Aug 26, 2023

👁️⃤𓂀🤏🥴🖐 (Bare fordi man anses lavest kasteløs i det sociale hierarki, kan man godt være en stor kanon) Og har du 'penge', så kan du 'gå', men har du ingen, så bliver du 'straffet'. Kommer jeg på SoTW til penge igen eller får et fedt job, bliver jeg 'upgraded' til tjenerklassen (shudra) og de fire kaster i hinduismen (fortsættes). Jeg er en Lysarbejder og Lyskriger, der konstant og indædt kæmper imod Den »dybe stat« i Trumpland. Ashkenazi-Kabbalah jøderne (zionister) i Dannevang. De pædofile satanister, kontrolleret opposition og gale globalister, hvor verden, er præget af hemmelige selskaber, loger og sammensværgelser med skjulte, onde dagsordener. ~ 26. August 2023 ~ |

FREE GUY: Hvis jeg er heldig og bliver på 'stien' sammen med middelklassen og de 80% vaksineret med genterapi og nanobots-killsh0ts i kroppen under velfærdssamfundet kommer jeg op til bonde-, handels- og håndværkerklassen (vaishya). Dog aldrig, øverst under præsteklassen (brahmana) hvor politiker-klassen, elite-kendisser og konge-stjerner, er født med en sølvske i (røven). Men mister jeg min 'status' igen og alle mine penge derefter, og skal til at 'nasse', ryger jeg hurtigere ned i bunden af brønden, end man kan tælle til 3, som kasteløs, hvilket betragtes som det absolut ringeste. Jeg vil nu hellere 'betragtes' som 'kasteløs, end være samme med Bank-rotterne, og alle de af mine mange gamle venner jeg havde, som i dag sidder i toppen af pyramiderne af præsteklassen og slået hånden af mig. Jeg er allerede blevet brændemærket af PET og FE overvåger sikkert alt, hvad jeg laver. Frimureriet har sat mig ind i deres sorte bog, derfor, kan jeg ikke finde et nyt job. 

Husker du Dovne Robert? Der dukkede frem som kræsen kontanthjælpsmodtager i 2012 og var et mareridt for de fleste. En personificeringen af den ugidelige kontanthjælpsmodtager, men havde ret i de fleste ting han sagde om jobcentrene ikke altid sætter borgeren i centrum? For 11 år siden blev han personificeringen af den ugidelige kontanthjælpsmodtager, der hellere ville nasse på samfundet end tage et job, og han blev flittigt brugt i en politisk kontekst til at skyde på niveauet af kontanthjælp, jobcentrene og hele systemet for arbejdsløse. 

Vi ER hvad vi har LÆRT. Danskerne, er forbasket kloge - at lugte til - er du da sindssyg manner. Vi er alle hvad vi har lært, skal vi unlearne, og det kræver måske, at 'smarten up, og evt. træde ud af organisationer, som er Service-til-Selv og ikke Service-til-Andre. 

SoTW har fået en "forsmag" på det fine selskab, ved at gå på et Nordsjællands prestigefyldte 3-årig HHX - Handelsgymansiet - del af CBS. Efter mange job i IT-branchen, var jeg svineheldig, at blive tilbudt at indtræde direkte under Netværksafd. og siden mange afdelinger og titler, under Nordens største bank, foran alle dem, med Bachelor i datalogi og Civilingeniøruddannelser. Har været på Broderloge nr. 55 PAX flere gange til fester og Odd Fellow Palæet ved Roskilde, tæt på 'Blodgildet', hvor man kun kommer ind, hvis man kender frimurer. Boet i Fredensborg, venner boende på Slotgade (allé op til slottet aka kolonihavehuset), fulgte Kongefamilien på tæt hold. Mødte Kronprinsen i 1988 til koncert, min søster fik et kys af ham, til et sportsstævne. Uha, da-da, fint skal det være. Og hele min barndom boet i en by, hvor kongen overdrog Herlufsholm Skole i Næstved ved til gengæld, at overtage Hillerødsholm, der derefter blev til Frederiksborg Slot. Været i "mandeklubber" som fik mig "afsat" for jeg var ikke hardcore nok og sanseløs - var al for medmenneskelig, tilpasset og (spiritual) sensitiv. Jeg var så heldig, at operere indefra, maskinrummet (hovedkontorer) af 2 storbanker - både som konsulent og som fastansat i 25 år. Der passede jeg heller ikke ind - var altid oppe og tottes med "psyko-ledere", fordi, jeg kunne knække chefens snyd, løgn og manipulation som projektleder, da JEG, havde "magten". Rejst verden rundt, mødt en masse spændende mennesker, haft både 3D kærester og dem som troede de var 5D'er men havde et spiritual ego lige-så-stort, som alle, os andre (dødlige)... 

P.S.: Hvad er kontrolleret opposition (KO) - hvilket betyder at være styret af Black Hats, men skal se ud som White Hats (eller omvendt). Dvs. når nogle "agenter" for bankster-banditterne eller Ashkenazi-Kabbalah (kald dem hvad du vil) lader som om, de tjener befolkningen, men står i ledetog med fjenden. I en psykologisk kommunikationskrig er det dumt at undervurdere fjendens intelligens og infiltration.

NOTE: Beklager, at jeg ændrer og ændrer, men nye oplysninger, kommer ind, løbende. Og videon driller (som alting på google blogger).. | SoTW
DR-vært køber hus for svimlende millionbeløb – Ekstra Bladet
Troels er meget udenlands: Nu afslører Mascha Vang en sjov detalje (hollywood.dk)


SoTW
Kan du kende hende? Stephania Potalivo deler sødt ungdomsfoto | SE og HØR (seoghoer.dk)

SoTW
10.000 samlet til Danmarks måske vildeste firmafest: - Jeg er godt nok imponeret over det program | TV 2 Kosmopol


SoTW
Tredobbelt skybrud over regionen - slår alle rekorder | TV2 ØST (tv2east.dk)

SoTW
Johannes Langkilde skifter TV Avisen ud - Avisen.dk

No comments:

Post a Comment