Dec 12, 2023

👁️⃤𓂀🚀🌀🧿 (Nuke-NASA - Not A Space Agency - One Giant... Lie?) OMG! Here we go again, som man siger! Julen er (hjerternes) illusionernes tid. Nu skal vi høre på ligegyldig banaliteter som; usund vægtløshed, herunder rumstråling, tab af muskelmasse og knogletæthed. Ved AA godt, at Stew Peters har nævnt Buzz Aldrin som en vaskeægte Buzz Lightyear, med henvisning til den falske månelanding filmet af Stanley Kubrick? Ved AA ikke, at den sorte manta TR-3B, et trekantet hemmelighedsfuldt anti-tyngdekraft spionfly, ses hele tiden på himmelen og flyver 1000 gange hurtigere end hans cirkustelt (Den internationale Rumstation)? ~ 12. December 2023 ~ |


"Månen og Mars motiverer" fra S og Demokraternes avis fra rummet med Astro-Andreas og en 100 år gammel guldmedalje fra Niels Bohr...

Editors Note: Mener desværre, at AA, er en Commie-styret platugle som Buzz Aldrin, som har så mange NDA's stoppet op i anus, hvis han slog en prut om sandheden, ville der står et par 'Men-in-Black' med strålevåben og tilintetgøre ham. Okay. Undskyld min retorik og manglende forståelse af normies behov for, hverdagshelte, er bare så skidetræt, af alles, løgnehistorier.

Det kan da godt være et flag på Månen kan blafre, selvom der ikke er nogen vind. Og måske kan man godt lave et fodaftryk i månestøv, selvom man er næsten vægtløs: Meeeen, der er et misforhold mellem Neil Armstrongs rumdragt og rumstøvlens mønster.

SoTW har også hørt lyden, hvor de siger, at store ukendte rumskibe allerede var der og at de observerede astronauterne, da de angiveligt landede. Hvorfor er det, at NASA, misbruger Green-Greta Thunder-Thunberg i et satirisk fremtidigt Mars-turismeannonce, når vi allerede har været på mars? (SSP).

Hvorfor er det så hamrende svært at tro på, at omvendt konstruktion alien-teknologi er anvendt siden 1930'erne? (måske længere tilbage mht. Det mystiske Vril Society). Beviset er, Roswell-episoden i 1947. 1980'ernes massive rumskibs-program kaldet Solar Warden, under ledelse af US Space Force, der er ansvarlig for at overvåge al indgående og udgående trafik i solsystemet. Samt TR-3A + B (m.fl) med kodenavnet ASTRA der er anvendt i adskillige krige siden 1990'erne og er set af 1000-vis af almindelige mennesker på Jorden. Udviklingen går hele vejen tilbage til Operation Paperclip.


Hvorfor tror du, NASA's filmstudie optager Mars fra Devon Island, den største ubeboede ø på Jorden, beliggende i polarcirklen i Canadas yderste nord. Vi overgik NASA, så vidt vi kunne bevise, at rumvæsener eksisterede for 40 år siden med et simpelt Sony-videokamera til 1.500 kroner. Vi har ikke haft brug for løfteraketter - kemisk raket med flydende brændstof, siden 30'erne. Som er ligeså åndsvagt som raketter til nytåret, lavet af sortkrudt - blanding af svovl, trækul og kaliumnitrat. USA har pisket frem og tilbage til månen og mars siden 60'erne med anti- og modtyngdekraftsskibe (zero point energi og warp speed).

Det skabte en del ballade og overskrifter, da bl.a. youtube-debattørenen "UNI VERSAL" proklamerede, at den officielle DTU-video fra 2016, der viser 23 sekunder af flyvetur i rummet i september, var en omgang fup og studieoptagelser på linje med de månelandinger USA har gennemført. Andreas Mogensen har været ude og forsvare sig flere gange siden 2016, og om det farmøse "stålstativ", som vises i slutningen af videoen. Og jeg på SoTW mener at; Andreas, har sikkert ikke været i rummet, som man tror og ser på, TV. Findes der en ISS, ja måske, men det er blot en "distraktion", så SSP (de hemmelige rumprogrammer), kan leve videre, uanfægtet.

Som altid, brug din egen intuition, logik og sunde fornuft - formidler bare et budskab - det er naturligvis op til dig, om du ønsker, at tage imod dette...|
SoTW
kendte.dk/kriminal
herognu.dk/kendte/milad
hollywood.dk/onkel-reje-prime-og-prins-christian
SoTW
instagram.com/p/C0pVvD2s7-U
seoghoer.dk/nyheder/viralt
czech.leadstories.com/hoax-alert/2023/12


SoTW
fagligsenior.dk/2023/11/27/ny-vaccine
SoTW
linkedin.com/posts/egmont_svikm
fiskerforum.dk/heunicke
newsweek.com/snake-venom-drinking-water
SoTW
ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/aarets-nytaarstorsk
bt.dk/samfund/mette-frederiksen-i-kovending-nu-vil-hun-gerne-laegge-blomster-for-palaestinensere

SoTW (ifølge brev fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen som jeg er i besiddelse af)

No comments:

Post a Comment