Feb 24, 2023

🧪🦠💉 (Special event via May Day Danmark tv-optagelse) Foredrag v/ Niels Harrit, lic.scient., pens. lektor, KU: RT-PCR TESTEN, OG HVAD DERAF FULGTE – en skæbnesvanger historie fra nutiden ~ 24. Feb, 2023 (SoTW; Niels Harrit fortale mig, at han har afholdt 400 foredrag i 15 lande, og det er en kæmpe, underskudsforretning. Det kan han godt bilde mig ind, men fantastisk han stadigvæk er aktiv, snart 80 år gammel og hans hjerne er frisk, som en 20 årig. Har set alle hans foredrag live også online, men desværre, har jeg ikke fået lov til, at dele Harrit's dokumentet "Noter og referencer" samt alle hans powerpoint slides. Men hvis man deltager selv kan det fås på mail, ganske gratis (reference notaterne). Niels holder sit foredrag igen på torsdag den 2. marts i Kulturhuset, Indre B.) ~ |


Editor's Note: Er sandheden derude? Den findes i hvert fald indeni Hr. Harrit, som jeg har været heldig, at følge, en del år. Tror det startede med "Copenhagen 9/11 court case: ´Crackpot´ is NOT libel" i 2015. Siden hen, mødes med dengang, editor-in-chief, Josef Hanji, på udgivelsesdagen og engang på Christiania, med magasinet 'Konspiration', der videreformidler konspirationsteorier. Ja, jeg har været med-lem af JFK21 - aldrig været aktiv - hvem har ikke det? Både min gode ven i Århus tidligere logebroder i 6 (stor)loger og Laug, under 11. år og 3.grader inden MESTER-titel og min holistiske naturlæges datter, men der er ikke noget spirituelt over JFK21 og dens organisation i min optik og ydmyg mening, men godt, vi har nogle som går til demoer og råber vagt, i gevær. Efter en velfortjent god konstruktivt faglig gennemgang af 'Dokumentet, der sendte Danmark i krig i 2018 og startede strømmen af flygtninge' af Niels Harrit, sad jeg (verdensalt) og snakkede med ligesindede mennesker på cafeen i indre Københavnstrup. Nogle, var hardcore JFK21'er og diskuterede emnet, også om, hvorfor vi engang, blev smidt ud og skulle tilmeldes igen til partiet JFK21, fordi, Mads ikke tolererede snak om konspirationer, UFOer og frimureriet. Det, selvom han har sagt offentligt; Hillary Clinton er pædofil og Dan Jørgensen er sadomasochist’Det gav enorme negative udvikling på de sociale tråde, der måske førte til, at Mads Palsvig, gik to skridt over stregen og burde undskylde for det, for nogles vedkommende. Det selvcentrerede eller egocentriske sind, er ikke til, at tage fejl af. Det er blot min egen mening. Har mødt Mads et par gange i deres HQ, under Open Mind konferencerne,  men også under foredraget af David Icke. Men, tror ikke, jeg siger ham noget, og omvendt.. 

RT-PCR TESTEN, OG HVAD DERAF FULGTE

- en skæbnesvanger historie fra nutiden

v/ Niels Harrit, lic.scient., pens. lektor, Københavns Universitet

Torsdag d. 2. marts, 19.00 – 22.00

Salen, Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, 1359 København K

Kulturhuset Indre By | Kulturhuset Indre By (kk.dk) 

(Caféen er desværre midlertidigt lukket, så man må selv medbringe forplejning til pausen).

Entré:  Kr. 100,-   Pens./stud: kr. 50,-

Tilmelding: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/l5tb84yw5r

https://www.facebook.com/events/661341785738931/?ref=newsfeed

Resumé:


Foredraget handler om RT-PCR-testen og vaccinerne, hvordan de virker, og hvorfor de måske ikke virker efter hensigten. Tilgangen er naturvidenskabelig og starter med en elementær præsentation af DNA, RNA, proteiner og enzymer.

Vi læste og hørte dagligt om mange nye ”tilfælde” af Covid-19. Men det var ikke personer, der nødvendigvis var blevet syge af en luftvejsinfektion. Mange af dem havde blot været så uheldige at trække et positivt lod i det lotteri, der hedder RT-PCR-testen.

Første del af foredraget handler derfor om den test, der har dannet grundlag for en totalt ændret samfundsorden i Danmark de sidste tre år. Hvad kan RT-PCR-testen (ikke) bruges til?

Anden halvdel handler om det gigantiske genterapeutiske eksperiment, der bliver markedsført som ”vacciner”.

For at kunne gennemskue brugbarheden af PCR-testen og konsekvenserne af injektionerne, må man have en elementær forståelse af de biokemiske processer, der er involveret.

I foredraget forsøges derfor først at give en enkel præsentation af kemiske begreber som DNA, RNA, proteiner, enzymer og aminosyrer.

Hvad består de af, og hvordan arbejder de sammen i det mirakuløse fænomen, vi kalder LIV?

Det er ikke så svært. Vi kan allesammen håndtere de 28 bogstaver i det danske alfabet og sætte dem sammen til ord.

Men i livets kode – dit og mit DNA – er der kun fire bogstaver: A, C, G og T.

Foredraget er fuldt dokumenteret, og en liste med referencer kan rekvireres sammen med en pdf-fil med samtlige billeder, der bliver vist.

Der er tid til diskussion og til i fællesskab at gøre status over den nuværende situation.

Del artiklen her:

No comments:

Post a Comment