Oct 25, 2023

👁️⃤𓂀👉🥺👈 (Tilbedelsens farer og forbandelser) Jamen, mit allerbedste råd på SoTW er; du behøves ikke at være en anti-guru, men i stedet for, vær din egen guru ~ 25. Oktober 2023 ~ |

HUSK altid remsen; DU er, hvad du har LÆRT... HUSK - DU kan kun SELV ønske, at sætte dig selv FRI!... HUSK - der er INGEN, som kommer og redder DIG!... HUSK - DU er SELV, herrer over dit eget LIV!... SoTW

FREE GUY:
Sammen med Kristian "Brubaker" Jensen underskrev de alle, en hensigtserklæring mellem World Economic Forum og Danmark. Det hele er forbandede korrupt. Som min mor plejer at sige, siden 1998, hvor Lars Løkke blev amtsborgmester i Frederiksborg Amt, har han snydt og svindlet, alle danskerne og er ikke bedre, end nogen anden dansk toppolitiker. SoTW behøves ikke at snakke med Ole Gerstrøm, fhv. MF, som jeg har mødt privat, om alt dette. Ej heller, at trykke den excentriske Mads Palsvigs hånd, mødt flere gange, hvor Ole har sagt, at Mads, tog et 2-cifret millionbeløb med hjem fra udlandet. Så, tør man stole på Mads og JFK21? Har også mødt, Michael Kastis, fra Firhedslisten, meget sød og venlig mand, derfor melder jeg mig ikke ind i Frihedslisten, af den grund. Har også trukket mig fra Simon Parkes gruppen, af mange årsager, lokalt og globalt. Medlem siden 2015, men det fungere bare ikke for mig længere (og andre). Utrolig søde alle sammen, både lokalt i DK og globalt, men jeg vil ikke underlægges mig adfærdsretningslinjer og virvaret af regler, da jeg ikke, er en genstridig regelrytter og har overlevet selv de mest hardcore af IBM's BCGs. Gik også ud af C.O.B.R.A. R.M. i 2018, som snart har en konference i Thailand. Den sidste konference jeg var med til, var i Brasilien. Jeg tog afslutningsvis derned, grundet jeg ville passe på min dengang unge x-kæreste fra Rumænien, som skulle være den næste The High Priestess, men blev taget ved næsen. "Guru-lederen", tjente næsten €150.000 euro på 2 dage og 600 brasilianske deltagere og ingen anede, (som altid) hvor de penge gik hen... 

Husk nu, at lytte til hvad der resonere med dig og dit indre, og lad alt andet, gå ud ad af det andet øre. Man kan vel sige, spirituel søgen (SBNR) er en ædel beskæftigelse. Er bare nødt til at sige, har man fået "sandhedsprikket" på skulderen, efter en åndelig opvågning, så tager det langt tid, før ens egne traumer, forbier, frygt, ego, begæret m.m., kan nedbrydes helt. Og selvom du er er blevet "genfødt" igen, har du ikke alle svarene. En kæmpe fejl som unge "spirituelle" gør sig, netop opvågne ude af tornerosesøvnen, når "den spriuelle lavalder", omkring 27-30 år, opstår. Vi leder konstant efter ligesindede; det kan være af politiske grunde, eller under de åndelige eller intellektuelle stræben efter den ultimative personlige "vogter-figur" som en "guru". Men ofte, skaber tilhængerne selv bogstaveligt talt et idol for sig selv. I jagten på en særlig oplevelse og levende fornemmelser har folk en tendens til, at ophøje og idealisere figuren af ​​den, der blev valgt som "lærer". Ved fuldstændigt, at overgive sin suverænitet og energi, at man stoler 100% på ham/hende, også med deres liv, kan de opleve en virkelig behagelig følelse af enhed med en eller anden kraftfuld vogterfigur. Det er infantil narcissisme, i mangel på bedre ordvalg, at hvis man anser sig selv, som en "Guru" og meget vigtigt her, prædiker for andre, har man nødvendigvis, ikke svaret på meningen med livet, universet og alting. Men med folk- eller guru-følgers ønsketænkning, mister de også evnen til, at tænke kritisk.

Hele den såkaldte politiske "Frihedsbevægelse" er i oprør, fordi, man beskylder hinanden for at være pædofile satanister, kontrolleret opposition og holder med, de gale globalister. Mens, General Birgit (Frederik Cilius), har sin egen troldehær, JFK21 (Mads Palsvig) har sin, er verdensalt.dk; ”solo enmandshær”. Jeg er en del af den ægte "Sandhedsbevægelse", fordi, jeg ikke modtager penge, som influencer, og ej heller, fedtet ind i nogle politiske grupperinger, 'spirituelle' organisationer og eller, religioner og trosoverbevisninger. Jeg har dog det grundlæggende princip, at jeg skal prøve alt først, for derefter, at have en mening, om det. Der er nok for meget klovn, multiartist, bugtaler og tryllekunstner i mig, har ikke de store talegaver. Jeg indeholder ikke længere frygt, og dermed nedbryder jeg også mit ego. At anklage hinanden for det hændte skaber kun mere skyld, skam, angst, begær og aggression, og derved endnu stærkere egoer, som kan blokere os i at lytte fra vores essens. Har lært mig selv, at lytte og forstå, men ikke bydende nødvendig, skal granske beviser, med mine fem sanser (eller syv). Jeg laver selv min egen research, gransker, graver, gennemser og nærstudere alt, inden jeg poster på bloggen. Får nogel gange tips og naturligvis også lærer af andre, som føder mig, med input. Altid noget som vil resonere med mit væsen, min naturorden og det jeg har lært igennem årtier, der ikke er underlagt, noget jeg kalder, 3D Matrix af illusionen. Har ikke altid tiden til at fordybe mig, men gør mit bedste. Vi som komplekse mennesker, skal ikke bidende nødvendigt, se verden gennem andres øjne. Jo ’mindre’ selv-kærlighed og selv-forståelse, ubalance, implantaters programmering, de 5 autoriteter (forældre, lægen, skolelæreren, præsten og samfundets patriarkatets levevilkår) og manglende implementering af vores feministiske og maskuline aspekt, desto mere er vi afhængige af andres konventionelle synsbedrag og meningsdannelse. Vi spejler os kontant i angsten, ser verden gennem andres øjne. Alle vil have tingene serveret på et sølvfad, vi gider ikke tænke selv, derfor lever tabloidpressen og CIA’s censureret massemedier med clikbaits, i bedste velgående... |  
(1) Пранкер Вован on X: "Prank with Minister of Foreign Affairs of Denmark Lars Lokke Rasmussen: https://t.co/lXkd3nc8Pw The Minister received a "call from Africa". In our new prank, Danish Foreign Minister Lars Rasmussen admitted to the existence of secret negotiations on the exchange of Ukrainian…" / X (twitter.com)

SoTW
 
SoTW
Allegorier, attributter, emblemer og symboler af alex - Google Search

No comments:

Post a Comment