Sep 3, 2022

🥳👵😂 ~ (Hendes Majestæts uhemmelige tjeneste: Hvem vidste hvad hvornår i FE-sagen?) E. 24: Forhud og landsforrædderi (Den Korte Podcast Arkiv Feb 2022) ~ | Blogger: [👉#FindsenGate 17-1-2022 - Lugter af fortielse, for at dække over Mørke-Mettes Syrien-børn, FE-agent Samsam og læk af NSA-dokumenter (kabel-aftale)??👈]... (SoTW) - HVOR er det sindssygt, at dem, som ønsker "Åbenhed", bliver sat i spjældet, såsom Findsen, måske Hjort. Andre efterretningschefer, bliver suspenderet i et år, nu pure frifundet, mens, Simon Andersen, ja, hvad er der sket med ham? Er "Barbamama Bims" Danmarks mest sikret og magtfulde i historien? Og hvorfor er, Poul Nyrup og Bill Clinton, ikke buret inde? (check jægerbog-sagen. + Agent Samsam i linket fra Berlingske.dk). At en RUC-professor har skrevet en artikel (kan ikke finde) om at PET/FE, er en kriminel organisation som aflytter danske borgere og sælger oplysninger videre til USA. PET/FE Overvåger også Tilsynet med Efterretningstjenesterne, er en kendsgerning. Men forrådelsen starter jo i Politiets, PET og Centraladmin. top. Tag bare Coronakrisen og Minkslagteriet samt VakZinerne (KillSh0ts)... "Det som ingen ved" (‎What No One Knows (2008), er nok én af de bedste fiktionsfilm, der kommer tættest på, hvordan et virkelighedsbillede, kan se ud, under ledelse af (livsfarlige) PET/FE-operationer, der udfører og operere, uden overvågning og opsyn, med milliarder i hånden. Minder mig om, når alle kongelige er hævet over loven og ikke kan retsforfølges, er Danmark reelt set ikke en retsstat. Alle unge mennesker burde se denne film, ligesom vi andre, var tvungen til at se tyske og danske film om ungdom og identitet og lytte til NENA - 99 Luftballons, i Folkeskolen... Bramsen, Mette, Nick Hækkerup: ser selvfølgelig på sagen med meget, meget stor alvor. Dog, må eller ønsker ingen, journalister, chefredaktører, eksperter, forsvarets folk eller lignede udtale sig, undtagen, Hans Jørgen Bonnichsen, som har sagt; 📑Statsministeren og hendes depart.chef risikerer at skade Danmarks sikkerhed og det var dem, som fik FE-chef Lars Findsen, fængslet, i sag om læk og nu, Claus Hjort Vader.📑 FE-sagen kan få den danske regering til at gå af, men åbenbart er alle dækket ind under "frimureriets" beskyttelse, må man vel antage. Desværre, har jeg mistet kontakten til min aktive jæger/frømand-ven, ellers var det noget at det første, jeg ville spørge ham om... |

Fagfolk vil ikke finde sig i Mattias Tesfayes beskyldninger: »I modsætning til Mattias Tesfaye har jeg 41 års erfaring med efterforskning« (berlingske.dk)
Politiets telelogningsfadæse er så skandaløs, at det er svært at vide, hvor man skal begynde | Information
SFeren Mattias Tesfaye: Jeg brugte min ungdom på at vriste mig fri af kommunismen | Kristeligt Dagblad (kristeligt-dagblad.dk)
PET og FE er på intimideringstur blandt chefredaktører og udgivere : Denmark (reddit.com)

 

🤜»Kærlighed til fædrelandet er vores lov.« ~ Hemmingsen🤛


(Update: 27-2-2022 - reblogger denne igen, siden det også er kommet frem, at er endnu en Spionsag der omfatter en tidligere chef i Hollands militære efterretningstjeneste, som den Hollandske stat nødtvungen er presset til at grave liget op af jorden, for at undersøge det på ny. For ikke at forglemme, at Danmark grundlagde i 1976 det hemmelige spionnetværk Maximator, der består af fem europæiske lande. Europas fem øjne)

Hentet fra https://www.verdensalt.dk/2022/02/hendes-majestts-uhemmelige-tjeneste.html

lånt fra Creatrix13
lånt fra Mads Wedel-Ibsen's 
https://www.weekendavisen.dk/2021-50/samfund/hendes-majestaets-uhemmelige-tjeneste
jæger-sagen
Poul Nyrup
[👉'Kirsten Birgit, Rasmus Bruun og Malou ønsker hinanden et godt nytår og taler om hvad der er i pipeline. Kirsten har jo fundet på et nyt nyhedskoncept, et nyhedsshow, som på sigt skal finansiere Den Politiske Bivuak og Krænkernes Hjem. Rasmus mener, at Kirsten har stjålet et tweet fra ham, men er det overhovedet det samme? Kirsten har en god saftig bøf om hvem, der kom til at afsløre FE-chef Lars Findsen.'👈] 
 

No comments:

Post a Comment