Oct 6, 2023

👁️⃤𓂀🧘💨💔 (Rendt mig i traditionerne) Tabuer om de falske guruer, shamaner, åndemanere og kunsten at jonglere med illusioner, begær og egoet. Hvorfor er Jokeren og alle de andre så spirituelle? Far er ikke sur, far er skuffet. Jeg er så pissetræt af den her ’suck it up-kultur’, af diverse frimurere, fetish-dyrkelse, frikirke-fanatikere og kendisser der pludseligt ud af det blå, bliver (spirituelle) har set (lyset), forblændet af (bling-bling) og suger livet ud af (uvidende) med-mennesker. ~ 6. Oktober 2023 ~ |

FREE GUY: Da SoTW tog Reiki-kurser hos TV-berømte Marzcia Techau, kom Pernille Sams - Liebhaver på TV 2 og millionstore formue, pludseligt forbi, og sååå, gik alting, i stå. Kursusdeltagerne bukkede og nejede og faldt pladask ned på jorden og forgudede hende, som Dronningen af Saba. (jeg kendte lidt til Pernilles mand, som snød og bedrog, min dengang mange årige healer og Elsa Hjeronymus Klinik, Inger Holst Pamsgård). 

Én af mine tidligere meget smukke polske kærester, Marta, (snyd) den danske stat i mere end 10 år på offentlig forsørgelse med rygproblemer, men når det kom til lagengymnastik (Kama Sutra), som elskovskunst, var der ingen smerter eller (smalle) steder. Hun var nyuddannet clairvoyant hos Erlinng Chriistensen, en slags Gudeskikkelse for hende, og kunne redde hele verden, undtagen sig selv. Hun anså min blog (verdensalt) som rent ondskab og jeg måtte have dæmoniske og parasitære af negative entiteter, omkring mig. Hendes 2 (indigo) piger var de sødeste på jorden, men Marta, var som (nogle) andre kvindelige magtliderlige matroner og holdt dem i (mors jerngreb). 

Min Ukrainske kone, fik sig et REIKI-kursus i al hemmelighed i Odessa, fordi, det skulle ikke hedde sig, hun var (spirituel) og jeg vidste mere end hende. Hun holdt også sin datter i et jerngreb, og tilmed, med (fysisk) især psykisk vold mod børn og det fik den konsekvens, at jeg gik fra hende (jeg har nul-tolerance når det kommer til mennesker, som forvolder andre skade og kommer ALTID til at beskytte børn, dyr og svage sjæle). 

Den sidste spirituelle (fling) var med en Rumænsk gudinde, som var 25 år yngre end mig selv. Hun var opslugt af C.O.B.R.A. R.M. af 2012 (han påstår stadigvæk at være plejadernes talsperson og spirituel undergrundsbevægelsen) som jeg selv har været en stor del af, indtil, jeg fandt ud af han var fup og fidus... |

Arrangør bag frikirke-middag med Hillsong og Jordan Peterson: “Hvis Hillsong er fanatisk, er langt hovedparten af frikirker fanatiske” - Frihedsbrevet
Afslører stalking: Sådan endte Remee og Casper Christensen med i frikirke | SE og HØR (seoghoer.dk)
Frikirke har børnemisbrug i bagagen. Og tv-kanal hylder dem fuldkommen ukritisk - politiken.dk
  

No comments:

Post a Comment