Apr 29, 2023

🕬📰🌞 (Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY DANMARK) TEMA: WHO - kan Danmark tilslutte sig WHO-ændringer uden folkeafstemning? ~ 29. April 2023 (SoTW; Verdens Sundhedsorganisation W.H.O. - er de i virkeligheden, STADIG, så MAGTFULDE?) ~ |

Editor's Note: W.H.O. er/var SINDSYGT magtfulde, det kan vi godt blive enige om, men hvis vi skal have en såkaldt "E.B.S. SOLAR EVENT" samt RV/GCR/QFS/GNESARA, skal vi så bekymre os om W.H.O?... Til dem som er vilde med politisk arrangementer, afholder Sundhedsliberalt Folkeparti og Peer Brændgaard, en demonstration og folkeoplysning om WHO’s igangværende forsøg på at blive en ny verdensregering ved at misbruge fortællingen om frygten for Corona... Øhhh, undskyld mig, jeg troede denne agenda, var overstået? Er Peer or Co. med Frihedslistens Formand, Flemming Blicher m.fl., "ægte" Frihedskæmpere eller Frimurernes Kontrolleret Opposition (KO). Har mine betænkninger. Jeg kender May Day, har en ven (derinde), og været til særarrangementer, m.m. men tvivler på, alle disse vidunderlige mennesker som arbejder for menneskeden, og har min dybeste respekt, i May Day, har indgående spirituel og esoterisk indsigt, når man promoverer, politiske arrangementer. Siger det bare rent ud, for sådan er jeg - kalder en spade for en spade... | 

 
Kære alle

Temaet her i april-nummeret er WHO og de udemokratiske ændringer til den gældende WHO-traktat og sundhedsregulering, der, hvis forslagene vedtages, giver WHO helt uhyrlig magt over hver enkelt borger i tilfælde af en pandemi – som WHO i øvrigt selv definerer og udråber!

Al national suverænitet vil, i det tilfælde, sættes ud af kraft, og WHO vil kunne bestemme nedlukning, isolation, tvangsmedicinering – og samtidig sætte sig på vores nationale sundhedsvæsen med krav og diktater.

Ændringerne skal besluttes i maj, men der vil løbende kommer nye forslag hen over året. Sæt dig grundigt ind i det, og når du er blevet lige så oprørt som os, så gå ind og støt et borgerforslag mod, at Danmark skal tilslutte sig ændringerne. Hvis du vil gøre mere, kan du deltage i en demonstration lørdag den 29. april kl. 13 ved Storkespringvandet (se arrangement). Du har også mulighed for at henvende dig til politikene, og May Day giver dig eksempler på formuleringer i artiklen "Opråb til Folketinget". Informer og del, så meget du kan, så vi kan få stoppet det monster!

Og så til noget helt andet: 
May Day har holdt generalforsamling, og en ny bestyrelse blev valgt. Vi siger velkommen til Henning og Anna Grethe, som afløser Birthe og Charlotte i bestyrelsen, der begge har valgt suppleantrollen. Se omtale af dagen her med indledende foredrag af Heilpraktiker Svend Erik Ibsen Houlberg. 
Her kan du se referat og beretning, og den nye bestyrelsessammensætning her.
 

Sygdom/sundhed
 
Opråb til Folketinget
Hvis du vil redde din sundhedsfrihed og ret til at bestemme over egen krop, er det nu, du skal skrive til politikerne. WHO pønser på at overvåge og bestemme alle landes sundhedspolitik i tilfælde af en "truende" global sygdom, som de selv definerer og udråber. Hvis de får lov, kan de bestemme alle sundhedstiltag helt ned på individplan. Se her, hvad du kan gøre for at påvirke de danske politikere til at stoppe tiltagene.
Stop WHO!
Hvem skriver under for Danmark, hvem beslutter at deltage? Peer Brændgaard: "Jeg har flere gange forgæves forsøgt at få oplyst fra Sundhedsministeriet, hvem der repræsenterer Danmark ved mødet i forsamlingen. (WHO's). Det kan eller vil Sundhedsministeriet tilsyneladende ikke fortælle mig. Jeg får i hvert fald ikke noget svar. Jeg har nu henvendt mig fire gange. Det er derfor nødvendigt, at medlemmer af Folketinget tager affære."
Politikerne skal afvise WHO's ændringer!
WHO arbejder for en pandemitraktat ("CA+") og ændringer til det eksisterende internationale sundhedsregulativ (IHR), der skal øge WHO’s magt under sundhedskriser. WHO vil desuden kræve, at de lande, der underskriver aftalerne, skal undertrykke og censurere de stemmer, som sætter spørgsmålstegn ved generaldirektørens diktater.
WHO på dagsordnen i EU-Parlamentet
Konference om pandemitraktaten: vores grundlæggende frihedsrettigheder i fare!

156.000 briter kræver debat i Underhuset om WHO
Fantastisk tale i det britiske parlament om, hvad WHO-ændringerne kommer til at indebære, hvis de gennemføres. May Day har lavet transskription til dansk.
WHO-ændringer kan indføre internationalt diktatur
WHO er i gang med at nå frem til en international aftale der vil opløse national suverænitet og erstatte den med et globalt medicinsk og finansielt diktatur, som vil fjerne medlemslandenes nationale uafhængighed, individuelle statsautoritet og folkets umistelige ret til privatliv i sundhedsspørgsmål samt friheden til at rejse.
Vitalrådet: Det er nu, vi skal udvise rettidig omhu i god tid før næste pandemi.
En veldrevet virksomhed investerer i gode tider, så den kan klare en krise. Hvad gør det danske sundhedsvæsen for at forbedre indsatsen ved den næste pandemi? Og hvad har Regeringen, Sundhedsstyrelsen, Statens Seruminstitut og Lægemiddelstyrelsen lært af covid-19 pandemien?
Intet?
Niels Harrit om PCR-testen del 1 og 2
Så har vi fornøjelsen at kunne byde velkommen til det fulde online-foredrag, hvor Niels Harrit
fortæller om PCR-testen og vaccinerne, hvordan de virker, og hvorfor de måske ikke virker efter hensigten. Her får du både 1. og 2. del af foredraget.
Tilskud af Q10 og Selen halverer hjerte-kar-dødeligheden
For kort tid siden udkom en meget vigtig videnskabelig artikel, som var en udløber af den opsigtsvækkende artikel af forskeren Dr. Urban Alehagen og kolleger fra 2015, som viste massiv hjerte-kar-beskyttelse med tilskud af Q10 i kombination med selen. Alehagen og kolleger har herefter lavet en opfølgning af dette studie, men ikke blot det. De har også søgt at grave efter selve årsagen til den positive virkning, som var en halvering af hjerte-kar-dødeligheden efter 4 års tilskud.
Rapport om status for homøopatiske lægemidler i Europa
En arbejdsgruppe for homøopatiske lægemidler har udarbejdet en rapport med opdaterede oplysninger om homøopatiske lægemidler, der anvendes i EU/EFTA-landene. I begyndelsen af juni 2022 blev der udsendt et spørgeskema med henblik på at få oplysninger om den lovgivningsmæssige status for homøopatiske lægemidler i de enkelte lande, og her er svarene..
Lider du af B12-mangel?
Hvis man oplever symptomer som træthed, følelsesløshed, svag kvalme, tåget syn eller en øget tendens til glemsomhed, kan man forestille sig flere scenarier. Nogle af dem kan være skræmmende, men en mulighed, kan være mangel på B12-vitamin (også kaldet cobalamin).
5 yogaøvelser til at tabe sig
Yogaøvelser til at tabe sig er blevet et af de foretrukne alternativer for folk, der kæmper med overvægt. Selv om det er nødvendigt at bruge andre foranstaltninger for at fjerne de “ekstra kilo”, er denne type aktivitet meget gavnlig.
 
Vaccination
 
Danske forskere kritiseres
En række eksperter kritiserer i skarpe vendinger tre danske forskeres artikel, der er publiceret i European Journal of Clinical Investigation. Eksperterne mener, at artiklen konkluderer på forkert grundlag og er vildledende pseudovidenskab. Sundhedspolitisk Tidsskrift har bedt forskerne (Schmeling, Manniche, Riis) svare på kritikken, hvilket de gør i dette indlæg.
12-årige Jasmin opfordrer til en suspension af Covid 19 mRNA-vaccinerne
På en dag, hvor verden anerkendte vaccineskader, den 21. januar 2023, opfordrede Jasmin til at stoppe mRNA-injektionerne. En meget inspirerende tale (engelsk).
 
Miljø/GMO
 
Tror du selv på, at dit drikkevand er rent?
Nye kemikalier i vores drikkevand vækker bekymring. En grundig analyse af vandet fra tre udvalgte vandværker viste hundredvis af forskellige kemikalier i drikkevandet. Flere af dem kan være sundhedsskadelige.
Ole Humlums årlige rapport
Ole Humlum har netop udsendt sin årlige rapport over klimaets tilstand, denne gang for 2022. Har man ikke stiftet bekendtskab med disse rapporter før, er det meget lærerig og ind i mellem ganske underholdende læsning.
Studie: Pesticider brugt i konventionelt landbrug er langt værre end økologernes naturlige pesticider
I økologien må landmænd bruge udvalgte naturlige bekæmpelsesmidler, mens de konventionelle må bruge syntetiske. Sidstnævnte er langt mere skadelige, viser et nyt studie, der har sammenlignet de to typer af midler.
 

Skærme/elektrosmog
 
Byen Wangen i Sydtyskland slukker for offentligt WIFI om natten
Succes for borgerinitiativet (BI) Ansvarlig mobilstråling i Wangen: Byen har siden begyndelsen af marts slukket for det offentlige WLAN (WIFI) om natten. Borgerinitiativet hilser det skridt klart velkommen, taler om et kompromis, takker byen og skriver i en pressemeddelelse: "Det var et forslag ud fra et omsorgskoncept i forhold til mobilstråling, og borgerinitiativet ønsker at gøre livet i Wangen mindre strålingsudsat og dermed sundere."
Tænketank i opråb til politikere: Sæt tidsbegrænsning på børns adgang til sociale medier
Kulturministeren er åben overfor idéen om at lave en tidsbegrænset standard-funktion på sociale medier. (Se også nyt borgerforslag i bunden under Overskrifter. Imran Raschid begrunder her.)
Telestyrelsen i USA trækker tiden ud
Federal Communications Commission, FCC, trækker tiden ud mht. at undersøge de skadelige virkninger af trådløs stråling. De har ellers fået et retsligt påbud om at forklare, hvordan de har bestemt, at deres nuværende retningslinjer i tilstrækkelig grad beskytter mennesker og miljø mod skadelige virkninger af eksponering for radiofrekvent (RF) stråling.
Bagsiden af digitalisering – mere aktuelt end nogensinde
Andelen af danskere med dårligt mentalt helbred stiger, og vi må erkende, at nogle af de digitale produkter, der bliver udviklet, har taget kontrollen over os og stjæler vores tid. I sin seneste bog “Mærkbar” giver læge Imran Rashid en (samtids)diagnose og en kur på det, som nogle kalder vor tids største udfordring: nemlig hvordan vi skaber en bedre forbindelse mellem teknologi og mennesker. (Højaktuel video fra september 2021.)
 

Overvågning/rettigheder
 
SVB-kollapset tager os et skridt nærmere mod et kontantløs samfund
For kort tid siden var vi vidne til det andet største bankkollaps i amerikansk historie, da Silicon Valley Bank (SVB), efter et massivt bankstormløb, gik komplet bankerot den 10. marts 2023. Som vi ved, har nationalbankerne de seneste tre år – både i USA og i Europa – printet flere penge ind i økonomien, end nogensinde har været vidne til. I USA er der især under Biden administrationen blevet printet hidtil uhørt mængder af amerikanske dollars…
Du kan lige så godt vænne dig til tanken...
Pentagons ufo-chef fremsætter spektakulær teori om uidentificerede objekter. Eksperter kalder det både "usædvanligt" og overraskende", at sikkerhedsdirektøren i Pentagons ufo-afdeling har lagt navn til en teori om rumvæsener. (Nok bare et spørgsmål om tid, før…)
Kennedy stiller op til kommende præsidentvalg
Robert F. Kennedy, Jr., grundlægger af Children’s Health Defense, rykkede onsdag et skridt tættere på at søge Demokraternes nominering til præsidentvalget ved at indlevere det nødvendige papirarbejde til den føderale valgkommission.
 
Mere om WHO

FRA WHO:
https://apps.who.int/gb/wgihr/
https://www.who.int/news-room/questio...
https://www.who.int/news/item/25-02-2...)
https://www.who.int/health-topics/int...
Andre links:
https://childrenshealthdefense.eu/global-agenda/who-wants-to-make-manipulation-of-public-opinion-mandatory-for-governments/
https://geopoliticsandempire.com/2022/12/15/james-roguski-ihr-amendments-are-whos-backdoor-to-global-control/
https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Session-138-James-Roguski-Odysee-final:c
https://jamesroguski.substack.com/p/the-peoples-treaty
https://jamesroguski.substack.com/p/100-reasons

One Health
-begrebet indeholder bl.a. denne logik: Lige nu begynder vaccineudbyderne i deres propaganda at lancere budskabet om, at på grund af klimaændringerne er økosystemerne stressede, og dyrene er stressede og bliver en trussel, fordi de kan være en kilde til vira med zoonotisk potentiale (smitte dyr-mennesker), og det er nødvendigt at styrke vaccinationsprogrammerne for dyr og dermed stimulere vaccinebranchen på en anden måde i retning af at gennemføre One Health-koncepter.
 


 
Ny forskning
Underskrift-indsamlinger
Arrangement

Stop WHO – demonstration og folkeoplysning på gaden
29. april 2023 – 13.00 – 15.00
Vi mødes på Amagertorv (Storkespringvandet) i København.
Læs mere her

Årsfest for VaccinationsForum 2023
Lørdag d. 13. maj 
ÅRSFEST og generalforsamling på skønne Stenstruplund Kursuscenter.
Sundhedspolitisk konsulent Sofie Rasmussen fra paraplyorganisationen Danske Patienter taler om patientklagesystemet.
Info og tilmeld her

1-4. juni
Better Way Conference i Bath, England

Masser af talere. Deltag fysisk eller online.
Info og tilmeld her

Juni 2023
Frankrig/Belgien – på grænsen mellem de 2 lande
Konference om elektrohypersensitivitet
17. juni 2023 kl. 9.00 – 16.15 (afsluttes med koncert kl. 16.15). 18. juni Workshops med Europeans for Safe Connections: Where do we go now? Fra kl. 10-15.
Info og tilmeld her (senest 20. maj)

Homøopatikonference 16.-18. juni i London

Online-foredrag hos Tidslerne

Krop-Sind-Ånd-messer her 





No comments:

Post a Comment