Jul 29, 2023

🤬🧸🚸 ~ (At blive emotional "trigget") Torben Steno: For gevaldig og selvhadende! For tre år siden fyldte hun 18 år, men Torben Steno har stadig ikke hørt fra sin datter, Amalie. Dengang blev hun fjernet fra ham, fordi hendes mor beskyldte ham for at have begået seksuelle overgreb mod datteren ~ 29. Juli 2023 (SoTW; At sidde inde i Familieretshuset (tidligere Statsforvaltningen) kontorer, med hjertebanken, koldsved og stress, i så mange år, som jeg har på SoTW, anklaget, for alt, mellem himmel og jord. Det er som om, at se eller gense, filmen, Beetlejuice, fra 1988. Hvor, Alec Baldwins Adam og Geena Davis' Barbara, befinder sig efter deres alt for tidlige bortgang på et socialsikringskontor eller kitschet lighus, som hedder "Afterlife Waiting Room") ~ |

Torben Steno: For gevaldig og selvhadende! | Weekendavisen
 Free Guy: Hvis vi glemmer, Chefredaktør Martin Krasnik, selverklæret SuperZionist og jøde på Weekendavisen, skete det, i løbet af samtalen eller podcasten begyndte Hassan Preisler at græde (medie stunt?). Derefter, Det, vi taler om, med Ditte 'OK'man[D], begyndte at græde (medie stunt?), og så fik SoTW et flashback med min egen datters forsvinden og den frustration og sorg, af, at miste. 

Kan sagtens sætte mig ind i Radio- og tv-vært Torben Sten's afstandtagen, for at bruge et formildende ord, om den feministiske Familieretshuset og Staten. Som, har haft flere navne, under den over 10 årige mentale krigsførelse, min datters mor, indledte, da Isabella, var 8 måneder gammel og der førte til, jeg mistede min datter! Det skal lige siges, min datters mor, misbrugte ikke statsapparatet om falsk anmeldelse af seksuelt misbrug, men min familie og jeg, sad hver dag i en lang periode af nervepirrende øjeblikke, at det skulle ske. Hun fik dog den "eneste" mandlige sagsbehandler jeg havde, afsat, grundet en banal fejl, så alle de kvindelige, kunne føre sagen videre, til hendes fordel. Vi har skam også været i fogedretten og været HELE cirkusmanegen, igennem med spirituelle alternative behandlere og statens krise- og børnepsykologer. 
Dog, vil jeg sige, jeg vandt de fleste "kampe", selvom jeg måtte opgive min fælles forældremyndighed, fra dag 1, da vi blev separeret. Vandt ikke de første mange år, men fordi jeg havde gode advokater, Foreningen Far m.fl., der til sidst førte til, at de børnesagkyndige, jurister og kontorfunktionærer i Statsforvaltningen, troede på mig, og det var "moderen", som var hele problemet! Desværre fik min datters mor's psykolog, programmeret (overbevist, hjernevasket) min datter, Isabella, til at forlade mig, Faderen, da hun var 13 år, som hun elskede højt! Også Isabella's farmor, farfar, oldemor og faster og hendes børn, m.v. Den dag i dag, er min søster fortsat, stiktosset, men jeg har personligt, tilgivet, for længst. Det blev ikke annoncerede via Statsforvaltningen, eller advokater, skolen, eller andre steder fra. Hun gik bare hen i en smykkebutik i Birkerød, hvor jeg kender én af de ansatte, og afleverede min konfirmationsgave, og så hørte jeg INTET! Isabellas mor sagde til min ven i butikken; "vi ønsker pengene tilbage, fordi min datter, ALDRIG, skal se sin far mere". Og jeg mener INGEN svar fra vestfronten, ej heller, fra nogen som helst, myndigheder, skolen eller andet! Jeg skrev til hende, breve og FB-meddelelser, hvor højt jeg elskede min datter, og derefter blev jeg politianmeldt for chikane af hendes mor og morbror!. 

Den hjertesorg, og dengang, traumatisk oplevelse, ønsker jeg hverken, fjender eller venner, skal opleve. Forsmåede kvinder med ét hævnmotiv, er nok de farligste i verden - fordi, jeg tillod mig, at gå fra hende!?! Har dog undret mig en del over, hvordan det kan være, at 80-90% af Statsforvaltningens (Familieretshuset,) personale er kvinder, som ikke (helt) forstår, mænd og Deres behov og har et noget forkvaklet forhold til, hvad børns bedste er, fordi de fleste er, jurister, der tager de endelige beslutninger... |

No comments:

Post a Comment