Apr 29, 2023

🎁 ~ 💗 [GAVE] Healing - Mærk din kosmiske energi. Englemagi v. Sofie Rose was live ~ 29. April 2023 ~ |


Editor's Note: Måtte desværre går ud af Sofie kanal på Fjæsen, da lyden, var rigtig dårlig (igen) og fik det skidt. Kan jo være en guddommelig solfeggio frekvens - hvem ved. Meeen, der er ikke et øje tørt, som man siger og naturligvis er 'Sofie Rose' OGSÅ en forretning, som jeg aldrig promovere på min blog fordi, her er alt gratis, men tak for at dele, din GRATIS-GAVE, med os Sofie REIKI-kollega(ish). Der findes jo næsten ingen i dag, som ikke er startet sin spirituel forretning / alternativ behandlertilværelse, uden en REIKI-uddannelse. Er selv uddannet hos Marzcia Techau, og hun er bare så sød or rar. Virkelig og åbenbart nu, også blevet en kendis, og været på landsTV. Uha da da. Verdensalt.dk eeelsker dog gratis ting og taknemmelighed for, at gøre noget for andre, som Sofie Rose kærligheds- og fuldmånemeditationer... |

Kære xxx, 

De seneste dage har jeg været omgivet en stor gruppe smukke og kærlige stjernevæsner, som gerne vil bidrage her på jorden med deres evne til at aktivere din stjernebevidsthed, din guddommelige energi, din kosmiske energi - ja, alt du er.

Sagt på en mere jordnær måde så vil de gerne hjælpe dig med at skabe mere balance, lykke, glæde, overflod, kærlighed og taknemmelighed på alle planer.

Har du noget, som du ønsker hjælp til at få healet og transformeret?
Eller ønsker du at træde dybere ind i følelsen af kærlighed og taknemmelighed?
Hvis ja, så går jeg live på min facebook side i aften kl. 19.30-19.55 og videreformidler Stjernevæsnernes magiske energi.

Du er inviteret præcis som du er, med din drømme. længsler, balancer og ubalancer.

Håber du har lyst til at være med.

 

No comments:

Post a Comment