Jul 8, 2022

👁️⃤ ☠️👑~ (Komitéen af 300 med sit "aristokrati" DDFO-Daisy samt...) Anders 'Fog of War' Rasmussen - Manden med den 'smooking gun' og hemmelige bekendtskaber (Charmør, Tyran og Verdensmand?) (SoTW Arkiv) ~ | Blogger: [🤷‍♂️WAR PROFITEERING IS BOOMING⚔️]... "Skull & Bones" Lobbyisten, frimurer og den skandaløs hemmelige Bilderberger. Republikaner og bedste ven med George W. Bush. Nu, som i 2019, med et KÆMPE millionoverskud - det går rigtigt, rigtigt godt for internationale rådgivningsfirma Rasmussen Global Consulting. Søgte, desuden, 100.000 kroner i corona-hjælp til eget firma i 2020. Ansat i ny rolle for homoseksuelle krise-skuespilleren, USA og vestens dukkedreng, berygtede neo-Nazi Zelenskyj og Ukraines yderste højre Azov-regiment... Efter Fogh turnerede rundt i verden og drak rødvin på skatteyderens regning, ansatte Lars Seier, Anders Fogh, som strategisk rådgiver for blockchain-netværket Concordium. Fogh var også tidl. rådgiver for den bundkorrupte ukrainske præsident, Petro Porosjenko. Tilligemed, Boston Consulting Group for, at kapre kunder, til forsvarsministerier og våben­producenter og skulle også forbedre #GoldmanSlacks dårlige image i DONG-sagaen. Tidligere, Statsoverhoved og ’frivillige’ afgang som skatteminister efter sagen om kreativ bogføring. Tidligere NATO-general, af NATOs hemmelige hære og Operation GLADIO og terrorisme i Vesteuropa. Han var også MANDEN, med det hemmelige notat, hvor Fogh, bebudede Irak-støtte til USA et år før krig og LilleLars fra Græsted, har gemt alle dokumenter under Statsministeriets hemmeligt sikkerhedsarkiv eller brændt på bålet, ligesom Nazisterne med forbudte bøger eller 'Fahrenheit 451'... 🌊Anders "Fog of War" Rasmussen = COME CLEAN!! 🧼- Hvis vi skal kunne tilgive dig Fogh, så fremlæg alt bevismateriale omkring Irak og hele dit synderegister gennem din politiske karriere. Du må gerne inddrage dine Venstre kollegere, så vi får alt skidtet frem i lyset, en gang for alle... 🤝Men sådanne spiller klaveret 'desværre' ikke i Illuminati-enklaven, hvor alle dækker over hinanden og hjælper til på næste job op ad rangstigen, så længe man er kynisk og krigsliderlig nok... |

 

Anders Fogh Rasmussen - Manden med den 'smooking gun' og hemmelige bekendtskaber (Charmør, Tyran og Verdensmand?)

Udgivet den 25. April 2016 af Verdensalt

"...oplyste og frie samfund kommer længere end uoplyste og ufrie samfund, netop fordi nogle tør provokere og kritisere autoriteter, hvad enten det er politiske eller religiøse autoriteter"

                             Anders Fogh Rasmussen, JP den 30. Okt 2005

Som altid smider jeg nogen boldte op i luften. Giver bud på min og andres alternative forestillinger hvordan verden ville fremstå i lyset af konspirationsteorier eller sandheder, fremhæver egen opfattelse af det parallelle univers som vi lever i –eller rettere hvad jeg kalder vildledelse og manipulation. Tekst og sprog er i store træk mine egen, referencer til artikler afspejler ikke nødvendigvis min egen holdning, men er vinkler som kan nuancere emnet fra eksperter, andre links er fra oplyste individer eller organisationer fra nettets mangfoldige univers.

Teorierne syder, buldrer og brager fra Ildstedets flammende Hul. Nogle proklamere ligefrem, at Anders Fogh Rasmussen er homoseksuel og medlem af den sataniske kult, "Skull & Bones" (gren af Illuminati-organisationen), men verdensmand og magtmenneske, det er han sgu. Der skal ikke meget research til for at finde teorier, der indikere, at noget er alvorligt galt med Anders Fogh's image, især den 'rolle' han spillede, da han officielt forsvarede Danmarks deltagelse i Irak-krigen, 2003. Lyt og se videoen "Foghs glemte krigstale". Hemmeligt notatFogh varslede støtte til USA et år før Irakkrigen

Kære statsminister! – løgnen om krigen i IrakBo Elkjær, Ekstra Bladets
Forlag, Ministerium har mørklagt info om kritisk Irak-interview...Forhenværende NATO-generalsekretær og statsminister Anders Fogh Rasmussen er nok den mest magtfulde, sky og hemmelighedsfulde, blandt politikere i Danmarks historie. Derfor er det naturligvis nærliggende at 'snage', men det er stort set umuligt at fange manden på det forkerte ben. Han er for godt beskyttet af Venstre og magtelitens bagmænd.

Forrige Statsminister Anders Fogh Rasmussen forklarede i et interview med Weekendavisen i januar 2003, at den vigtigste kamp om danskernes holdning skal udkæmpes på ord, ikke love. Fra George Orwells fremtidsroman 1984 - Et kynisk overvågnings-samfund, hvor myndighederne manipulerer med folkets tanker ved at ændre ordenes betydning. Ifølge Christian Kock løber denne kamp som en rød tråd igennem regeringens kommunikation.
»Statsministeren tænker strategisk og meget langt. Han vil ændre folks tænkemåde, og det gør han blandt andet ved at ændre sproget,« siger Christian Kock.

Fra kampen om Gyllegården til magtelitens #kæledække


Statsminister Fjogh virkede troværdig, når han barberede sig og ikke smilede for bredt. Ifølge flere kilder er han en perfektionistisk egenrådig stivstikker, som hader folk, der ikke ligner ham selv. Han plukker sine øjenbryn og farver sit hår. På Christiansborg var han accepteret, men ikke vellidt. Den italienske premierminister Silvio Berlusconi har sagt, at »hvis min kone skal være mig utro, så skal det være med Anders Fogh Rasmussen«.
I TV-udsendelsen »Året der gik« fortalte han stolt, at han har en polsk mandlig ven. De tager på cykle- og kanoture og ligger på gulvet foran fjernsynet og spiser pizza. Grunden til dette skulle være, at Fjogh aldrig fik en rigtig barndomskammerat. Det var der ikke tid til. Han skulle altid arbejde hårdt på den fædrende gård i Jylland. Desuden var han altid travlt beskæftiget med planerne om at blive statsminister. I landsbyskolen kaldte de andre elever ham »statsministeren«. Som 17-årig meldte han sig ind i Venstres Ungdom. Som 19-årig blev han folketingskandidat. Og som 34-årig blev han skatteminister.
Efter folketingsvalget i 2001 blev han statsminister i VK-regeringen. Og strategien var klar. Håndfaste løfter, klare aftaler, stramme retningslinjer for ministrene og ingen pinlige kvajesager. Det sidste lykkedes ikke. I slutningen af oktober 2006 dykkede vælgertilslutningen til Venstre voldsomt i meningsmålingerne. Det fik Fjogh til at se spøgelser overalt. »Man kan nærmest sige, at han er blevet paranoid. Han ser spøgelser og sammensværgelser der, hvor der intet foregår« - bemærkede en kilde tæt på regeringen (kilde: Ekstra Bladet 29. oktober 2006). I 2009 smed han håndklædet i ringen for at blive NATO-generalsekretær. I 2014 vendte han hjem til Danmark for at etablere privat foredragsvirksomhed. Som 62-årig kunne han nu hæve folketings- og ministerpension på 51.600 kr. pr. måned svarende til 619.200 kr. årligt ved siden af sine andre indtægter - politikerlede.com (nedlagt eller censureret)

Fjogh og Fjenden - PutinTorsdag den 17. april 2014 på direkte TV i den årlige spørgeudsendelse udtrykte den russiske præsident Vladimir Putin sin skepsis over for Fjogh (V). »Under et af vores møder da han var dansk statsminister, optog han hemmeligt vores samtale med en båndoptager og offentliggjorde den. Hans forklaring var, at han optog den for historiens skyld. Selvfølgelig er jeg beæret, men han kunne godt have advaret eller fået lov til at offentliggøre forhandlingerne. Hvilken tillid kan man have efter sådan en episode?« - udtalte han på russisk TV. Fjogh krøb i flyverskjul i NATO-hovedkvarteret. »Disse beskyldninger er totalt nonsens.....« - udtalte en af hans støttepædagoger i en pressemeddelelse. Hvem lyver - Fjogh eller Putin? Læs meget mere på politikerlede.com (PS: politikerlede hjemmesiden er censuret nu) 


For lang og tro tjeneste tildeles du hermed....snaphanen.dk
Vidste du, Anders Fogh Rasmussen er Storkors af Dannebrogordenen, har modtaget Fortjenstmedaljen i guld og er placeret i rangfølgens 2. klasse nr. 1. Som statsminister var han placeret i 1. klasse nr. 4.

Udenlandske ordner: Trestjerneordenen (Storofficer), Den litauiske Fortjenst Orden (Storkors),Den polske Republiks Fortjenstorden,Egekrone Ordenen,Forbundsrepublikken Tysklands Fortjenstorden, Fortjenstordenen (Benemerência),Nordstjerneordenen, Pedro Joaquin Chamorro Orden (Storkors),Ruben Dario Ordenen, Stara Planina Ordenen, Stjerneordenen, Sydkorsordenen

Desuden er Anders Fogh Rasmussen kåret til årets laks i 2004 af Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske for sine udtalelser som privatperson om, at homoseksuelle skulle have mulighed for at blive gift i kirken.

Uanset om det er fortjent eller ej, så er vores tidligere politiker sat op på en piedestal, for mig er det fuldstændigt ubegribelig. Min ydmyge mening er, at Anders Fogh er søsat for at fremme Cabal's agenda, men på et geopolitisk og økonomisk plan. Nøjagtigt ligesom Bill Gates er indsyltet for at fremme "depopulation agenda 21". Hvis man er et trofast offer for non-reaktionære USA og har det kapitalistiske system i sin grundvold, er verden din. Du bestemmer bare ikke selv, der findes altid én højere oppe i hierarkiet der diktere hvad du skal sige og ytre og det er Anders Fogh skidegod til. Han holder stand, uden at blinke. 
Hvis man fremavler sin mørke side af sit superego, samt grænseområdet mellem normalitet og psykisk personlighedsforstyrrelse bliver helt udvisket, så tror jeg sagens mennesker som i forvejen er magtliderlige og skrupelløse, mister enhver naturlig empatisk evne eller medfølelse og faktisk er fuldstændig ligeglad hvem man arbejder med og hvem man arbejder for, så længe magtbalancen bevares og pengene ruller ind.

Det skaber naturligvis ikke de store overskrifter, mange højprofilerede politikere er en del af magtelitens slipstrøm og Anders Fogh er ingen undtagelse. Man ser jo heller ikke kransekagefiguren Lars Løkke 'flasher' med sine gøremål sammen med sine Anders Foghs tidligere USA's hidden-hand, buddybuddy Obama-Bush-Clinton klanen, som Lars Løkke har overtaget og holder meget, meget tæt fra offentlighedens søgelys, meeen 'nogen' af hans 'fjender' til vores elskede/hadede statsminister - Løkke, lader sivninger udslippe til pressen, i ny og næ og skaber enorme problemer for den  »lille svindler« (Lykketoft's udsavn).

Et ikon for ytringsfriheden (”Muhammedkrisen”)


Simone Aaberg Kærn: Anders.
Anders Fogh deltager i hemmelighedsfulde møder med verdens toppolitikere, finansmænd, mediemoguler og andet godtfolk. Dog husker mange danskere ham bedst for ”Muhammedkrisen”.
Jeg må sige, at jeg synes virkelig, at der har været tale om en principløshed over en bred  kam – og så er ingen nævnt, ingen glemt. Men det er noget, der har rakt fra den brede  kreds I erhvervslivet over til brede kred se I kultur og medielivet.[...] Som statsminister tilkommer det jo ikke mig at redigere aviserne. Jeg nøjes med at konstatere at for mit vedkommende, der er fårene skilt fra bukkene. - Anders Fogh interview februar 2006.
Transskriberet: Anders Fogh Rasmussen benytter metaforen “at skille fårene fra bukkene”, og derved bruger han sin ytringsfrihed som statsminister til at kritisere og dømme kritikerne af tegningerne. Kritik er i denne metaforiske kontekst en del af ytringsfriheden. Dog fortsætter statsministeren med at understrege, at det ikke var muligt for ham som statsminister at kritisere tegningerne, da denne kritik ville begrænse pressefriheden. Hans afstandstagen over for at kritisere tegningerne og hans kritik af forskellige personer og sektorer i det danske samfund repræsenterer en modsætning i betydningen af ytringsfrihed. Det bør også påpeges, at han ikke nævner, at muslimer og andre, der reagerer på offentliggørelsen af tegninger, også har ytringsfrihed og retten til at ytre sig herom, et manglende aspekt som yderligere synes at understrege det politiske spil i brugen af ytringsfrihed. - ”Muhammedkrisen”– En politisk magtkamp i dansk journalistik

Nok om det, lad os lige ta' en tur-retur down memory lane!

Satan's C.V. - Friend or Foe?:(Der findes ingen tilfældigheder) 


Forbryderalbummet med indbygget shitstormsKonklusionen


Anders Fogh Rasmussen bliver anklaget for at føre Danmark bag lyset og ryger i fedtefadet for sin medvirken for Krigen i 2003. Det sker dog blot, når Cabal's masterminds Bush og Blair, bliver sat foran en dommer ved Den Internationale Domstol for krigsforbrydelser. Dermed antyder jeg, ligesom bogen "Vejen Til Irak", at VK-regeringen og statsministeren løj om begrundelsen for at gå med i krigen. Det officielle og falske danske krigsgrundlag var nemlig baseret på Iraks modvilje i at overholde nogle FN-resolutioner. Alle de mange andre svineærinder, svindelnumre og løgnehistorier, bliver han ikke dømt forHan er for snu, hemmelighedsfuld og smart med for meget magt og viden hvordan verdenseliten operere. Hvis han imod alle odds går hen og bliver Whistleblower, slå Cabal ham ihjel.

AFR -TRAILER


Uploaded on Mar 16, 2007
Morten Hartz Kaplers kontroversielle spillefilm, AFR, der som bekendt tager afsæt i, at Danmarks statsminister Anders Fogh Rasmussen er blevet myrdet midt i sit visionære politiske arbejde for at forbedre forholdene for den tredje verden.

 

No comments:

Post a Comment