Jun 30, 2023

💱👤🇩 (Et analogt liv i en digital tid - det digitale IoT massemenneske er lykkeligt uvidende) UNDSKYLD BANKSTERNE - vi er forpligtede til at leve op til bl.a. Hvidvaskloven og Skattekontrolloven, er undskyldningen. Mange informere om MitID vil øge overvågning/kontrol af borger. Sessionslogning i Dannevang, er ikke bedre. Terrorpakken fra 2002 gav politiet og Politiets Efterretningstjeneste (PET) mulighed for at benytte teleselskabernes oplysninger om alt hvad en dansker har foretaget sig, et helt liv (Peter 'Raket' Madsen sagen). Nu gemmer staten også dine digitale data for evigt og videresælge din sundhedsdata til, tredjepart. Statens Arkiver har modtaget digitale data fra offentlige myndigheder siden 1973. MobilePay, hvor alt logges og gemmes til Skat (og potentiel NSA servere i USA - insider information). Nu med ekstra swipe af godkendelseslag: 3D Secure, dvs. personlig kode plus en kode via sms, eller verificering med MitID eller via bank app, før betalingen er godkendt. De fleste betragter Danmark som et frit land med ytringsfrihed, hvor staten generelt lader befolkningen være i fred ~ 30. Juni 2023 ~ |


MIT ID DA DA...

Måske skulle vi hoppe ombord på et rumskib eller lege med modeltoge, for en stund, for at være børn igen, og glemme alle verdens fortrædeligheder på en helt fantastisk sommerdag i argurketiden... 


Hvem kommer først? Det superbevidste og universelle realtids QFS eller Cabal's CBDC digitale slavelignende fremtidens betalingsmiddel?

"The New Galactic, Benevolent, Hack-Proof, Super-Conscious, Quantum Financial System: I wish, I wish, I wish" ~ SoTW

 
Støv på hjernen (1961) (tvguide.dk)

Free Guy: I 2022 fik du KUN 30 dage til at skifte fra NemID til MitID....Du kan ikke længere hæve kontanter over et vis beløb, ellers skal man udspørges, underskrive og kapitulerer... Samme procedure har flere nu oplevet, i danske banker. Fuldstændigt uanstændig og meningsløse trusler, at hvis man ikke ønsker, at besvare spørgsmålene, som hjælper Bankerne med, at beskytte én som kunde mod at blive udsat for økonomisk kriminalitet, og kontroller af kundernes identitet, truer de med at lukke ens konto. 20 spørgsmål som er så intimiderende og krænker privatlivets fred, såsom politisk holdning, til statsborgerskab eller om du har besøgt et EU/verdensland, som betegnes for "farlige" mod staten. Har selv prøvet det i "medarbejderbanken", da jeg skulle skifte et lån, for en del år tilbage... 

Statsbankerotten, StatsAdelen og Digitaliseringsstyrelsen AKA Finansministeriet tvinger også alle danskere over 18 år, fra NemID, over til MitID ellers kan du ikke tilgå, din digitale BankKonto og Wallet og i fremtiden, alle digitale tjenester. MitID, kræver nemlig "identitetssikring". 

Borgerservice og supporten har aldrig nogensinde, haft så travlt, som nu og DU, betaler via skattebilletten, for hele gildet. Man tænker nemlig ikke på alle de ældre, svage i samfundet, eller "analoge" mennesker, som er springparate til selvmord, hvis L-O-R-T-E-T gå ned! Har brugt 5 dage på at "digitalisere" mine gamle forældre, fra NemID til MitID. Fra gl. Android mobil til gl. iPhones. Min mor var så rasende på sin bank og MitID supporten, at hun ikke kunne huske sit eget navn, til sidst! Stress fra enden til anden, var ved at splitte min familie ad, fordi, hun har så stærk en retfærdighedsfølelse, og er så frygtsom, nu hvor banken, har truet hende, på livet med at få etableret MitID og hvis ikke hun gør det, så lukkes der NED! 

I Storbanken (30K medarbejdere og 10M kunder) fik jeg ikke lov at komme "helt" ind i Matrix-maskinrummet, hvor man i 2017 rekrutterede krypto-folk med millionkontrakter. Meeen, hørte rygterne og så med egne øjne, at nordiske medarbejdere blev systematisk udskiftet, af polakker, indere og u-lande (global outsorching), SoftBots, Fintech samt Bitcoin-revolutionen. 

Ligesom CPR-nummeret, en integreret del af det danske samfund og (Nets-topchef Bo Nilsson 2 milliarder konge.-kroner i bonus) obligatoriske NemID, er nu så dominerende, at du ikke kan leve-sælge-købe, uden et Digital ID app gummistempel, fuldt integreret med din smartphone. Det, sammen med MobilePay, som sender alle transaktioner du laver, videre til Skattemyndighederne (That's a Fact Jack!). 

"Eksperter fandt hurtig et hul på MobilePay, ligesom de nu har fundet et hav af huller i MitID, kunne man finde og slå enhver person op i DK, uanset om man havde, navne- og adressebeskyttelse. Det gjaldt også opslag af mobiltelefoner fra embedsmænd og politikere, indtil PET, lukkede det" (Kirsten Birgit).

De digitale junkier, børn og unges digitale virkelighed, er snart hastig på vej til, og været overstået testfasen, ligesom Deres naturlig immunitet og godkendelse (med forældres hjælp) af toksisk-vaksine-chok, med accept af den digitale chip-mærkning i alles virkelighed.

Børn som unge, er online 24/7, hvis de ønsker det og må for deres autoriteter. I skolen og i fritiden, på farten eller hjemme i sofaen. De elsker nettet og er afhængige af den digitale sociale kontakt og er helt oppe på beatet af ny teknologi, apps og digitale Internet-jargon.

Min tese er, med retsstatens MitID, som snart bliver alles virkelighed, siden banker truer med udelukkelse af NetBank, bliver det nye digitale IoT, hvor man kan blive tvungen til, at være 100% digital, i alle dele af samfundet. Kørekortet er også digitalt samt sundhedskortet m.m.

Det giver myndighederne mulighed for, at scanne, tracke og logge, alt og jeg mener, A-L-T, hvad du og jeg, foretager sig og hvor vi befinder os på jordkloden, i realtid, og potentielt, lagre, misbruge og sælge vores metadata, sundheds- og adfærdsdata videre til tredjepart, der nu administreres af en Kunstig Intelligens i skyen.

Det hele er 100% integreret med vores e-bank, e-butikker og e-staten. Med meget hastige skridt, nærmer vi os, CCP's Kina, der bygger et pointsystem, der belønner og straffer borgernes adfærd... |

No comments:

Post a Comment