Sep 1, 2022

😿💔🙇 ~ (Snøft - når sjælen kalder) På min datter`s 24 årige fødselsdag (Verdensalt - SoTW) ~ | Blogger: [👉Den 'spirituelle lavalder', begynder først omkring 27-30 år, hvor man STOPPER OP, hvor ens Sind, Sjæl og Ånd, tager kampen op med Egoet, Forsvarsmekanisme og Samfundets Autoriteter. Her, hentes 'sindet' tilbage til rødderne af en ens egen barndom og miraklernes tid👈] ... Kan man manifestere ens datter return til far-hjemmet med loven om tiltrækning og kærlighedsenergier?... Noget af det jeg ser frem til lige nu er, jeg blev spået via kort og også via mit højere selv, at min datter kommer tilbage til sin far og farfamilien, en dag. Uanset hvad, var alle kortene nogle af de bedste, man kunne få og uanset hvad man måtte tro på. The Shawshank Redemption - var filmen - der ikke ville opgive håbet og SoTW sender da også glæde og ønsker ud til min datter, hun returnere hjem igen, en dag... | Kære Isabella,

For 11 år siden forsvandt du uden ord, for at få fred, søgte hen hvor din mor og morbror bor.

Fortvivlelse, frustration, sorg og savn, ramte os alle ubemærket hårdt, 
i hjertet vort.

Vi kunne alle rumme dig, selvom du hjemmefra kom vred og farvet, 
var din frustration svær som far, at forstå og at arve. 

Dine første 3 levedage, lyttede du til fars hjerte, unikke duft og varme, jeg bar dig
 stolt, i min arme.

Min familie skabte rammen om din barndom, den kærlige opdragelse
og omsorg, 'storesøster' for fasters børn, du var en ørn.       
   
 Husk nu på, intet er sort og hvidt, ingen andre især jeg, 
ønsker, du skal have det skidt. 

Du behøver ikke forklare dit Drama, du bliver ført sikkert tilbage, 
på vores vej af personlig karma.
 

"Penge" har altid været meget vigtig for dig og din familie, har frivilligt gjort mit, 
hvis du mangler lidt, ta' det næste skridt. 

Har fulgt dig ubemærket igennem tiden, dit ansigt og dit dna, 
ligner jo mig, det er almenviden.   

Du har holdt dig i flyverskjul, gemt dig, tiden er kommet til, 
at mødes med mig.   

Farforældre, faster og de få tilbage, står klar, selvom du har valgt at 
tryllebinde, noget du kun selv, skal overvinde.  

Du fylder i dag fireogtyve år, verden står for døren, med fri vilje,
for din laden og gøren.

 Der findes ikke en dag, hvor du ikke er i mine tanker, 
fyldes med forventning, til du tør komme tilbage og lægge anker.

       Jeg elsker dig ubetinget, du findes i mit hjerte, 
gør dig fri af din (mors og morbrors) lænker og smerte. 

Vil altid vente på dig, der findes ingen skam, 
kom nu her og få et kram.

Elsker dig 

Din Far  

Tim 

No comments:

Post a Comment