Jun 30, 2023

🕬📰🌞 (Opdatering fra oplysningsforbundet May Day) WHO blander sig i traditionel medicin - Turbo på 5G-udrulning - Kennedy som præsidentkandidat ~ 30. Juni 2023 ~ |

 
Kære alle

Velkommen til sidste nyhedsbrev på denne side af sommeren.
Du kan læse om tiltag fra EU med fokus på at fjerne alle forhindringer for udrulning af Internet of Things.
Skriv gerne under mod Borgerforslagene om høje master i baghaven og WHO's pandemitraktat.
Og nu vil WHO gerne ind og se nærmere på alternativ eller traditionel behandling, som de kalder det. Den skal underkastes evidens-undersøgelser... Ja, vi lader den stå lidt!

May Day ønsker alle en skøn sommer! Vi høres ved i slutningen af august.


 

Sygdom/sundhed
 
WHO vil udvikle ny strategi for traditionel medicin
På sit 76. møde i Genève den 21.-30. maj vedtog Verdenssundhedsforsamlingen en beslutning om at udvikle en ny global strategi for traditionel medicin for perioden 2025-2034. Hvad vil de med vores traditionelle, "alternative" medicin? De har fokus på evidens!
Direkte sammenhæng mellem PFAS og overvægt 
En undersøgelse fra Syddansk Universitet viser, at et højt indhold af PFAS i blodet øger risikoen for overvægt.
Er der sammenhæng mellem omega-3-fedtsyrer, næringsstatus og læsefærdigheder?
Et studie offentliggjort i februar 2023 i det anerkendte tidsskrift “biomolecules” viser, at et for lavt indhold af omega-3-fedtsyrer kan linkes sammen med manglende læsefærdigheder hos børn.

Mælk og alternativer
Hylderne er fulde af plantebaserede drikke, som kan bruges i stedet for komælk. Men hvad er egentlig det sundeste eller mest fornuftige?
Nyt studie: Plastik-skærebrætter giver mikroplast i maden
Et nyt studie viser, at et skærebræt kan frigive millioner af mikroplast-partikler om året. Det kan ende både i kroppen og miljøet, men det uvist, hvordan det påvirker os.
Homøopatiske produkter anbefalet af apotekere i Italien
​​​​​​​En ny undersøgelse blandt farmaceuter med erfaring i homøopati bekræfter, at der fortsat var konstant efterspørgsel efter homøopatiske produkter på apoteker i Italien under pandemien, og at langt de fleste af disse farmaceuter fortsat er tilhængere af og støtter homøopati – over 90 % af farmaceuterne vil fortsat anbefale homøopatiske lægemidler lige så meget eller mere, end de gjorde før pandemien.
Mindeord Prof. Dr. Arne Burkhardt
Den 30. maj 2023 gik Prof. Dr. Arne Burkhardt bort. Arne var en dygtig patolog, som i 2021 kom ud af sin velfortjente pension for at undersøge skader og dødsfald forårsaget af de genbaserede COVID-vacciner. Arnes utrættelige og sagkyndige arbejde gav klare beviser for vaccineinduceret inflammation i blodkar og i alle større organer. Kort før sin død havde Arne præsenteret sine resultater i Europa-Parlamentet i Bruxelles. Arne var en fast deltager i de ugentlige møder i Læger for COVID-etik. I denne video fortæller flere deltagere om Arnes liv og karriere. Mindehøjtideligheden begynder med en mindetale fra Arnes nære ven og kollega, professor Sucharit Bhakdi. Lægerne for COVID-etik er Arne dybt taknemmelig for hans arbejde, hans vejledning og hans venlighed. Foredrag med Dr. Arne Burkhardt her, hvor han fortæller om sin forskning i vaccineofre.
 
Vaccination
 
“Dødsdom for millioner”: WHO og EU lancerer nyt globalt vaccinepas-initiativ
Verdenssundhedsorganisationen (WHO) og Europa-Kommissionen – den udøvende gren af Den Europæiske Union (EU) – lancerede mandag et “skelsættende digitalt sundhedspartnerskab“, der markerer begyndelsen på WHO’s Global Digital Health Certification Network (GDHCN) for at fremme et globalt interoperabelt digitalt vaccinepas.
Første tyske retssag anlagt mod BioNTech om bivirkninger fra COVID-19-vaccine
Biotekfirmaet BioNTech er blevet sagsøgt af en tysk kvinde for de bivirkninger, hun fik efter at have fået deres mRNA-baserede COVID-19-vaccine. Kvinden, en sundhedsmedarbejder, hvis identitet forbliver privat efter tysk lovgivning om privatlivets fred, kræver mindst €150.000 (godt 1,12 mio. DKK) i erstatning for legemsbeskadigelse og kompensation for materiel skade.
 
Miljø/GMO
 
Irske landmænd protesterer mod planer om at aflive kvæg for at nå klimamålene
Landmænd i Irland protesterer mod regeringens forslag om at aflive kvægbestande – herunder op til 200.000 køer – i et forsøg på at opfylde nationale og europæiske mål om at reducere metanudledningen.
Hvordan er livet for vildtlevende dyr? Sandsynligvis bedre end vi tror
Hvis du ved noget som helst om dyr opdrættet i fangenskab til mad, pels eller underholdning, forestiller du dig måske livet for vilde dyr som idyllisk. Naturen kan synes at være en slags Edens Have, hvor dyrene lever deres bedste liv fri for menneskelig indblanding. Er det sandt?
 

Skærme/elektrosmog
 
Fejring af Verdensdag for EHS
Den 16. juni afholdes den 6. udgave af Verdensdagen for intolerance over for elektromagnetisk forurening, som har fået dette navn for tydeligt at understrege, at elektrohypersensitive mennesker (EHS) er blevet det på grund af et ultraforurenet miljø. (engelsk)
Nye EU-mål: Forbundethed overalt – nu skal der rykkes!
Kommissionen har i dag (23. februar) fremlagt en række tiltag, der skal give alle borgere og virksomheder i hele EU adgang til gigabitkonnektivitet senest i 2030, jf. målene i Europas digitale årti, og muliggøre omstillingen af konnektivitetssektoren i EU. På dansk: Nu skal ALLE hindringer fjernes, så sendemaster kan opsættes overalt – måske også på dit tag. Lovmøllen kører. Der er nu en periode med ændringsforslag fra EU-Parlamentet, og i september regner vi med, at det endeligt vedtages. Inden da skal vi have lavet høringssvar og have kontaktet vores MEP'er. Vil du være med, så kontakt May Day.
Borgerforslag: VIL DU HAVE EN 48 METER HØJ MOBILMAST STÅENDE I BAGHAVEN ELLER I NATUREN?
​​​​​​​Hvis forslaget opnår støtte fra 50.000 borgere med stemmeret til folketingsvalg inden for 180 dage, har det mulighed for at blive behandlet i Folketinget.
Studie bekræfter: Begræns eksponering for mobiltelefoner under graviditet
Hold op med at bære din telefon på kroppen, især under graviditet, eller når du ønsker at blive gravid, da det kan påvirke både din egen fertilitet og dit afkoms udvikling (autisme er en stor bekymring lige nu, der ser ud til at være forbundet med overdreven EMF-eksponering både under prænatal udvikling i graviditeten og efter). (engelsk)
Pastoren måtte rykke ud af sin præstebolig
I august 2006 renoverede T-Mobile en mobilmast i Oberammergau i Tyskland. Kort tid efter begyndte folk at klage over forskellige helbredsproblemer. Her følger vi et borgermøde, hvor der allerede dengang kom vidnesbyrd om helbredsskader fra mobilmaster. (Video på tysk med engelske undertekster.)
 

Overvågning/rettigheder
 
Frygten for kinesiske tilstande får Europa-Parlamentet ud i hed diskussion om kunstig intelligens
Skal myndighederne rundt om i Europa have lov til at bruge kunstig intelligens til at overvåge og identificere folk i det offentlige rum, hvis der eksempelvis er et terrorangreb i gang, eller hvis et barn er blevet bortført?
WHO-initiativ vil “fremme ØNSKET adfærd” ved at overvåge sociale medier
Verdenssundhedsorganisationen (WHO) foreslår et sæt anbefalinger til “overvågningssystemer for social lytning”, der er designet til at håndtere det, de beskriver som en “sundhedstrussel” fra online “misinformation”.
Robert Kennedy Jr. stiller op som præsidentkandidat i 2023
Robert F. Kennedy, Jr. stiller op til præsidentvalget i USA i 2023. Hans kampagne sigter mod "at afslutte udenlandske krige, få tropperne hjem og genoplive Amerika ved at reparere infrastruktur, byer, industrier og offentlige tjenester. Han vil fokusere på de værdier, amerikanerne har til fælles, og lede landet mod en etos af respektfuld dialog og forsoning på tværs af racer, partier og skel."
 
 

No comments:

Post a Comment