Jan 26, 2024

👁️⃤𓂀🎵🤪🔫 (Alle børnene i Randers stoppede med at 'lege' jorden er giftig, undtagen Torben, han var mere absorbent) Alle ved verdensordenen er regeret af ubeherskede narcissister, psykopater eller egomaner. De færreste ved, at i den øverste top af pyramiden, sidder umenneskelige kyniske udenomjordiske entiteter; Sataniske-Ashkenaziske-Kaballah-Jødiske-Archons-Draconian-illuminati-Cabal-NWO's kontrol ~ 26. Januar 2024 ~ |

Hvem er Skaberen, den Almægtige, den Alvidende og den Barmhjertige, som bestemmer hvornår ballonen springer, linedansen over lortespanden og shitshowet stopper?

EDITOR'S NOTENår man sætter det sådanne sammen, så er det da fuldstændigt ligegyldigt, hvordan det sker, på Morder (Moder) Jord. Men, vi kan ønske og glæde os til, det hele stopper snart og Den gyldne hjertetid/Den gyldne tidsalder starter. 

Om, Norge har betalt for at få forurenet jord sendt til Nordic Waste og millionær-ejeren, der betalte ansatte for, at tie stille. Eller, Mæætte og Co., slår mink og mennesker ihjel med skovl og KillSh0ts-vaksiner og kender til alle PET/FE grusomme falske flag hemmeligheder med avanceret våbenteknologi aka ‘Kognitiv Krigsførelsel’. Selv, Alex Van Facebookopslagh, er bange og har slettet en stikpille mod Mæætte. Eller om, modus-operandi-plagiat-Diez, hverken har bachelor-eksamenspapir og har kopieret alt hvad hun har sagt og skrevet, 1 til 1 (Det kun fordi, hun 'anses' for værende smuk og klog og kønsforsker Christian Groes. der forsvarer, glemte lige, at han kender Diez-Bias, privat). 'Vi kan nemlig ikke gøre noget ved det,' som min farmor, plejede at sige. 

Illuminati-ordenen, som vil omstyrte verden - men ingen ønsker 'Dark Night of the Soul' - sammenbruddet efter en spirituel åbning. Spiritualismens fokus er individets indre forbedring uden nogen former for dilemmaer, med religion indblanding. Mens satanisme, er tilbedelsen af Satan, Djævlen, Fanden og Lucifer Djævelen, Lucifer (Antikrist) - der ønsker status quo og det hele for sig selv. Mørke og Lyset's kamp fortsætter, dog vinder Lyset, da så mange mange mennesker endelig er begyndt at opvågne og forstå. Som vores opstegne Mestre har fortalt os, er Archons-Draconian fra vores Planet Gaia allerede, blevet fordrevet.

Mens 'Kidulting' breder sig så er det godt, vi har/havde 'op på ørerne vi er kørende', med Poul Nesgaard der får dansuenza efter en dansesmitte løgnehistorie og klassisk dansk børne-tv fra 1978. Nu hvor Disney Sjov er lukket efter 31 år fordi det var for woke og racistisk stereotyp... | 

SoTW
Grunden kunne lyse op i natten, men i dag er situationen en anden
Købsaftale afslører milliardærens hemmelige projekt i Skagen

SoTW
LIVE: Regeringen holder pressemøde om Nordic Waste
Ingen andre blev spurgt da kommune betalte Nordic Waste-ejer for at rydde op efter sig selv

SoTW
(let me get this straight) Så DU tror, at Dansk (Jødisk) Rothschild Khazarian Mafia (RKM) Zionist-venskabet
 er godt for DK og Mæætterne, for få "næste" mRNA genterapi vaccine Killing-Matching Orders? (SoTW)
 


SoTW
Diez mega tråd
folkets.dk/node/3838
Midt i mediestormen: Katherine Diez' følgerskare vokser
SoTW
bt.dk/danske-kendte/elvira-pitzner-slagtes-af-realitykollegaer

SoTW
Rikke Gøransson Paris Hilton
Ikke længere "Linses slave": Sådan har Moster Niller forandret sig

SoTW
linkedin.com/posts/troelslundpoulsen
facebook.com/TroelsLundPoulsen
SoTW
http://rettenpaavrangen.dk/
Næstved kommune, har givet en underskudsgaranti på 2 millioner kroner til Obama besøget

SoTW
dr.dk/lyd/p3/tyran/saddam-hussein/tyran-saddam-hussein-4-5-16122393604


SoTW
Nordea sigtet for brud på hvidvaskloven
Nordea fravalgte it-system til bekæmpelse af hvidvask kort før skandalesager

No comments:

Post a Comment