Feb 28, 2023

🕬📰🌞 (Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY DANMARK) Februar 2023 Nyhedsbrev: May Day på besøg i EU-Parlamentet, sidste dag til underskrift mod 5G, se hele konferencen i Stockholm ~ 28. Feb 2023 ~ |

Editor's Note: Findes der mere radioaktiv forurening (ioniserende stråling) m.m. vi skal bekymre os for?? Jeg støtter May Day, det gør jeg. EHS Foreningen for elektro hyper sensitive er virkelig og ikke til, at spøge, med. Det er fint at slå på tromme for, lille Hans, og alt mht. farligheden og udbredelse af 5G teknologi, skærme og elektrosmog, wifi og mobilstråling osv. osv. Har dog en turkertro på, nu hvor vi snakker 2023, hvor verden er ved at vende mod lyset og spirituelle paradigmskifte, at både chemtrails, de fleste vejrmanipulationsteknologier, DEWs, er overtaget af DeHvideHatte (kald dem hvad du vil). Derfor mener jeg også på, at Starlink, som en kommende global satellitbaseret internettjeneste og afdeling af Elon Musks rumfartsvirksomhed SpaceX, er for menneskes bedste og det nye BLACK som bliver udbredt og overtager 5G og alt det andet, når lortespanden er væltet. Jeg fik for nylig testet min egen internet router, HUAWEI 5G Router CPE Pro, og til min store overraskelse, påvirker det ikke mig, tændt eller slukket. Ikke at sige, at den hellige gral er vel forvaret og vi er tilbage til 1970's uden elektromagnetiske felter og chemtrails. Tror jo også på små grønne mænd fra Mars og månen, er lavet af ost. Mon ikke vores galaktiske venner, har neutraliseret vores farlig stråling fra mobiltelefoner, sendemaster og trådløse netværk? Ellers ville vi vel alle falde døde om nu, med booster kvaksine-dødsprøjter + supermaterialet nano-grafen(oxid) kaldet GO, som er en god superleder af elektricitet og varme. "GO" skulle være misbrugt via DARPA 5G-netværket, stimuleret / styret af EMF-frekvenser, og den konstante pulsering som ødelægger vores hjernebølger og unikke aura-body-frekvens, hver menneske, besidder (og en masse andre ting)... | 

Februar 2023
 

May Day i EU-Parlamentet!
 
7. februar i Bruxelles: May Day er sammen med teamet bag det europæiske borgerinitiativ inviteret til workshop af parlamentsmedlem Michèle Rivasi. Anledningen er afslutningen på underskriftindsamling samt skabelsen af en ny europæisk paraplyforening, Europeans for Safe Connections, hvor May Day også er repræsenteret. Se pressemeddelelsen med billeder her, og læs videre længere nede.
 
Og så slår vi et sidste slag for at skrive under på Stay Connected but Protected underskriftindsamlingen, der lukker den 28. februar kl. 24.00. Kom nu ind og skriv under! Med en sidste kraftanstrengelse er det lykkedes os at få 20.000 underskrifter i hus på 4 dage, så vi nu er oppe på 76.000. Nationale underskriftindsamlinger om samme emne har tidligere samlet over 600.000 underskrifter, i Danmark op til 15.000, så vi ved, I er derude et eller andet sted – alle jer, der mangler at underskrive. Har I "glemt" grunden. Her en sød lille reminder.

Sæt x i kalenderen.
May Day afholder generalforsamling den 16. april på Fjelsted Kro på Fyn. Vi glæder os til at se jer.


 

Sygdom/sundhed
 
Ovenstående lægekonference om Covid og vacciner
Som annonceret her og beskrevet i sidste nyhedsbrev, var der en todages konference i januar i Stockholm, Pandemic Strategies, hvor alt om pandemien blev endevendt. Videoerne er nu færdige. Riv en weekend ud af kalenderen, læn dig tilbage, og bliv grundigt informeret og underholdt.
Spike-protein skader kroppen – hvordan får man det ud?
Efter at 4,5 milliarder mennesker er blevet vaccineret, begynder bekymringen at sprede sig pga. langvarige symptomer. May Day har også fået spørgsmål om, hvordan man slipper af med senfølger, som ikke kan behandles. Her får I en meget oplysende artikel fra maj 2022 om, hvordan spikeproteinet kan vandre rundt i kroppen og lave ravage. Og ikke mindst, hvordan man får det ud.
Interview med Michael Schultz og Claus Hancke januar 2023
Fysioteraput, erhvervsjurist, civiløkonom Michael Schultz og læge, speciallæge i almen medicin Claus Hancke på video her om Covid, nedlukning, om en kronik i Nordjyske, naturlig kontra vaccine-immunitet, D-vitamins rolle for det naturlige immunsystem og meget mere.

Skærmlys – hvordan påvirker det øjne og helbred?
Moderne forskning har åbnet vores øjne for de farer, der er forbundet med giftige kemikalier. Men der er en anden type forurening, som mange af os overser, og som har samme skadelige indvirkning på vores helbred som andre typer forurening. Selv om lysforurening ikke er et ualmindeligt begreb, er det noget, vi skal være mere opmærksomme på, da det påvirker mere end blot vores øjnes sundhed og funktion.
Studie: Elektrochok forhindrer ikke selvmord
De er dødelige. De slår en ud af 1000 ihjel om året, men vildledende data såsom 1 ud af 10.000 eller 1 ud af 80.0000 er blevet udbredt uden beviser af psykiatriforeningerne. Fra studiets konklusion: Stærke beviser for vedvarende eller permanent hjernesdysfunktion. Rentabiliteten er så dårlig for ECT, at den ikke kan retfærdiggøres videnskabeligt. Stop ECT!
Novo anklages for ågerpriser
Den californiske stat har lagt sag an mod Novo Nordisk, der tager op til 4.733 kroner for ti milliliter insulin i USA. Forskere og internationale ngo’er er rystede over den danske medicinalgigants prispolitik. Novo afviser at kommentere retssagen og fremhæver, at de giver rabat til mange patienter.
 
Vaccination
 
Amerikansk læge påviser sundhedsforskelle i vaccinerede kontra uvaccinerede børn
Lægen, Dr. Paul Thomas, fik en ekstern ekspert til at sammenligne sygdomsbilledet for alle de børn, han (lægen) havde i sit arkiv for at se, om der var forskel på de vaccinerede og de uvaccinerede. Den største undersøgelse nogensinde. Og der var stor forskel: De uvaccinerede var meget sundere. Efter offentliggørelse med CDC's vidende fik lægen suspenderet sin licens, fordi han var "en trussel mod folkesundheden". Se statistikker på videoen. Kan også ses på Telegram (CHD Europe Community) med tyske undertekster (18. februar.)
Uvaccineret sundhedspersonale i Frankrig får ingen løn
I over 500 dage har uvaccineret fransk sundhedspersonale været «suspenderet» fra deres job. De må ikke behandle patienter, og de får ikke løn. Nu beder de resten af verden om hjælp til at lægge pres på de franske myndigheder.
Flere bekymringer om HPV-vaccinens sikkerhed og effektivitet
HPV-vaccinen bliver hyldet som en succes i forebyggelsen af HPV-relaterede kræftformer, men statistikkerne fortæller en helt anden historie
 
Miljø/GMO
 
Mejerigigant beder landmænd om at droppe økologien
Arla vil skære økologisk mælkeproduktion med 100 millioner kilo om året. Samtidig har Arla et rekordoverskud på 103 milliarder kroner – kunne noget af det overskud ikke bruges til at sænke de tårnhøje priser på mælkeprodukter og betale landmændene noget mere?
Mexico stopper med glyphosat, men det passer ikke USA
Center for Biologisk Mangfoldighed og Greenpeace México har kraftigt fordømt USA's hårdhændede indgriben i Mexicos beslutning om at udfase genetisk modificeret majs, der er produceret ved hjælp af pesticidintensive landbrugsmetoder og glyphosat. (Utroligt, hvad USA blander sig i.)
Mens tøjgiganterne fejrer rekordoverskud, må tekstilarbejdere i Bangladesh låne penge til ris
På tekstilfabrikkerne i Bangladesh resulterede corona-pandemien i overarbejde, chikane og fyringer. Virksomheder som Zara, Bestseller og H&M er under kritik for blandt andet at have nægtet at betale for bestillinger og ændret den aftalte pris til egen fordel.
 
Fra venstre: Charlotte Ryø, May Day, Rob van der Boom, hollandsk EHS-forening, Pernille schriver, Rådet for Helbredssikker Telekommunikation og Corriëlle van Vurren, hollandsk EHS-forening.

Skærme/elektrosmog
 
Stor succes i Parlamentet
May Day var sammen med resten af teamet bag underskriftindsamlingen i EU inviteret til EU-Parlamentet den 7. februar. Her fremlagde vi vores anke mod den trådløse, digitale udvikling, forklarede vores 23 forslag til Kommissionen, viste en dokumentar optaget af May Day om de EHS-ramtes liv og præsenterede det nye projekt: Europeans for Safe Connections (ESC).
Se super kort video HER.  Lidt længere udgave HER (38 min.)
Fulde video fra de 2½ time: Se del 1 HERhvor vi kommer med indlæg, film mm.
Se del 2 HERhvor Peter Stuckmann fra Kommissionen ruller 5G og 6G ud over en målløs forsamling. (Desværre lidt dårlig oversættelse ind imellem på del 1.)
Den franske udgave kan ses HER.
Forsker: Skærmene fylder for meget
De er overalt i klasselokalet. De bærbare computere, mobiltelefonerne, Ipads og smartboardet.
Igennem de sidste ti år har skærmene gjort deres indtog i børnenes skoledag – så meget at bøger, blyant og papir mange steder er en sjældenhed. Men nu vil regeringen have skolerne til at stoppe op. Undervisningen skal som hovedregel være analog og kun digital, når det kan begrundes.
Louise Klinge, skoleforsker og medlem af Børnerådet og netværket 'Tech og trivsel', fortæller om skærmen i skolen (P1). Se også her om et nyt projekt kaldet "Babysafe". Og Sverige satser nu på at geninvestere i lærebøger for 500 mio. kr. pr. år fremover.
Udbredelse af 5G prøves ved engelsk domstol
Advokat Michael Mansfield har udfordret den engelske regering for dens “manglende evne til at give offentligheden tilstrækkelige oplysninger om risiciene ved 5G og forklare manglen på en proces til undersøgelse af eventuelle negative sundhedsmæssige virkninger”. De forsømmelser anses for at være i strid med § 6 i Human Rights Act 1998 på grund af positive forpligtelser til at beskytte menneskers liv, sundhed og værdighed som anført i artikel 2 og 8 i Den europæiske Menneskerettighedskonvention. 
Gro Harlem Brundtland er elektrosensitiv
"Jeg får stærk hovedpine, når jeg holder mobiltelefonen op mod øret". I et interview, som blev vist på TV2 og svenske svt i 2020, fortalte Brundtland indgående om problemerne med at bruge mobiltelefon og WiFi på pc'en. Da hun arbejdede i WHO, måtte de lave et opslag på mødelokalet om at slukke telefonen. Hvis nogen glemte det, fik hun hovedpine i løbet af få minutter. Se et herligt klip her med en noget skeptisk nyhedsvært.
Har du hørt om Analogiseringsstyrelsen?
I Analogiseringsstyrelsen arbejder de for at fremme borgernes sociale, mentale og fysiske livskvalitet. Somme tider ved at fjerne forstyrrende digitale mellemled i hverdagen.
Tidligere ICNIRP-medlem kritiserer ICNIRP-grænser
Det tyske institut ICNIRP's grænseværdier for stråling fra trådløse teknologier, som gælder i Sverige og i de fleste lande i verden, kritiseres kraftigt af flertallet af forskere på området for ikke at beskytte mod de påviste skadelige virkninger. Et mangeårigt medlem af ICNIRP slutter sig nu til kritikerne. ICNIRP's grænseværdier er baseret på forkerte antagelser, mangler videnskabeligt grundlag og beskytter ikke børn, voksne eller særligt følsomme personer tilstrækkeligt. (svensk)
Fin lille film om mobiltelefoner 
Husk at værne om ægte samvær.
 

Overvågning/rettigheder
 
Hvorfor skal vi være skeptiske over for den digitale udvikling?
Se et interview her med Charlotte Ryø fra May Day om borgerinitiativet, 5G, overvågning og det nye projekt: Europeans for Safe Connections. Og så en sidste opfordring: Giv din underskrift mod det kommende overvågningshelvede og evige opkobling til internettet, som er i støbeskeen for os alle. Giv din underskrift for et analogt liv med mennesket i centrum.

No comments:

Post a Comment