Feb 3, 2024

👁️⃤𓂀😵‍💫 (Puha. Det var en hård, ubærlig nyser på helsemessen) Ikke nok med jeg skal slås med svimmelhed, mit rodchakra, er totalt blokeret. Jeg er selv Reiki-uddannet hos den nu, meget TV-kendte (og måske blevet for dyr og altid fuldt booket) Marzcia Techau i 2009. Her, mødte jeg bl.a. Reiki-mesteren, Pernlle Sams, der var fast del af holdet i Liebhaverne på TV 2 (sød, men ikke min kop te) [FORTSÆTTES] ~ 3. Februar 2024 ~ |

SoTW
De har i to årtier holdt foredrag om holocaust og jødeforfølgelse.

Holder du dig ren, som en spirituel jomfru? Har du stadigvæk ego-lig i lasten og traumer? Er du Service-til-Selv eller Service-til-Andre? Editor's Note: P.S.: Har selv prøvet at blive ramt af et målrettede mikrobølgevåben aka trådløs påvirkning af hjernen i form af biovåben eller hjernekontrolvåben efter amerikanske spirituelle og UFO-konferencer. Lige nu er der mystiske GPS-angreb mod lufttrafik. 

Min jyske ven har haft ekstrem dårlig erfaringer med John Calmar, som også var på messen (så er det sagt - kender ham ikke selv).

Min tidligere danske/polske kæreste, har faket sine rygsmerter i 20 år, som bistandsmodtager. Hun har fået sin Reiki- og clairvoyance-uddannelse, hos Erlinng Christensen (som også var på messen - kender ham ikke - politiet og andre bruger ham til at spore forsvundne folk, har jeg hørt bl.a. Emilie Meng). 

Min polske eks, sammen med sin polske søster, kunne redde hele verden, bare ikke, sig selv. Da jeg også opdagede, hun snød staten og tjente sorte penge på alternativ behandling og samtidigt med, mentalt misbrugte sine 2 dejlige danske stjernemenneskepiger, kaldte hun mig og min blog, for nogle ting, som ikke kan tåle, dagens lys.

Èn meget spirituel kendt person, engang god ven, i skoletiden og tidligere kæreste med én, jeg snakker med nu, misbrugte sin Reiki-uddannelse, til at gå og rave/heale på andre mennesker, uden at, spørge om lov først (bandlyst i reiki).

Har stort set brugt alle min sparepenge op på at rejste jorden rundt og fået endnu mere undervisning (galaktisk bevidsthedstræning og esoterisk filosofi m.m.) hos en udenlandsk spirituel organisation kaldet C.O.B.R.A. (plejadernes modstandsbevægelse).

Lige indtil, jeg fandt ud, at lederen selv, er blevet misbrugt af en outsider og udstødt, stjernesjæl fra Plejaderne, og Cobra's egen slåskamp med "spirituel narcissisme" og grådighed med, at indhente million-indtjening, til eget forbrug.

I denne organisation, havde jeg også, en ung og smuk kæreste på 30 år, fra rumænien, som havde mange lig, i lasten. Jeg var meget forelsket, men hun gjorde det hurtigt forbi, hun var tiltrukket af utilregnelige 'bad boys.' (hendes tidligere Israelske rige kæreste havde hjernevaskede hende og hun var selv, blevet voldtaget, som 14-årig). 

Har også haft en del med Simon Parkes gruppen at gøre, siden 2015, men ikke mere (tigger efter penge og mange, mange andre ting, som ikke resonere med mig, længere).

Jeg har lært min lektie nu og kunne kalde mig selv for Mester eller Guru. Men det gør jeg ikke - det er ego og selvbedrag... |

No comments:

Post a Comment