Jan 6, 2024

👁️⃤𓂀✈💥🤪 (Fødselsdagsluftige Bamseboller Og Lort Og Lagkage) Der er en grund til, at Kongeriget Dannevang skal beskytte de gamle jødiske familier der går 400 år tilbage - inviteret af selveste Kongen, Christian 4. Der er en grund til, at Q siger; "We are saving Israel for last.". Israel rygtes som største koncentration af shape-shifting reptilske hybrids der dominerer globale anliggender ~ 6. Januar 2024 ~ |

SoTW

Danske soldaters donorblod og F-16 Fossil Falcon mere end 6 måneder forsinket. Hvor langt tid kan Dannevang holde på Den store glødepære konspiration om Ukraine, Zionisterne og alt det andet? Er man af kongelig blå blod hvis man er født på Helligtrekongersdag 6. januar? Der skulle markerer, at vise mænd fra Østerland besøgte Jesus i Betlehem guidet via Betlehemsstjernen, som var en UFO...

Editor's Note:
Vi skal også have alvorsnak om Lucifer Baphomet hedensk idoldyrkelse i billeder med sexistiske servants og en LarsLøkke, goes to war. Er det hele spin for galleriet og varm luft i canal grande? Daisy's Dannevang er blevet en krigsnation, fordi vi er med Kabbalah-USA, hele vejen ned i et kaninhul, fyldt med lort og lagkage (bollebamse og baby-bubber). 

Som gammel soldat i militærpolitiet eller som pluto-pilot, (K9) på Flyvestation Værløse (udlært i Karup), bevogtet (FKO og Vedbaek-Bunkeren), var de (43) 30 operative F-16 Fighting Falcons, Crackerjack (engang). Skal de består testen overfor de 900 russiske Jet Fighters og især, Sukhoi og Mikoyan jagerfly, er F-16, som at køre i en 3-hjulet blå Reliant Regal Supervan, som Mr. Bean hele tiden vælter med sin limegrøn Morris Mascot Mini 1000.

Danske soldater blive ved med at dø for sit frimurer-fædreland? Som da Oberst "Sam" Trautman fortæller sheriffen (Zelenskyy), at Rambo (Putin), ikke er til at spøge med (- You send that many, don't forget one thing. - What? - A good supply of body-bags!). 

Selv, Kirsten Birgit, siger, hun stammer fra de Ashkenaziske jøder (Zionister) i én af 'Den Korte Podcast.'-episoder. Desuden, har fandenivoldske DF-'Kisser', som er næsten ikke-eksisterende på R8DIO, lovet danernes lys og sjælefredens kilde, Rasmus Paludan, at han kan uddybe sin politik. SoTW mener, 'pyromanden' (der lige har tabt en sag i højesteret) burde sidde i spjældet som drenge pedo-lover og afbrænding af Koranen. Men der er en dybere mening med galskaben (ondskaben) og en grund til, at Martin Krasnik siger; 'Super-zionist burde alle ordentlige mennesker være.'

En kæmpemæssige paraplyorganisation, fra antisemitiske konspirationsteorier om de 13 blodfamilier og Rothschild-familien, der dækker over verdens farligste hemmelige samfund. Illuminati (committee of 300), Frimurere (DDFL/DDFO), Bilderberg-gruppen, Tempelridderne, Jesuitterne, Skull & Bones, og et hav af andre under-organisationer og interessegrupper. 


Der er også mange konspirationsteorier, der forbinder Ashkenazi-jøderne med Illuminati og en én-verdens regering. Som stammer fra 1300-tallet af de såkaldte 'jøder', der tilhører den Israelske-tysk-franske 'jødedom' og dens forgreninger i andre lande. Fra middelalderen og dannelsen af Knights Templar til Skull & Bones-samfundet (Anders Fog of war) og dets liste over præsidentmedlemmer, til den meget udspekulerede Illuminati-indflydelse over amerikansk politik og kultur.

Så har vi indover 1200-tallets, Kabbalah (Kabalah, Cabala, Qabala) og i kryptiske og mystiske termer udforsker Kabbalah Guds og universets natur, som er en esoterisk metode, disciplin og tankegang i jødisk mystik. Derfor, har masons og CIA, som styrer Hollywoods fascination, været så stor.

Men de mere lærde, især dem der har påtaget sig frimureriets initiativritualer, vil se en forbindelse mellem den egyptiske metafysiske tradition og moderne mysterieskoler, hvoraf frimureriet er en. Frimurerundervisning centrerer sig om dens indvielsesritualer. Hver af frimureriets tre grader tager kandidaten gennem en rejse gennemsyret af historie, symbolik og allegori for at lære ham lektioner om, hvordan han hæver sin guddommelige gnist, realiserer sit forhold til en højere magt (Gud, Storarkitekt, Højeste Væsen osv.) og leve et liv i moralsk retfærdighed (Buuulshit)... | 
SoTW

Kilder:

Dansker risikerer livstid i USA - TV 2
Skandaleramte Jon Stephensen blev baggrundstjekket – Ekstra Bladet
Socialdemokratiet går i valgforbund med SF og Alternativet til EP-valg (jyllands-posten.dk)
Nynne Bjerre: "Jeg følte mig ikke tilpas i mit køn" - ALT.dk
Se foto: Dengang tv-værten Janni Pedersen lignede en dreng | BILLED-BLADET (billedbladet.dk)
Luk op, Luk i (2017) | Se serien online hos DRTV (tvguide.dk)
Ny kirke-og kulturminister bakkes op efter usædvanligt fotografi (jyllands-posten.dk)
Thyra Frank: Humoren om mig rammer fuldstændig plet | Information
Nu fortæller Bubbers ekskone om skilsmissen • Kendte.dk
Bubbers ekskones hjerteskærende ord efter skilsmissen: Afslører smertefulde episoder i familien (newsner.com)
VF Corporation illuminati cabal at DuckDuckGo
What Company Owns North Face - BikeHike
banana gay doctrine illuminati at DuckDuckGo
The Pyramid | Illuminati Official Website
obama swallows a banana moscow at DuckDuckGo
Løb i nye, fede sko: Prins Christian og prins Vincent var flyvende i deres lyserøde lyn | BILLED-BLADET (billedbladet.dk)
Prinsessens nye skole: Her er alle skandalerne – Ekstra Bladet
Er du 18? Skal du med til prins Christians fødselsdag? - Kongelige - Sjællandske Nyheder (sn.dk)
(12) Facebook
Konspirationsforsker om prins Christians håndtegn: 'Han skal ikke gøre det til en vane' | BT Royale - www.bt.dk
Prince Christian: – Reacts: – Simply embarrassing – europe-cities.com
Anbragte børn blev efterladt på værelset i op til 22 timer på et døgn: Ansatte fandt 8 vodkaflasker og frygter prostitution blandt børnene | jv.dk
Se billedet: Sam Asghari gik rundt med blåt øje tilbage i januar | SE og HØR (seoghoer.dk)
Black eye club - Brave Search
The Illuminati’s Secret Celebrity Murder and Cloning Centers, Explained (gizmodo.com)
Britney Is Dead (archive.org)
Paludan i grov sexsnak med børn – Ekstra Bladet
En historie om et nyt job til Mette Frederiksen har sat spekulationer i gang: »Hendes navn er varmt. Og jeg har hørt det i flere måneder« (berlingske.dk)
Gældsstyrelsen udbetaler millioner: 3.300 borgere får i snit 58.000 kroner - Avisen.dk
Mette Frederiksen med godt nyt: '5.000 kroner på vej til jer' (dagens.dk)
Mette Frederiksen deltager i nordisk topmøde om Ukraine (msn.com)

No comments:

Post a Comment