Nov 14, 2023

👁️⃤𓂀👑🪑🔺 (Hvor er Kongehuset placeret i pyramidediagrammet?) Så du også... The Lost Symbol (TV Series 2021) og eller læst bøgerne i Dan Browns Robert Langdon-serie? Nåmen, det vi kan konstatere er, at der er lige så mange konspirationer og hemmelighedskræmmeri omkring det danske folketing, frimureriet og Kongehuset. Lidt á la, når Tom Hanks (Hanx - pedo-kælenavn) og symboleksperten, Robert Langdon, skulle lede efter ældgamle ledetråde i Rom, i jagten på fire kardinaler som er blev kidnappet af det hemmelige broderskab Illuminati. ~ 14. November 2023 ~ |

Tale er sølv, men tavshed er guld: Det er ikke troværdigt, at pille ved glansbilledet omkring kongefamilien. Kongehuset er den sidste bataljon af folkekære, elskelige og troværdige ildsjæle som udbreder danske interesser rundt om i verden (eller hva'?). Prins Christian har skrevet historie - aldrig sket før siden 1902, at der både er en tronfølger og en myndig tronarving, som vil kunne træde i regentens sted...

FREE GUY: Som Magrethe (Daisy), har Frederik (Frede-Fup) og nu Christian (Kong Christian stod ved højen mast), på deres 18-års fødselsdag, som tronfølger optaget i Statsrådet, hvori alle love og vigtige regeringsforanstaltninger behandles. Ordensvæsenet, et kongeligt prærogativ, den til enhver tid regerende monark, er Ordensherre for alle ordener. Prins Christian har modtaget 2 ordener. Elefantordenen, som er den ældste og fornemste og har rødder tilbage i 1400-tallet og Norges 'storkorset', som er den højeste grad af ordenen.

Sååå det... Hvor er Daisy i nedenstående pyramide? Det er meget kompliceret stof fordi, hvis man som mason snakker over sig (får man halsen skåret over). Lad mig starte med at sige, jeg ved ikke en (skid). Du skal have fat i "Frimurersymboler og -loger i Danmark" med 2,3K medlemmer på Fjæsen af en skarp analytiker og frihedskæmper ved navn Katrine Krogh Hoffmann. Hun påstår, at Daisy er en del af illuminati-ordenen, som går op til 12. grader (så vidt jeg forstår) og Virksomheden “Kingdom of Denmark” har en 666-adresse i New York (dvs. USA ejer Dannevang). Det sidste, tror SoTW på (og Anders Bak Acephali - Notar - Folkedomstolen)

Okay! Det SoTW kan konstatere efter års intens research baseret på (public records). Officielt i 1993, blev Daisy indviet, eller optaget, i DDFO (Freemasons' Hall, Blegdamsvej 23, 2100 København) som den eneste "kvinde" (se DDR video). Samtlige af Kongehusets spidser er optaget i C4 Lauget (DDFL) som har over 35.000 medlemmer. Officielt blev 'Prince Light' AKA Prins Joachim optaget efter 1987 som rekrut i Dronningens Livregiment, derefter Frede-Fup under den traditionelle ceremoni i Duus´ Vinkjælder i Jens Bangs Stenhus og herefter udnævnt til Æresmedlemmer i Christian Den Fjerdes Laug i Aalborg.Det mener SoTW (delvis) er rigtigt, men det som Martin glemmer, (ikke ved) og er meget mere vigtigt er, at, både Anders 'Fog of War' og Daisy sidder i THE COMMITTEE OF 300 hvor Queen-Lizzie (var) øverstkommanderende. Ifølge Benjamin Fulford, er Daisy, ikke blevet ny leder, efter familiemedlemmet, Elizabeth II døde; hun er "kun" V.I.P. medlem. Derfor, modtager Daisy og Co., ordre fra udlandet, men har "kommandoen" over Dannevang, så at sige. Order of the Garter er kernen i Committee Of 300 (alias Olympians) skulle være de allerøverste af alle frimurer-ordener og loger, i verden (så vidt jeg forstår).  

Ja, så vi snakker om Medlemmerne af "Committee of 300" er dybest set de mennesker, der styrer verden i dag. Over dem er der en anden gruppe, kaldet The Council of 33, og over det er der endnu en gruppe, The Council of 13 (a.k.a. Crown Council of 13), som består af blot 13 af de mest magtfulde familier på Jorden.

Og derefter, næstøverst på pyramiden, begynder vi så småt, at snakke "udenomjordiske hyperintelligente væsener." (ja aliens - Satan og Lucifer, og de faldne engle) og om det som kaldes for "The Elite Network - prison warder consciousness" som stort set ingen, kender til... |

(2)#worldhierarchy | TikTok
Skalerebar og stor version klik her

*************************************

SoTW

SoTW
Lars Løkke Rasmussen på X: "Påskeferie i Israel. Tak til Sara og Benjamin Netanyahu for dejlig middag. Frokost torsd. m Abbas i Ramallah. #dkpol https://t.co/RGJZu0ugZd" / X (twitter.com)
Statsminister Mette Frederiksen i Israel den 4. marts 2021 - Statsministeriet (stm.dk)
SoTW

No comments:

Post a Comment