Aug 16, 2022

💸✋🏭 ~ ("Don't Pay") USA / EU's tørke og varmenedsmeltning samt kommende hård vinter. A.P. Møller-Mærsk og Ørsteds rekord milliardindtjening samt kritiserede ekstrem lave tonnageskatteordninger. Forbrugerne skal ikke regne med billigere el og gas fra Ørsted (SoTW) ~ | Blogger: [🤜Energiselskabet SK Energi i Slagelse har opsagt kunders fastprisaftaler og Terndrup Vandværk, har forbudt sine forbrugere at vande haver🤛] ... Nu må Lysets vogtere, DeHvideHatte og udenomjordiske kræfter snart tager over, vi kan ikke holde til mere og Vi, Folket, skal snart, gå fra hus og hjem. Lige nu får vi mindre for lønkronerne og energi og fødevarerpriserne, stiger mere end lønnen... Godt jeg fik solgt mit hus i Gribskov med gammelt gasfyr og lejer mig ind, hos et varmeselskab og udlejer, som nægter, at sætte prisen op på varme og husleje.. Jeg ved ikke om du har hørt det, men, det første skib med korn fra Ukraine er forsvundet. Og vi ved nu, med garanti, at 'nogle' af skatteydernes surte tjente penge fra DK / EU / USA's $100 milliarder og militærstøtte, er dumpet ned i de forkerte hænder og aldrig nået til Ukraine, siger mange (opsnappet af CIA, warlords eller havnet på den sorte marked)... I-N-G-E-N tror på Gud og julemanden mere og måske skal vi være taknemmelige, for det. Naturligvis, er energikrisen allerede blevet døbt "2022 European drought". For som med alt andet, når det bliver en "agenda" og wikipedia går ind for "Kampen om den røde ko" og Klimaændringer i Europa, så ved vi, den er opdigtet til formålet med et bestemt mål, lidt, à la Grønne-Greta Thunberg-Thunderstorm (kriseskuespiller styret af Grønne-Monstre, forældre og Georg Soros)... Og hvem vinder HVER EVIG ENESTE GANG???... [LÆS VIDERE] ... |


 
Alle de megastore energiselskaber, som tjener Frimureriets doktriner, udnytter forbrugerne og jordens fossile brændstoffer - primært kul, olie og naturgas.

Rockefeller sidder på al "olien", siden 1860’erne. Fra John D. Rockefeller, til russiske oligarker, Saudiske prinser og oliebaroner.

Og alle regeringerne, især KlimaDan, som tilbeder "drømmen" om 70% reduktion af drivhusgasser i 2030, falske 2030 Klimaaftale om grøn strøm og varme 2022 og tjener, på afgifter og skatter.

Og hvis du stadigvæk tror på at elbiler er "grønnest" når de fyldes med 'sort' brændstoffer - så er du en idiot (undskylder - den kom forkert ud) 

😉

.

Al klimakamp er Hoax... Det ved du godt ikke?

De har brugt Geoengineering eller klimaengineering i en menneskealder, det var allerede på tegnebrættet i 1800-tallet. Siden kom HAARP og alverdens anden teknologier for at ændre verdens klima.

Hvis vi kunne bryde troldedommen, og afklassificere de 6000 amerikanske patenterede hemmelige dokumenter. Her snakker jeg om FRI ENERGI. Eksempelvis findes det i form af Zero-Point Energi eller fri Plasmateknologi / Nanoteknologi.

Faktisk kan man selv lave en Magrav Plasmareaktor (Mehran Keshe ) af fri energi på hele 30 kW - lidt ligesom grundpillen i mange vindmøller er det muligt, at lave en strømstyrke ved hjælp af kobbertråd og magneter. En transformator / transformer / trafo er et arrangement af mindst 2 magnetisk tæt koblede spoler af kobber...

Kunne også være den gratis energienhed drevet af vand - opfundet af Petros Zografos. Som Niels Bohr Instituttet i København, ph.d. Jacob Trier Frederiksen, fusionsspecialist, NÆGTER at anerkende (natürlich som man siger i jydelandet)...

Japan har kunne lave "vandbiler" i 25-30 år. - Når, det tror du ikke på? Jamen, så slå du "
Genepax" op og "Water cars". Har hørt om det i over 20 år.

Stan Myer slog de ihjel da han blærede sig for meget med sin "vandbil" i 70'erne.

Der skal også være et positivt snit - Olieprisen lavere end før invasionen af Ukraine og benzin / dieselprisen falder... |

Roads flooded as heavy rain and thunderstorms continue | UK News | Sky News


Onlinekampagne Don't Pay tager fart, da 100.000 løfter om at annullere direkte debiteringer på energiregningen | UK Nyheder | Sky News (news-sky-com.translate.goog)
Det første skib med korn fra Ukraine er forsvundet (msn.com)
Mens Ukraine jubler over milliarder, frygter danske eksperter konsekvenserne - TV 2
Funding tracker: Who’s sending aid to Ukraine? | Devex


Maersk og konkurrenten Hapag-Lloyd når ned på skattesats under to procent (watchmedier-dk.translate.goog)
Mærsk tjener rekordmange milliarder i andet kvartal (finans.dk)

Ørsted-chef advarer mod folkestemningen efter stigende el- og gaspriser | Penge | DR
Ørsted forventer overskud på 20-22 milliarder kroner - politiken.dk

Europa smelter og brænder under solen (jyllands-posten.dk)
Fjerde hedebølge i tørkeramt Frankrig: Byer mangler vand | Seneste nyt | DR
Kunder raser over opsagte fastprisaftaler - Erhverv - sn.dk - Sjællandske Nyheder
Vandforbrug for højt - nu indføres forbud | Nordjyske.dk


No comments:

Post a Comment