Nov 17, 2023

👁️⃤𓂀🏹🐾🎯 (Den Narcissistiske Kongelige Karrusel) Ye cannot serve God and mammon, Anders og Frede. Hvor mange kender mon til "frimurernes" hemmelige Schweizisk / Kinesisk / Rumænsk / Engelsk / Skottisk Datoimperium-selskab, der tjente mere til milliardæren, Anders von der And, end hele hans kendte Bestseller-koncern? ~ 17. November 2023 ~ |

SoTW
Frederik i storform (kendte.dk)
SE BILLEDERNE: Kronprins Frederiks herretur i Gribskov (herognu.dk)

"Der blæst' en vældig vind den daw ud' fra vest. (Uha da da, uha da da da da). - Øøøh 'Anders'? Er det ham CEO for Bestseller nede fra øøh... - Ja! - Nå! Uha da da, uha da da da da"

SoTW
Førtidspensionist takker Danmarks rigeste: Var det ikke for Anders Holch Poulsen og co., ville jeg være en død mand i dag (berlingske.dk)
SoTW


"Hverken Anders Holch Povlsen eller den øvrige ledelse i Bestseller vil lade sig interviewe. Finans har kontaktet over 100 kilder i forbindelse med udarbejdelsen af en række artikler om Bestseller, herunder nuværende og tidligere medarbejdere. Meget få vil udtale sig til citat. Finans har desuden sendt artiklerne til Anders Holch Povlsen på forhånd for at give ham endnu en mulighed for at kommentere oplysningerne, men han har ikke reageret." ~ Finans.dk


FREE GUY: En antimonarkist anmelder: Fra Amalienborg til topsikret Constantinsborg. Væk fra Coronavirusen, bondebefolkningen og utilfredsheden, der klager over den superrige Statsadelens korrupte pamper-vælde, og godsejere og gårdejere. Som taget ud af Morten Korch's 'Kampen om Næsbygård', I de gode gamle dage, hvor der for alvor, var ulighed til...

Fra TroelsFar's første 1975 butik i Ringkøbing, til SønAnders DK-rigeste til 'hemmelige' SønNiels i London. Familien Holch Povlsen, Bestseller og co., hele 89 milliarder har Holch Povlsens erhvervsimperium øget sin samlede værdi med det seneste par år.

F*ck hvor er det fedt at være Anders Kongens Kapitalist egocentriker af store jordejendomme og foretagsomme fabriksejere samt online shops og butikker, som også har solgt ubrugelige MUNDBIND fra kina, til staten og nægtede, at betale husleje til alle de butikker, som modekoncernen lejer sig ind hos på grund af coronaviruskrisen. 

At tænke sig, at Anders Holch Povlsen, vil opføre en 2.100 kvadratmeter stor underjordisk bygning ved sit gods, Constantinsborg. Det er tiltænkt, at de to etager vil bestå af køkken, badeværelser, medierum, vinkælder, tegneværelse og en såkaldt oplevelsessilo. Præcist som alle andre rigmænd rundt om i verden. 

Et meget ægte tegn på, at ENORME spirituelle paradigmeskifte-kræfter er på vej, er, når den private Magtelite forsegler sig inde, under jorden. Amazon's CEO Jeff Bezos (første person på Jorden som runder 200 milliarder dollars) og andre rigmænd er netop ankommet til New Zealand, Argentina, Schweiziske Alper samt Antarktis, hvor De, har deres underjordiske bunkere. 

Necker Island er Sir Richard Bransons private luksusø på De Britiske Jomfruøer ved siden af Jeffrey Epstein's Little Saint James. Og den danske rigmand Christian Kjær scorede 143 mio. på at sælge sin ø, The Great St. James, til Pedo-Epstein, uden at vide det, påstod han. 

Men ikke, Jyde-Anders. Han bygger et atomsikret underjordisk hus i jydemuldet, med alt tilbehør, fra super-hemmelige gange, fuglefløjt og royal røgelse af mystik. Væk fra Coronavirusen, bondebefolkningen og utilfredsheden, der klager over den superrige Statsadelens korrupte pamper-vælde, og godsejere og gårdejere. Som taget ud af Morten Korch's 'Kampen om Næsbygård', I de gode gamle dage, hvor der for alvor, var ulighed til... |

FAKTA: Bestseller-familien er kær ven af kongefamilien og meget, meget, meget diskrete.. 

No comments:

Post a Comment