Jul 12, 2022

🙈🌲😮‍💨 ~ (Vi kan ikke se skoven for bare træer) En verden i oprør: Rygterne på nettet ulmer men politiet advarer det kan medvirke til uønsket adfærd hos borgerne, unødig frygt, hæmme politiets arbejde eller mistillid til myndighederne (SoTW) ~ | Blogger: To masseskyderier i Sydafrika efterlader 18 døde - lige nu. Der sker masseskyderier i USA - hele tiden. Og det eneste vi har oppe i hovedet er hvor sex-bombe-lækker Louise 'Twerk Queen' Kjølsen ta' sig ud for at være som pavestolt fra tæsk, hun tog for fjerdebølgefeminismen... Ved biografen i Field’s råbte den formodede 22-årige gerningsmand, at det ikke er ægte, det er ikke ægte 8 gange og det hele var en drøm på den håndholdte video og »Slå mig nu ihjel« under sin "spadser-tur" (spadseretur) eller som E.B. kalder det for clickbaits skyld "dødsruten". (sensationsjournalistik og idioter findes der mange af). Imens flød sko rundt, men ingen mærkelige genstande eller beviser på aflagte tøj, hijab, mobiler, barnevogne, blod, krudtslam, pistolhylstre og magasinholdere, som på splatterfilm. Flår mig tilbage 'down memory lane' omkring Sandy-Hook, i daglig tale kendt som Sandy Hook Hoax eller Sandy Hoax. Den første FF Ops skoleskyderi i nyere historie, afsløret som en total fabrikeret begivenhed, propfyldt med falske omgivelser og falske ofre (det er beviseligt, at flere børn er spottet andre steder, efter de er påståede døde, under Sandy Hook massakren).. Og naturligvis, skal vi lytte til myndighederne - ARE YOU NUTS!. Rigspolitichef Thorkild Fogde især som udtales "Foged". Dvs. han er en Fogedret i sig selv! Det selvom, Politiets øverste chef, har begået tjenesteforseelser, à la landsforræderi mod minkene som, BBB aka Barbamama - hvis du spørger mig. Politiets øverste korps på chefgangen har ENORMT meget magt. Har Frimureriet eget PET-indsatsstyrke? Det tror jeg jo. Vi så det under Coronakrisen. PET "frimurer-politiet" blev anvendt til at opildne til vold mod noget som medierne kalder for; "netværket bag den danske coronamodstand", Malue Montclairre (Flemming Blicher + Martin Iversen), nævnte noget om, da civile betjente PLUDSELIGT tæskede løs på uskyldige demonstranter, hvor Coronamodstanden, var på sit højeste. Har nu ikke selv meget skumfidus til Malue, eftersom der går rygter om at, i hendes frihedsråd, sidder der en mand, der går under navnet, Clement Harbinger Bane, i bestyrelsen, som er oplært af en tidligere Mossad officer, Fra den Israelske efterretningstjeneste, i netop manipulation... |

Rygter deles på sociale medier efter skyderi i Field's (berlingske.dk)
Misinformation spredte sig som en steppebrand efter skyderi, men det er ikke overraskende, siger ekspert - TV 2
Two mass shootings in South Africa leave 18 dead — RT World News
Louise 'Twerk Queen' Kjølsen er pavestolt af de tæsk, hun tog for fjerdebølgefeminismen. Men hun giver også indrømmelser (berlingske.dk)
https://www.verdensalt.dk/2021/11/der-er-ting-som-selv-en-psykopat-aldrig.html

Tre drab på 400 meter: Riffelmandens dødsrute – Ekstra Bladet
Viral video fra Field's vækker opsigt: »Slå mig nu ihjel« - politiken.dk
12 Reasons Why the Orlando Shooting was a False Flag | Mysterious Death Toll, Gun Control, Suspicious Crime Scene, and more - Stillness in the Storm
The universe is eternal, infinite and vibrant, a conscious cosmos: Search results for sandy hook (verdensalt.dk)

Sat i bås med hertuginde Kate • Kendte.dk
Tom Cruise: People Think Star Has Clones As He Attends Three Events In A Day (ladbible.com)
TikTok Tom Cruise deepfake creator: public shouldn’t worry about ‘one-click fakes’ - The Verge
Tom Cruise in 'Oblivion': Drones and Clones on Planet Earth | TIME.com
Han var spået en stor Hollywood-karriere. Nu er han anklaget for vold, våbenbesiddelse og for at groome små børn (berlingske.dk)

 
Så 'stinkende' rig er hun • Kendte.dk
Rihanna the Princess of Illuminati - Brave Search
(16) RIHANNA S&M ILLUMINATI 'princess of illuminati' MUSIC VIDEO MEANING EXPOSED! - YouTube


LIVE: Krigen i Ukraine fortsætter – følg den seneste udvikling | BT Udland - www.bt.dk
KINA STØTTER IRANS TILSLUTNING TIL BRICS – NewSpeekTeleskops første billede viser 13 milliarder år gamle galakser | Kristeligt Dagblad (kristeligt-dagblad.dk)

Sønderlemmende tal fra USA: Næsten ingen stoler på medierne – Document
Biden’s Approval Hits 33 Percent; Democrats Want 2024 Options, Poll Shows - The New York Times (nytimes.com)

No comments:

Post a Comment