Sep 1, 2022

💸✋🏭 ~ (Don't Pay-2-TheShitShow) SOS - Universet kalder: Forbered dig på besøg fra 'Kong Vinter' 2022. Verdens konflikter, krige, oversvømmelser, tørke, og varmenedsmeltning. Skatter og afgifter, reklamer og den store nulstilling. De rige er blevet rigere og de fattige fattigere (SoTW) ~ | Blogger: [🤜Mens danskere kæmper om at få råd til at betale for deres indkøb, benzin og strøm, så har Klamme-Wammen lagt op til, at årpengene til kongefamilien næste år får endnu et løft fra 87,8 mio. kr. i år til 91,4. mio. kr. 2023🤛] Kære læsere, jeg bliver simpelthen så træt oveni hovedet... Som du allerede ved, har vi Danmarks højeste forbrugerpriser i EU, der holder hjulene i gang hos "Elitens 423, Frimureriet, CEO fra VL-grupperne og Guld1000 virksomhederne.".. Reklamepenge har A-L-D-R-I-G nogensinde været bedre for udbydere af tv og / eller streaming - det delvis reklamefinansierede løsninger - samt Googles salg til tredjepartsapps og -tjenester, som scanner, scammer og indsamler personfølsomme Big Data, som sælgers ulovligt, og mod Folkets viden og accept.. Nu må Lysets vogtere, DeHvideHatte, vores Galatiske guides og udenomjordiske kræfter, snart tager over, vi kan ikke holde til mere... Vi, Folket, betaler stadigvæk til Kabbalah- 'systemer' og holder shit-showet i gang, uden at vide det... Jeg er ikke længere velkommen i den rig mands klub, og bandlyst af de gamle venner, fordi, jeg ikke vil indordne mig under den gældende samfundsorden og kradser-PENGE-ind til "systemet", som hjælper dem, der er smukkets, når man tier stille og straffer støjmageren (Passer og Vinkel samfundet)... For tusindevis-af-år har det gamle Matrix (maskinbyen og maskinerne) vundet krigen mod mennesker. 2022 nye Matrix (4) gør flere maskiner oprør mod maskinbyen og deres arkitekter som styrer systemet, der bryder sammen, fordi Folket, gør oprør og er vågnet op til kamp for en ny og bedre, verden. Sandhedsbevægelsen ønsker, der sker, forandringer; Den Nye Gyldne Tidsalder, Solar Flashet og Friheden. Men 99% aner ikke der eksistere en bedre verden, derfor gør ingen, modstand... Hvis du og jeg skal glæde os til det planlagte massive paradigmeskift, forstå de universelle love og vise nysgerrig på spiritualitet og ønsker at skabe, det man ønsker se i fremtiden, skal, forandringer, komme indefra!... |

 »Du sværger med hånden på Bibelen, at du vil være tavs og gøre alt, hvad stormesteren forlanger af dig«

PlutoTV findes i 26 lande og havde ved udgangen af 2021 64 millioner aktive månedlige brugere. Tjenesten forventes i 2022 at have en omsætning på over 1 milliard dollars fra reklamer.


Føler sig snydt af elselskab: 'Det er så frækt, det, de laver' | BT Samfund - www.bt.dk

ViacomCBS and NENT Group partner for Pluto TV's launch in the Nordics - Viaplay Group (cision.com)
Pluto TV bydes velkommen – af reklamebranchen - FlatpanelsDK
Pluto TV lanceres i Danmark | Producentforeningen (pro-f.dk)
Program FutureTV 2022
YouSee Play???
YouSee lancerer YouSee Play og giver danskerne maksimal valgfrihed mellem tv-kanaler og streamingtjenester i en verden af uendelig underholdning | YouSee (ritzau.dk)

I-charge ladestationer med reklameskærm - i-charge.dk


Vigtig information om coronavirus (regionh.dk)

Totalt blackout truer Danmark – Ekstra Bladet
Russisk ambassadør: Vesten bruger Ukraine til at svække os - Altinget - Alt om politik: altinget.dk
OLFI - Russisk ambassadør: Danmark får Ukraine til at jagte en »illusorisk« militær sejr
BREAKING NEWS: UKRAINE'S LONG AWAITED COUNTER ATTACK BEGINS, PUSHES THE RUSSIAN FORCES BACK !!! - YouTube

Danske Bank fjerner gælden for 90.000 kunder | www.euroinvestor.dk Nyheder - www.euroinvestor.dk

Forsvaret fejrer dronningens 50 år på tronen - TV 2
Pengegave til Margrethe & Co. | SE og HØR (seoghoer.dk)

Nasa lægger kæmpebestilling ind hos Elon Musks rumfartsfirma - TV 2

No comments:

Post a Comment