Aug 5, 2023

👁️⃤𓂀😱🕷️💀 (Angst for edderkoppemasons - bekæmp din indre araknofobi og uvidenhed) Jeg vil skynde mig at sige; jeg er ikke bange for noget-som-helst. Hverken for at dø eller livet. Hverken for nogen mennesker, noget kryb, dræberklovne, spøgelser, ufoer og rumvæsner til Det overnaturlige. Har selv prøvet, at blive ramt af et DEW-angreb, som den mystiske Havana-syndrom i Cuba, der skyldtes angreb med kraftige målrettede mikrobølger. Og især efter ufo og spirituelle konferencer i USA og andre lande, hvor nogle dæmoniske angreb, fandt sted om natten fra ukendte entiteter. Der måtte jeg hente hjælp fra dekreter, Ærkeengelen Michael og min REIKI-guider, ellers troede jeg skulle dø af migræne. Derimod, beskytter jeg alt som er uskyldigt (børn, unge og husdyr), som andre, er bange for. Og hvis jeg kan, nedkæmper, hele frimureriet og M-for-Mason systemet (Passer og Vinkel). Det er så klamt, at man tror, det er løgn ~ 5. August 2023 ~ |

  

SoTW
fallen angels | The Truth & The Light Ministries (wordpress.com)
Illuminati Hand Signs Archives - Illuminati Symbols
Luca - Baby Name Meaning, Origin and Popularity (thebump.com)
[ATLA] When Zhao killed the Moon Spirit, the moon went dark. What would have happened if he killed the Ocean Spirit? : AskScienceFiction (reddit.com)

Free Guy: Vidste du, der findes flere farlige dyr i troperne end i Dannevang? Under nogen helt særlige forhold og yderst sjældent tilfælde, kan flåter, som satte sig på mig da jeg tit færdes i skoven, være farlige Men, via medier og film, er vi blevet opdraget til, at hajer, edderkopper, bier og slanger, er så ih, så uh, så åh, farlige for alle. Da jeg boede i Sverige, løb der skov- eller husedderkopper over mit gulv, så store som man kunne høre den løbe. I Sedona, Arizona, besøgte en Giant Crab Spider, mit R&B værelse og havde lidt svært ved, at få ham ud igen. På stisystemet til NASAs Kennedy Space Center i Florida lå der en alligator og lurede og hvæsede af turister. Men det som jeg er 'bange' for, er den magtbesiddelse som Kongehuset og de 50.000 medlemmer af frimureriet har, over deres trofaste undersåtter og tilbedere. Tag bare som et helt random eksempel fra mine såkaldte 30+ Fjæs-venner og et par enkelte grupper, hvor man syntes, at "Luca Gaia Moon Spirit" er det hotteste shit-in-town. Han bliver ved med at poppe frem, selvom jeg har unfriende ham. Næste skridt er, jeg blokkere ham og hans vanvittige frimureriske symbolik og tattoo biks. Er der virkelig ikke nogen, som kan gennemskue det?. Er det mig som er galt på den?... |
SoTW
Mand anholdt i lufthavn med psykedelisk jungledrik - Avisen.dk
Patient kan ikke få fat på livsvigtig medicin – revet af hylderne som slankemiddel - TV 2

(1) Frimurersymboler og -loger i Danmark | Facebook


SoTW
Kendte klar til festlig aften: Strømmer til Smukfest | BILLED-BLADET (billedbladet.dk)
ariana grande illuminati sex kitten - Brave Search


SoTW
Gamle SamlerLiv: Martin Brygmann nøgen - igen...
Kendte klar til festlig aften: Strømmer til Smukfest | BILLED-BLADET (billedbladet.dk)

SoTW
Se billederne fra Smukfest: Kendte flokkes i bøgeskoven | BILLED-BLADET (billedbladet.dk)

No comments:

Post a Comment