Aug 3, 2023

👁️⃤𓂀🤡🎖️🐘 (Frimureriet er noget FANDEN har skabt) «Ordener hænger man på idioter«. Sådan lød det i en af P.A. Heibergs viser fra 1790. Jeg er ikke direkte ude efter Kongehuset, men H.M. Dronningen, er, deres Over-Hoved eller eneste Over-Gud, som har en mængde, Under-Guder, under sig. Både tarotlæggere og andet godtfolk, har fortalt om de mest gruvækkende historier om det danske Monarki, i 1000 år. Ja, man kan enten grine eller græde af de forbandede frimurers stilhedsterapi, hvor magt, bliver til magtfuldkommenhed og forfinede fornemmelser, bliver til feinschmeckere for abefest for viderekomnende. Når tale er sølv, tavshed er guld! Ingen snakker over sig, alle dækker over hinanden, beskytter og overvåger! At være frimurer, så svæver man evigt troskab - det ligger nu i ens DNA, ego-immunforsvar og livsnerve. Lidt ligesom de supertoksiske nano-vakziners indflydelse på dit indre [TRYK PÅ LÆS VIDERE] ~ 3. August 2023 ~ |


SoTW

🤜»Kærlighed til fædrelandet er vores lov.« ~ Hemmingsen🤛

Vi elsker Kongehuset til 'døde': Dronningens soldater forsvinder stille og roligt, men Daisy, består! Hun er altså bare en fantastisk "kvinde". Optaget i DDFO/DDFL i 1993. H.K.H. Prinsesse Marie a.k.a. den usynlige Jane Doe, smidt ud af Dannevang, optaget under C4Laug i 2015. Vores smukke H.K.H. Kronprinsesse Mary a.k.a Major-Maz, protektor for WHO Regional Office for Europe siden 2004. Hun har solgt os vakzine-løgnen med CV-dødsprøjter, de sidste 3 år, også Nano HPV-vax og andet godt, og blev udvalgt til ung global leder (YGL) af World Economic Forum i 2012 o.s.v, o.s.v,o.s.v,...


SoTW
Her gemmer hun sig • Kendte.dk
Frimurerne i Danmark og Norge De hemmelige ritualene 1 - YouTube
Why Do Satanists Wear Red Shoes? - Prepare For Change
Kongehuset til fest hos frimurerne: - Komisk skær – Ekstra Bladet
Mislykket kupforsøg sendte ham i eksil. Grækerne glemte ikke hans støtte til militærdiktaturet | Information
SoTW

Konspirationsforsker om prins Christians håndtegn: 'Han skal ikke gøre det til en vane' | BT Royale - www.bt.dk
Prince Christian: – Reacts: – Simply embarrassing – europe-cities.com
SoTW


SoTW

Free Guy: P.S.: SoTW kan godt være lidt kradsbørstigt overfor vort hersker-kongerige, statsadlen og magthaverne. Mht. 'Order of the Garter', som er kernen i Committee Of 300 (alias Olympians) den magtfulde øverste gruppe af alle frimurergrupperinger, grundlagt, af det britiske aristokrati i 1727, der styrer verden den dag i dag, ved Kathrine, ikke så meget om...

Den første video (indlagte) kommer fra en gruppe på Fjæsen, M/Kathrine K. H., der igen, er dukket op til overfladen, og gået "The full monty" mod Kontrolleret Opposition (KO). Denne video viser den danske rangorden (aka hierarkiet) af logeklubber med deres mange logoer og symboler er konfirmeret af min egen jyske kammerat, som har været 11. år inde, under 6. loger (1 storloge) 3. grader fra at blive Mester. Inden, de smed ham ud for overtrædelse af interne regler, grundet han bl.a. var imod DNA genterapi CV-vaksinerne (KillSh0ts) på Fjæsen (stikkere blandt frimurerne). Det ødelagde (næsten) hans ægteskab, og trak sig (næsten) fuldstændigt fra alle de sociale medier. Samtidigt var hans enkeltmandsvirksomed, komplet stækket og sortlistet, overalt i Dannevang. Med det unikke produkt, han besidder, talent og erfaring, han har opbygget, i mere end 20 år...

1972 blev DDFL/DDFO-Daisy Allied Colonel-in-Chief (æresoberst). I år 2000 fik Mærsk Mc-Kinney Møller Elefantordenen. 2010 blev Frede-Fup kommandør i Søværnet og oberst i Hæren og Flyvevåbnet. 2023 Mary-Maz udnævnt som major a la suite i Hjemmeværnet. Samme år, Prins Joachim udnævnt til brigadegeneral i Hæren. 

'Allerede i første grad, bliver et hemmeligt håndtegn introduceret: ”logetegnet. Højre hånd føres op til halsen med forsiden ud til siden og ned – tre gange… et symbol for at sværge troskab. Oversat til forståeligt sprog : ”Af med hovedet, hvis man ikke er tro mod logenlyttiljesus (ikke konfirmeret).

I sin tidligere start, for over 300 år siden, blev det skabt af middelalderens murer- og stenhuggerlav (hedder det sig), der måtte underkastes en gradvis instruktion i idealer af etisk og metafysisk karakter gennem en serie fortrolige ritualer. Dette er oprindelsen til frimurernes såkaldte grader. Den 24. juni 1717 dannede fire engelske loger i London verdens første storloge (Premier Grand Lodge). Som lynhurtigt, blev overtaget af "Zionist, Illuminati, Free Mason [sic] bevægelsen". Det skulle være en allemandsejede mand- og kvindeklub, men blev misbrugt af superrige, elite-globalister, som ville omstyrte, verdensorden. Det er hvad SoTW har lært gennem intenst research i mange år.

Under tidligere krige, blev soldater med 'granatchok' stillet for retten, enkelte endda henrettet, som desertører eller kujoner. Ønsketækning, at de allerøverste (som ved noget) fra Frimurerbevægelserne, Kabbalah og Ashkenazibanditterne bliver straffet for deres gerninger? (kald dem hvad du vil).

Og så ta'r vi den lige en gang til for Prins Knud! Kosmos skabes af kaos, og kaos truer hele tiden, siger man. Men tro mig, når jeg siger, at dominobrikkerne, vælter snart. Når lortespanden med ildelugtende gylle og forrådnelse, tipper over, så kommer politiker-rotterne og deres mason-dukkefører, ud af kloakken og der bliver skudt efter dem, af familierne af Dannevang.

Os andre, der er ved og/eller har, hævet vores frekvens og vibration, arbejder for menneskehedens befrielse. Vi skal forsøge, at mane til besindighed, og med råd og vejledning være bannerførere, på den nye virkelighed og gyldne tidsalder.

Der findes, 12 universelle regler (USL) for, at være menneske på Jorden. Kommer man under samfundstjeneste, som jeg kalder for, Sandhedsbevægelsen, skal iboende traumer, begæret, grådigheden, angsten, kynismen, småligheden, egoismen, skaffes af vejen. Service-til-Selv, duer ikke, i den femte dimension. Service-til-Andre, og den eneste Gud eller kilden til alt, har skabt os, men Guds styrke og lys, ligger i alle mennesker. Det betyder, i mit sprog, at ethvert menneske er enestående, uerstatteligt og lever-for-evigt. Energi derimod, lyver ikke, energi er overalt og du skal forstå - eller som Nikola Tesla sagde - vil du forstå universets hemmeligheder, så begynd at lære om energi, frekvenser og vibrationer. Nikola Tesla er desuden også fjernet fra skolens lærerbøger, da han kom for tæt på sandheden, ligesom alt andet.


No comments:

Post a Comment