden 
(3) The DOPED DUMB who was the HERO of Jonas Vingegaard 🤣 - YouTube
Danish report: Riis knew about doping on team, escapes ban - VeloNews.com

No comments:

Post a Comment