Nov 22, 2022

🎁🥰🤳 ~ (Kristendom, Vinterdepression og Juletraume hos de fleste danske børn / voksne - det er snart jul igen: 'Hvad du ønsker, skal du få, når jeg blot tør stole på, at du er SØD'... ) Dialog med mit Højere Selv den 28. Oktober 2022 (SoTW; var forbi min holistiske naturlæge i slut Oktober. Visse ting, kan være forældet nu men ikke omkring juletraumer m.v. Tidsbilledet for Kongehuset og Frimureriet kan ændre sig løbende - nok ikke noget at gøre mht. tidslommer, men om de dynamiske bevægelser, Universet, Lysarbejderne aka Revolutionen og Befrielsen. Mit højere-selv er en guddommelig/åndelig del af mig, som forbinder mig med en større sandhed og viden - om både ens selv, ens liv og universet. Man kan vel sige, at Kinesiologi er ’bevægelse i kroppen’, som behandleren afmåler på ens arm som bliver slap/stærk alt afhængig af de spørgsmål, som bliver stillet og den er udviklet ud fra vestlig viden, hvor hjerne, muskler og organer er forbundet via nerver samt ud fra kinesisk videnskab om yin og yang, akupunkturpunkter og energistrøm i meridianer, som påvirker organer, hjerne og nervesystem. Btw - brug egen spirituelle dømmekraft, intuition og indre visdom, når du læser nedenstående!) ~ |

 

Udgivet den 22. November 2022 af Verdensalt


Editor's Note: Vi ved jo godt, et eller andet sted, at Satan stjal julen, og Jesus Christ ikke blev født, den 25. December AKA Immanuel - ham der gik rundt og frelste.  Hvem har fastlagt, at Jesus blev født den 25. december? Og hvordan blev den 24. fastsat som juleaften? Det står der ikke noget om i juleevangeliet. For den tidlige kristendom var det påsken, der stod i centrum i den kirkelige kalender. Som mange af jer efterhånden er klar over, døde Jesus ikke på korset fysisk og blev faktisk 125 år...  Nedenstående er "næsten" præcist ordret hvad som skete, siden, det er lavet ud fra en lydoptagelse og ikke ønsker, at ændre konteksten og vil fremstille det, så originalt som muligt... () Parenteser  er SoTW egne kommentar... | 

Louis: Alle børn bliver ødelagt eller reagere på, den "forbandet jul" og den såkaldte kristne tro, har smadret alt, siger min ND (som også har noget med vinterdepression, at gøre i voksne). Der er ikke nogle andre nationaliteter, jeg er bekendt med, som bruger "hvad du ønsker skal du få - blot du er en sød dreng / pige og søde børn, kommer i himmelen". I alle de år som jeg har haft kunder (patienter), så ligger det som et, trauma. Tag bare den lille røde bog (Højt fra træets grønne topsom Peter Faber udkom med i 1847. Man siger, at det var, 1864 der "gav danskerne mindreværdskompleks". Nej siger Louis, det var 17 år, tidligere. De eneste, som har haft det 'himmelsk' er katolikker, fordi, de kunne smide en flad tier og få, syndsforladelse . Mens, de kristne, måtte lide under kristendommen.       

🙋 SPM 1: (sover ikke godt om natten). Louis spørger; "søde børn kommer i himlen, når de dør" - er det sådanne en frygt du har i dig ❓ JA. Hvad gør man med de børn som "ikke" er søde børn - de kommer i seng og vor herre, skælder ud! Stammer det fra dette liv JA. Det er snart jul igen.❓ JA. Lad os se på dit selvværd - hvor meget er du værd 60%. Var det et nederlag, fordi jeg åbenbart ikke fik, hvad jeg, ønskede mig og ikke havde været god nok  JA. 

Når nu voksne "lover" børn noget - uanset om det er medierne, fjernsyn eller julearrangementer; "hvad du ønsker skal du få - blot du er en sød barn". 
Husk på, siger Louis, DU er et sødt barn, fordi, du kan ikke være ANDET, end hvad de ANDRE, har lært dig. Dvs. hvad dine forældre har lært dig, den nærmeste tante (onkel, gudforældre, osv). I-og-med du ikke får de gaver du ønsker dig, så er du ikke SØD. Kun de søde børn, fik hvad de  ville. Det er sådanne noget L-O-R-T, der er kommet ind i os. Dvs., "jeg er ikke noget værd, fordi jeg fik ikke hvad jeg ønskede mig"(siger vores tanker og krop) - Du ønskede dig 22 gaver og fik 'kun' 21 (arm slap).
- Du ønskede dig 12 gaver og fik 14 (arm er stærk)
- Du ønskede dig 1 og fik 2 (arm er stærk)
- Du ønskede dig 100 men fik 99 (arm slap).
Lige så snart den er "under" så ryger selvværdet. 
Og så kan alle de der (spirituelle) guruer, der går og siger; DU SKAL ELSKE DIG SELV, DU SKAL ELSKE DIG SELV, DU SKAL ELSKE DIG SELV. Det har INGEN virkning. Dvs. hvis hele det mønster som ligger inde i dig, ødelægger det HVER ENESTE GANG.

En mulig løsning og eksempel siger Louis; 


Ens far, skulle have sagt til sin dreng; Gør mig den tjeneste min dreng, at skrive mig en ønskeseddel til julen, nu hvor du er blevet gammel nok til at skrive og læse og drengen spørger; "får jeg så alt hvad jeg ønsker mig"? Nej, det gør du ikke min dreng, men hvorfor skal jeg så skrive dem ned? Jo ser du, fordi, jeg ikke ved, hvad drenge ønsker sig til jul - tænk nu, hvis jeg kom til at købe noget til piger - det ville være flovt. Men forstår du, pengene hænger ikke længere på træerne, nu hvor pengetræer, kun fandtes, indtil du fyldte, 5 år. Nu skal jeg ud og tjene penge i mit ansigts sved og når alt er betalt, kan der blive, et lille overskud, til vi køber gaver, til julen og børnene. Så alt hvad du får til jul, er "nogle" af dem, som du har skrevet ned og ønsker dig - sådanne er det. Nå okay- siger drengen

🙋 SPM 1.1: Hvis nu jeg (undertegnede) havde fået det at vide af min far - hvordan var mit selvværd så  GODT.  98% SELVVÆRD.    

🙋 SPM 1.2: (Og det har i princippet ikke noget at gøre med julen alene). Louis spørger nu om mine udfordringer til en kommende lejemål og mit selvværd ARMEN GÅR NED -  JEG ER IKKE GOD NOK, NU HVOR DET VISER SIG PROBLEMER.  

🙋 SPM 3: Et perfekt nyfødt barn fra sjette (6) dimension har naturligvis 0 (zero) toksicitet eller "total renhed". Hvor høj ligger min på, fra en skala fra 0 - 100 [0 bedst - 100 dårligst] ❓ UNDER 18-20. Er det en meget positivt tilstand at ligge under 20JA. Er det stadig positivt at lige under 50 JA. Under 90 NEJ.

PS:  Husk på, som min ND siger; du har 37 kvantetrillioner bakterier og virusser i kroppen (mindst). Hver eneste celle indeholder milliarder af små ting og sager. 

🙋 SPM 4: Hvad bestemmer eller styrer Dronning Magrethe II i denne verden❓ Krige❓ NEJ. Økonomi❓ NEJ. Er hun med til at godkende og bestemme hvad der er sket de sidste par år, siden 2020 ❓ JA. Er hun med til at styre stofmisbruget i verden JA. Dvs., er hun med til at holde borgerne, nede  JA. Altså, holde Eliten, oppe og med i det "spil" JA. JA  Er hun én af de øverste befalende (ligesom under committee of 300) ❓ NEJ. Men er hun en meddeltager ❓ JA. Dvs., hun er med i den "gruppe" som tillader alt dette sker mod menneskeheden ❓ JA.  

🙋 SPM 5: Kongehuset eksistere det i Danmark om 5 år ❓ NEJ. Ophører det danske kongehus i 2025 ❓ NEJ. DET OPHØRER I 2026.   

🙋 SPM 6: Når Kronprinsen, Frederik aka Frede eller Pingo, at blive udråbt som Konge ❓ NEJ.
Er Frederik klar over, at han IKKE, får den titel Kongen af Danmark ❓ NEJ. Tror han stadigvæk han bliver Konge næste gang ❓ JA.

🙋 SPM 7:  Når Prins Charles 3. af Storbritannien, reelt, at bliver Konge af England❓ NEJ.

Louis: Kongerne, bestemmer - ministerne - de er Deres tjenere. 'Borgerne', er dem som ligger under, som man taler om Borgerservice m.v. Hvem er det, som sørger for, vi "borgere" har det godt? Mette F. som statsminister? Hun er jo ikke "borger". Hvad er det de "ikke borgere" har ret til som "borgerne", ikke har ret til? Højere lønninger? Gøre hvad de vil? (lave om på reglerne m.v). "Borgerne" skal gøre hvad der bliver sagt af regeringen, som har fået at vide af,  og Kongen eller Herremanden. Vi har Borgerklassen, Middelklassen og Overklassen (sidste er direktører og frimureriet)  

🙋 SPM 8: Har logebrødrene på Blegdamsvej og lignede, har de stadigvæk magt til at gøre hvad de finder passende, at gøre og midler til dette ❓ JA. (øv, øv, øv)


THE END - Orker ikke mere. Det er ellers mange spørgsmål endnu og svar. Men skal ned til Louis i December 2022

No comments:

Post a Comment