Mar 30, 2023

💚🙆‍♂️👑 ~ (Atomkrig, Aprilsnar og Avindsmænd?) Det koster et KONGERIGE: Du ved godt, at den øverstbefalende for Forsvaret er Dronning Margrethe II? Herunder, det royale CO2-bluf og CO2-bomber - men det vil Majestæten, McArine, sgu da skide på. Mens vi venter på taber-prinsen, Danmarks uheldigste landmand, konkursramte "De 5 Gaarde" og underskudsgivende Schackenborg reddet af rigmandsvenner, forberedes April-stormen og den falske militære Atom-event. Heldigvis, har vi et sammenfald af et kæmpemæssige spirituelle stormløb og paradigmeskift, sideløbende ~ 30. Marts 2023 ~ |

Herunder kongehusets CO2-udledning, uden grønne ord, grønne fingre men grønt militær...

Verdensalt.dk

'Læste engang, det koster mellem 500-700 mio. Konge-kroner for skatteborgere at oprette Kongehusets velstand om året og det er jo småpenge, i forhold til det engelske, men danskerne vil gladelig skære Deres hånd af for at bevare de Royale bånd til Dannevang - at opretholde den søde "drøm" af det "uopnåelige". Men, hvis det kan få os danskere glade i låget og væk fra depression og angst, at se på kunstige "smil", og ikke afdække selve "sandheden" ved eller bag de facader, vi får lov at se i billedbladene, so be it - det er ris til egen røv' ~ SoTW

Editor's Note: Under sensommeren, drager, Okker-Gokker Gay-Jokke(r) og Marie-'Misse', med børn, uden prinsetitler, mod USA på første 1. klasse, 6538 kilometer i Forsvarets CL-604 Challenger-fly. En returrejse fra København til Washington koster 1616 kilo CO2.

Bare rolig, til alle royalisterne - Folketinget og Daisy, beslutter sig for, at Ganzster-familien Prins Light, skal have MINDST 3,8 mio. kr. årligt af den danske stat i apanage eller 315.449 kr. om måneden, som "Kongen af Washington."

Aske-potte og ’Operation Breaking Dawn’, bliver naturligvis ikke indblandet i den Israelske #F35Gate, og ekstrem magtfuld og skandaleramte Terma A/S, hvor dansk militært udstyr og kontroversielle megabomber, er blevet brugt i det tætbefolkede Gaza og slået helt uskyldige mennesker, ihjel. 75 børn med sikkerhed.

Sjovt nok, så har Terma kontorer ved Pentagon, Crystal City, direkte forbindelse til krigsherrer, generaler og Kongehusets Kongepingvin og nu også, brormand, forsvarsindustriattaché på Danmarks Ambassade i Washington D.C. der afholder hemmelige møder med ledende medlemmer af Forsvaret.

Tænk på hvad de ikke også får af det amerikanske militær, Den Mørke Stat og Eliten, af gratis goder. Hvad tror du ikke det koster på klimatrykket og for danske skatteyderne, at han har børn på privatskole i USA, skal leve delvis på et 1. klasses hotelophold, med villa, volvo og vovse? Og en hel familie-hær af PET og sikkerheds-agenter, der skal aflønnes og bespises med foie gras og Château de Cayx, direkte importeret, fra prinsgemalens, vinslot?

Han skal da også til Arizona for at se på vaskeægte udbrændte og ukampdygtige F-35A kampfly til 60 mia. kr.

Prins Joachim-Von-And, kan åbne døre siger DI og hele forsvarsindustrien. De, bliver sgu klogere.

Tror personligt på, at Prins Light, får røven på komedie, når hele Kabbalah-lortespanden vælter, og gyllen breder sig, ud over hadets og ondskabens onde cirkel i D.C. Både USAs tidligere præsident Dwight D. Eisenhower samt Trump advarede om 'det militær-industrielle kompleks'. De kommer ADLRIG til at vinde mod BRICs, Earth Alliance og DeHvideHatte. Aldrig!. Tro mig!

Prinsen går tabergangen, hvis han ikke overgiver sig sammen med DDFO-Daisy og Frede-Fup A.K.A. Kongepingvinen... |

No comments:

Post a Comment