Jul 16, 2023

💌🥰🤳 (Simon Smooth-tongued. Jim Caviezel movie gonna be blocked. Hollow Moon. Joe-the-Moe out 6th of July. Anunnaki Lulu-Amelu. And Mette knows...) Velkommen til "mød mit højere selv" - Dialog med mit Højere Selv. Dette er ikke for børn og barnlige sjæle! Hvad mit H-S fortæller min 'dagsbevidsthed', skal man først have smagt på lidt esoterisk filosofi eller åndsvidenskab på et, udvidet niveau. Kald det, hvad du vil. ~ 16. Juli 2023 ~ |

  

Udgivet første gang den 1. Juli 2023 af Verdensalt


Dialogue with the Higher Self (use Google translate on top of the blog

⬆️

)

Free Guy:  Er du begynder [novice] og ikke vågent op til dåd endnu, kan 'sjæl og kosmisk viden' af Stig Boye Petersen (heaven.eu.com) varmt anbefales. V.I.P. 2004. Nok én af de bedste danske hjemmesider, som eksistere, foruden, (VisdomsNettet), en slags åndsvidenskabeligt bibliotek. Et mere omfattende af slagsen er (bibliotecapleyades dot net). Skulle være Plejadernes eneste jordiske bibliotek. Hovedsageligt på Spansk og Engelsk...

Min indre guide er mit Højere Selv (H-S). Mit H-S kender sandheden om mig og kan roligt se det hele fra oven. Hvad ønsker universet at dele med min "dagsbevidsthed" og omkring verdenssituationen, de næste dage, måneder og år, som bliver skelsættende for vores nuværende 3-D Matrix 'illusionen'? Spurgt gennem min naturlæge og Kinesiologi. Det hele er fortolkninger af de nuværende energier og dannelse af et slags nutidsbillede, som kan forandre sig mange gange siden, eftersom vi lever, i en dynamisk verden. We're not be out of the woods, som man siger og er midt under en gigantisk spirituel krigsførelse, aldrig, set i menneskernes tidsalder. Og til Simon fans, det er mit H-S som taler - ikke min dagsbevidsthed inden, i flipper ud. Ja, i realiteten kan jeg godt blive forført og eller jinxet eller snydt af udenjordiske entiteter. Også af min eget Sind og mine ønsker og Louis (som under tarot læsning og pendulering). Men både Louis og mig selv, sagde hunden, er ikke besatte af djævelen og onde ånder eller dæmoner. Og er ikke skabt, for, at Fuckr med dn hjrne! Tværtimod. C'mon man!. Kinesiologi er meget svært at 'fake' med, som bruger Kroppens energier til at svare tilbage på. P.S: () Parentes er vores kommentarer... |

Det er min spørgsmål til mit højere selv (H-S) som Louis omsætter. Herunder er her ordret hvad vi snakkede om via mobil optagelse den 29.6.2023: (ja vi er sikkert defineret som vanvittigere og forud for vores tid - sådan er det bare)🙋 1. Simon ParkesHvor meget SANDHED kommer Simon med på hans blog? 30% (wow! - chokerende)

-    Spørger igen: Hvor meget af det Simon kommer med er løgn, svindel, bedrag og usandt? 70%

(der er ikke nogen af de spirituelle guider eller guruer, foruden MESTRNE, som ikke har et ego, siger Louis. Alle har et ego)


-    Det med, at Simon, udelukkende arbejder for menneskeheden, som en spirituel guide hvor sandt er det? 60% SANDT (trosalt)

-    Er Simon tvunget til at fylde folk med løgn eller sige ting til sine følgere og offentligheden (underskrevet 3 x NDA'er)? NEJ!

-    Er det et ego-flip at han siger noget, som ikke er rigtigt? JA!

-    Er Simon's Humanitære projekter et falsum eller sandt? DET ER SANDT! 
(trosalt)

-    Får Simon (som han har lovet siden 2016) milliarder til de Humanitære projekter og andre gøremål såsom aflønning til personale (CC koordinatorer)? JA! 
(trosalt)

-    Igen: Er der nogen som levere penge til projekterne? JA!

-    Er det regeringens penge? NEJ!

-    Er det sorte penge? NEJ!

-    Er det DONG-penge og RV-penge? JA! 
(trosalt)


🙋 2. Når jeg siger til dig "Månen" er "sat" på Jorden!?! 

(For det første siger Louis er Månen sat for, at brødføde menneskerne, fordi, Jorden's hældning / tippet på 23 ° grader, da Månen blev sat, og istiden forsvandt. Det med at der var istid, og intet kunne gro og så kom Golfstrømmen og så smeltede al isen i nord og syd er alt sammen fis i en hornlygte, skabt af videnskaben. Alt sammen løgn og alt om pyramiderne hvem der byggede dem - de er 60.000 år gammel, siger Louis)

-    Månen - hvad siger dit højere selv om Månen?

-    Er månen en massiv del af Jorden? NEJ!

-    Er månens vægtfylde (i forhold il 1/4 af jorden) lig jorden? NEJ!

-    Er månens vægtfylde mindre end jordens? JA!

(Ja siger Louis - ellers kunne Jorden ikke holde Månen. dvs. tyngdeloven eller tyngdekraften får Jorden til at trække i Månen, og får Månen til at trække i Jorden. Som Solen der trækker Jorden til sig)

-    Er Månen konstrueret af "menneskevæsener."? JA!

-    Er Månen "sat" for at kontrollere menneskenes adfærdsmønstre/begrænsninger? JA!

-    Er der Aliens på Månen som kontrollere at tingene går korrekt til mht. banen dvs. afstanden til Jorden og Solen og mht. måneformørkelse/solformørkelse? JA! 

-    Men andre ord, er det styret og justeret af menneskeligende væsner? JA!

-    Med andre ord, er der stadigvæk "nogen" (væsener) på Månen, som sørger for at det fungere i dens omløbsretning m.m. som det fungere den dag i dag? JA!    

(Louis supplere med kvindes menstruationscyklus 28 dage styres helt efter et matematisk skema) 

-    Altså, Månen er den menneskeskabt? JA! 

-    Altså, er Månen skabt for at "brødføde" verdens 8 milliarder mennesker på Jorden? JA! 

(Louis fortsætter, Månen, blev sat da der var 1 million mennesker som ikke havde brug for så meget mad, som der er i dag. Dengang kørte Jorden cirkulær på Solen)

 -    Altså, den kunstige måne (lavet af titanium) er det en realitet? JA! 

(Louis henviser til Gregg Bradens video om fup omkring Pyramiderne og om Atlantiden Thoths smaragdgrønne tavler. Hvor der ligger nogen Aliens eller E.T. som bor under Pyramiderne og kan bemande dem. Og jeg indskyder det er jo ligesom StarGate (1994) og hele Stargate serien)🙋 3. RV - revaluering (nulstilling) af alle verdens økonomier bliver samstillet og vurderet ud fra deres guld og sølvbeholdninger

(SoTW: Dr. Kia Pruitt - RV, GCR News: Something's Brewing for the 1st of July! Hun omtaler, at RV, redemption, omstillingen af ATM'er på vej eller allerede gået i gang i USA, efter kilder siger, Bankfolk, ved præcist hvad der sker (lokalt))

-    Er "RV" gået i gang? JA! 

-    Er det nået ud til medierne? NEJ!

-    Er det kommet frem som en slags "småforsøg" et eller andet sted? JA! 
    -    USA? NEJ! Et BRIC-land? JA! Hvilken? Indien!
-    Altså, er det kommet frem på et småplan i Indien mht. RV? JA! 

(SoTW noteres, det er et underligt sted og ikke i USA, men Indien er kollsalt stor og her, kan man bedre, gemme sig. (fake) Joe Biden har i et bizar optrin lige holdt Modi's hånd, mens hans (fake) kone Jill, må løbe rundt om dem, for at holde i den anden hånd)  🙋 4.  Kan noget afsløres i medierne så længe Joe Biden sidder på den såkaldte "magt? NEJ!

-    Når Biden bliver afsløret kan tingene så komme frem? JA! 

(Louis notere sig, Biden og hans "præsidentskab" er en bremse. Når præsidentskabet ryger, så sker der så meget andet (ringe i vandet). Biden skal væk først. SoTW notere sig, det er noget som Simon Parkes og Charlie Ward har løbende sagt at Joe Biden skal væk før RV kan starte)

-    Hvornår forsvinder Joe Biden og hans præsidentskab? 6. JULI 2023🙋 5.  Jim Caviezel Anti-børnehandel pædofile verdensomspændende netværk thriller 'Sound Of Freedom'  m/ Mel Gibson      

-    Vil denne film, vække folk op? NEJ!

-    Vil denne film gøre noget så folk vågner og ser "sandhederne"? NEJ!

-    Vil denne film blive vist mange steder? NEJ!  

-    Bliver denne film første omgang forbudt og lukket ned? JA!

(Louis siger, at denne type film får ikke lov at komme frem - det er for tidligt)

-    Er Jim Caviezel og Mel Gibson reelle ægte som de fremstiller sig for at være retfærdig i verden m.m.? JA!

-    Er der fake, svindlere og bedragere? NEJ!  

-    Er de gode? JA!

(SoTW og Louis mener det er derfor, de bliver lukket ned for)

The universe is eternal, infinite and vibrant, a conscious cosmos: ⛪🛐🙏 ~ (Vælger man ikke at tro, lever man i benægtelse!?!) Del 1/2 ~ De selvbestaltede guders indflydelse på den globale samfundsorden og vores Bankkonsortium ~ 8. April 2023 


🙋 6.  Hvornår kommer sandheden frem om hvem som bemandede Jorden før vi mennesker udvikles som intelligente væsner. Hvem der 'lavede' os. Hvem der 'konstuerde' os. Hvem som faktisk gjorde os 'intelligente væsner. Før Cro-Magnonmennesket...

(SoTW så noget af De Michael Salla's seneste video kaldet "Pathways to the Future: Supersoldiers & Ascended Masters" der omtalte Anunnakierne) 

-    Kommer det frem at vi 'mennesket' blev fysisk 'konstrueret.'? JA!

-    Inden for 1 år, inden for 5 år, inden for 10 år? 10 ÅR! 

(Øv bøv tænker SoTW!) 

Louis fortsætter! Ja desværre siger Louis, der skal meget til, fordi, det er hele grundlaget for hele verdens religioner - hvem der skabte os - og alle kaldtes sig guder. Enki og Enlil [de to vigtigste mesopotamiske guder] og hvad de ellers kaldte sig, kaldte sig guder og det er 300.000 år siden, de startede med at komme på Jorden. Enki - Jordens Gud. Enlil - Rummets Gud! Louis fortsætter, her på Jorden løb mennesker rundt som lignende 'abekatte' "Reksus". Så siger videnskaben i dag, fordi man kun har fundet et "embryon" i kvinder, at roden eller kernen til al mennesker på jorden, kommer fra ÉN afrikansk kvinde. Louis spørger, hvem har bollet hende? Den findes ikke i mænd!  Tåbeligt. Men DE tør jo ikke at sige, at der OGSÅ er nogle, som er gensplejset og at Anunnakierne var "rugemødre" indtil de vare trætte af det. Så gik de imod Enlil, chefen, da han var på ferie - i 3000 år - og så skabte menneskene til at reproducere sig selv. Og så blev man smidt ud af "paradiset". Mennesker blev kaldt i LULU'er. Dengang var der ingen sex - ingen følelser, før vi blev ændret i generne. Mennesker har været slaver for Anunnakierne og det er vi stadigvæk)  

Free Guy
   
🙋 7.  Hvornår bliver de politikere 'ærlige' og ikke går efter 'personlig magt' og 'meler deres egen kage'?

-    Hvornår forsvinder al dette ovenstående som dem der styrer samfundet gør det frivilligt og fordi de har evnen til det? Hvornår vil det komme i lille Danmark? INDEN FOR 10 ÅR!

-    Dvs. nu er det ikke længere politikere, der skal have magt og fyldt med løgn og skal have mere i løn, end alle andre, mennesker. Og skal snyde og bedrage, uden at drages til ansvar for det? ...  
    -    Bliver det før 2030? NEJ! Bliver det i 2031? NEJ! Bliver det i 2030? JA!  

(Puha! Det er lang tid at vente, tænker SoTW. Så får vi endelig ordentlige mennesker som styrer samfundet for de har evner til det, siger Louis. Så er RV, Borgerløn og G/NESARA også kommet ud)
🙋 8.  Mette F. og Joe Biden

(Louis og SoTW drøfter om hvordan det kan være at ingen kan se at Joe Biden, Det Hvide Hus og alt andet er fake og humbug)

-    Den person som spiller Joe Biden, har Mette Frederiksen mødt ham? JA! 

(Louis indskyder. Fortæl mig, er Mette så dum at hun ikke kan se der er noget galt? Er de alle stupide eller korrupte eller andet, siden de ikke kan se at den der spiller Biden har maske på)

-    Er det i et studio (Castle Rock Studio White House kopi) Mette har mødt Joe Biden? JA!

-    Er det i Det Hvide Hus, Mette har mødt Joe Biden? NEJ!

-    Er Mette klar over at det hele er fup og svindel og Biden har en maske på? JA! 

-    Er Mette tvundet til at være med i spillet? JA! 

-    Gør hun det frivilligt? JA! 

(Louis siger, hun ved det godt at hun skal 'spille', for man kan ikke være så dum)    


🙋 9.  Vil der komme rigtigt UFO' lande på Jordne og vise sig som Personer (som i Star Trek First Contact?)

-    Vil personer komme ud på film og på billeder, så folk kan se det med egne øjne JA! 

-    Bliver det i 2023? NEJ! 2024? JA! 

(Louis siger om det så kommer i medierne, det ved vi ikke. Og som Louis ligeså smart der kommer over Danmarks Radio, så er det ikke fup længere, fordi de er troværdige. Nu kan du bare se, sådanne en som UFO-Meier, der vidste UFO billeder fra 1975 og Semjase. Det har CIA taget sig fint af og stjålet)
      

SLUT!    

No comments:

Post a Comment