Oct 3, 2023

🚢🦉🐍 (Magical Medicine or Muggle? Skou, Clerc, Snabe og Uggla) Kært barn har mange navne: Ane og Robert Uggla - den femte generation tager magten i Mærsk-familiens og pilgrimmenes skib, der ændrede den danske og svenske historie - A.P. Møller Holding. Og de Maritime love og Kongeriget Danmark og Christiansborg Slot (Saxo kaldet 'Insula Maritima' øen i havet eller 'Den maritime ø'). Talemåde: "(What Has Been Seen) Cannot Be Unseen". Hvilken for SoTW betyder; når først man er vågnet op og ud af Tornerosesøvnen, og ser verden, kan man ikke lægge sig ned igen og glemme, hvad man har set. Giver det mening!?! ~ 3. Oktober 2023 ~ |

SoTW
Dansk topleder om ny opfindelse: Det er en voldsom kraft, der vil ændre livet for os alle (berlingske.dk)
Novo Nordisk har indgået AI-samarbejde med amerikansk universitet — MedWatch
Novo Nordisk vil udvide pipelinen med nye opkøb (sydinvest.dk)
kunstig intelligens i medicin - Google Search

Udskiftning i toppen af frimurerietMærsk, Siemens, Allianz SE, SAP og Medlem af bestyrelsen på WEF Jim Hagemann "Snabe" (Severus Snape) har gået planken ud sammen med 'Kaiming Shou' (Demon) og familieoverhovedet, Ane Mærsk Mc-Kinney "Uggla" (Ugle aka U.G.L.E.). Oldebarnet Robert Mærsk Uggla, har overtaget styrepinden sammen med 'Grand Clerc'... |

FREE GUY: Ja, en mandlig 'skibselev', Søren Skou, der var skibsføreren aka kaptajnen, er pillet ud og overtaget af næste mandlig skibsrotte, Clerc.  Men Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla, sidder stadig og trækker i trådende og det gør, C4Laug æresmedlemmet, Mørke-Mette og DDFO-Daisy af 1993, også. 

Bilderberger søn, Jakob den Retfærdige, samt LLR Mason-M for Moderaterne, er blevet det politiske svar på en prostitueret for et, kvindesyndikat. 

Der går nogle vilde rygter om, at Mærsk-koncernens øverste ledelse, er dybt dybt involveret i de nogle grusomme og mørke lyssky affærer, som har noget at gøre med børn, der er ofre for menneskehandel, foruden, Satanisme og hemmelige ritualer. Mærsk-navnet, er også set gang på gang, når tarotlæggere og sandhedssigersker, ser ind i krystalkuglen, da specialtropper fra Rusland og USA, ransagede det gigantiske containerskib, “Ever Given” fra rederiet Evergreen, der satte sig på tværs i Suez-kanalens univers. Her fandt man grusomheder, ingen tør snakke om! 

Der er INGEN som tør berette om, hvad der foregår, fordi, frimurerne, åbenbart, har så meget magt, til tavshed. Hverken til deres 'Eyes Wide Shut' festorgier på Deres slotte eller på et bestemt Hotel i Grønland, som har en underjordisk bunker (Freemasons' Hall, Blegdamsvej 23) eller når Kongen (Pingo, Frede, Freddy) er ude og skyde efter 'vildænder' aka de Royale 'Hunting Parites', i de danske skove).

Man siger, at Den danske magtelite består af 423 mennesker - primært - Hvide mænd over 60 fra Nordsjælland, der styrer landet. Hvem er de, og hvordan har de magt? De 423 mest magtfulde danskere træffer de tungeste beslutninger i politik, erhvervsliv, fagforeninger og kulturliv. Til sammen danner de et lukket netværk i toppen af det danske samfund. 

Har du mørklødet hud, er fra arbejderklassen og kvinde? Så skal du nok ikke gøre dig for høje tanker om at ende blandt de 0,01 pct. mest magtfulde danskere. Men det passer faktisk ikke omkring kun, det mænd og de kommer fra Djævleøen! Et godt eksempel er Anders Holch Povlsen CEO af Bestseller, som har penge som græs, der så til gengæld, får mere magt, et godt image og uddeler sort magi, da han og hans Schweizisk / Kinesisk Datoimperium-selskaber, har leverede Coronaforsyninger til politikernes og Big Pharma's Dannevang, som har været med til, at gøre mennesker, syge.   

Den vanvittige korrumperende og måske (trans), danske techiværksætter Sahra-Josephine Hjorth, der faktisk er udpeget af Obama som en af Europas fremtidige ledere, er ved at crashe, fordi, hun har svindet både eliten, staten og den alm. borgere. Andre kvinder, i Dannevang, foruden Mørke-Mette, er, Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla, Bente Sorgenfrey, formand for FTF og Stine Bosse og til stadighed, flere og flere kvinder, som sidder i toppen. 

Mange af disse mennesker, beskytter og vedligeholder et tophemmeligt netværk, som vi i dag, ser under frimureriet, eller kult, som anser af mange, som farlig religiøs sekt, såsom Jehovas Vidner eller Scientology m.fl. Hvorfor slipper en 16-årig kostskoleelev for fængsel, mod betaling? der er en meget stor del, at et betændt elitekultur og hemmeligt netværk, som styrer Dannevang... |
SoTW
SoTW
(mange i den (udenlandske) Sandhedsbevægelse siger det også tarotlæsere m.fl. søg på min blog) 

søfart Rockere på havnen i Aarhus bekymrer chef i Mærsk - Google Search
Politiet om højt brag midt i Aalborg: 'Vi ser med stor alvor på sagen' | BT Krimi - www.bt.dk

SoTW
who europe's patron 2005 crownprinsess mary at DuckDuckGo

Ny Herlufsholm-sag overdraget til politiet | TV2 ØST (tv2east.dk)

No comments:

Post a Comment