Aug 7, 2023

🌋〰️🌊 (Slå de globale underjordiske lossepladser ned med jordskæv og oversvømmelser! En dobbelt whammy?) HUSK: En sand ven kommer ind, når andre går ud. Start med at tøm dit hoved. Lyt først til masonjæger, Knud Jacobsen (R.I.P) og du vil blive chokeret. Når du har fundet ud af, at det er frimureriet, som bestemmer over retsstaten og folketinget, kan du klare næste skridt. Og det er, at der findes tophemmelige kilometer lange løbegange og tunnelsystemer i hele Storkøbenhavn og omegn. Kan du klare mere, kan jeg fortælle om at, der findes vejrmanipulation og direkt energivåben, såsom, HAARP og EISCAT, sammen med et sindigt paraply af militære styret 'DEW'. Punktum. Den nærmeste HAARP-anlæg, ligger i Tromsø, Norge. HAARP er en række tophemmelige højteknologiske anlæg som b.la. benytter sig af Tesla-teknologi. Punktum. Og det har fået mine tanker i gang. Hvorfor snakker ingen, om de danske militærbunkere? Selvfølgelig findes der tophemmelige anlæg. ~ 7. August 2023 ~ |


SoTW
The universe is eternal, infinite and vibrant, a conscious cosmos: 👩‍🚀🚀🌌 ~ (Semper Supra: DEAR ELON MUSK: “WE’RE ALREADY ON MARS!) Incredible video: Scientists map Greenland's journey through 100 million years (Videnskab.dk Archive 2018)
Direkt energivåben - frwiki.wiki

DK har byggede ca. 8.000 betonkonstruktioner, af disse var ca. 2.000 egentlige bunkere. Et par enkelte, betegnes som D.U.M.B. Der findes 1.400 koldkrigsanlæg. Jeg mener der findes masser af superhemmelige bunkere og tunneler, steder som ikke kan tastes ind på en gps, findes på Google maps og kun militæret og Kabbalah, kender... Hush...Hush, Tys...tys...

SoTW
Ekstremt regnvejr er på vej. Også Norge og Sverige aktiverer alarmberedskab og forbereder sig på oversvømmelser - politiken.dk
LIVE: Kraftig blæst og voldsom regn rammer Danmark | BT Vejret - www.bt.dk

SoTW
6 danske bunkere fra den kolde krig | Historie | DR


Free Guy: Der har lige været et X-klasse soludbrud og et kommende M. X-klassen flare kan forårsage fejl i elektronik men også jordskælv, vulkanudbrud, oversvømmelser og storme. Energien er meget stærk og kraftfuld i atmosfæren gennem Løveporten, der giver os mod, styrke og fred. Vi må se, om det påvirker Jordens vibrationsfrekvens, puls eller hjerteslag, der kaldes 'Schumann resonansen'. Så har vi Planet X (eller Planet 9 eller Nibiru) der indtil videre kun en hypotetisk planet i vores solsystem, men vi ved den findes derude. Mit H-S har sagt, at når Nibiru eller Planet X som kommer hvert 3600 år, vil den have indflydelse på Jordens geologiske og magnetiske felt, samt nord- eller sydpol forskydninger. 

VIDSTE DU, ifølge Beredskabsstyrelsen, er der plads til cirka 4,7 millioner personer i de danske beskyttelses- og sikringsrum, som kan bruges i tilfælde af eksempelvis eksplosioner, en giftsky eller krig!?! Der florerer mange forskellige tal for, antal af bunkere, som findes i Danmark. Men, højt skudt, findes der 7.000-8000 af slagsen. Mange stammer fra 2. verdenskrig.

Der findes også, Forsvarets Central Radio (FCR) eller Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) "Centralradioen" som er en integreret del af FE. Hovedkvarter i Kastellet i Københavnstrup, har en del "Indhentningsstationer" placeret over hele Dannevang. 

Har selv været nede i den engang, aktive, Vedbækbunkeren. Den var en del af NATOs integrerede kontrol- og varslingssystem (NADGE-systemet) og mest tophemmelige, af slagsen. Dermed bevogtede jeg både Flyverkommandoen samt Forsvarskommandoen (FKO) i begyndelsen af 90'erne. Mig, min schæferhund, Schiffer, min Neuhausen og tussegamle maskingevær, under militærpolitiet (bevogtning eller pluto-pilot).

I alt siges der bygget omkring 1.400 koldkrigsanlæg i Danmark fra 1950'erne og fremefter, de fleste er nedlagt, men, var alle, klar til at huse regeringsledere, Dronningen, borgmestre, politimestre, militærfolk, klar til at sørge for, at Danmark i tilfælde af krig kunne fungere.

Ville jeg gå i krig mod Rusland i Ukraine, eller anden krig for det danske fædreland? Det kan jeg love dig for, jeg ikke ville. Men er også blevet klogere på 30 år. Spørg du mine jævnaldrende prinser Gø og Gokke (Frede og Jokke) om de ville udsætte liv og lemmer, for at gå i front som enevældige konge(r), der red på hest i krige, før i tiden.

Nej, du! De ville lade deres "undersåtter" ligesom Mæætterne på Christiansborg, overbevise tinsoldater, at det er smukt og passende at dø for fædrelandet og for Deres politik!. Deres forfinede ordener og militæruddannelser, er KUN for show - tro mig! Den russo-ukrainske krig har ikke en skid at gøre med Kongedømmet Dannevang, men fordi, vi er med USA, hele vejen og krigsliderligere partisoldater, elsker krig, død og ødelæggelse. SANDHEDEN kommer frem, på et eller andet tidspunkt, og lige så hurtigt, får ben, at gå på! Det, den 1 million store centraladministration og medierne, har forfalskede, pludseligt, kommer de til, at trække i land. En sand ven kommer ind, når andre går ud... |

No comments:

Post a Comment