Jul 1, 2022

👨‍🌾🦨👃 ~ (Slette-Mette SKAMROSER BBB og frikender sig selv!) Mææætte, DAHL, BBB i al forenelighed: Hvis den berømte, berygtet og brutale BBB fyres får hun ca. 5 mio. kr. i gyldent håndtryk. Foruden million-bonusser som en fortsat eksplosiv lønudvikling kurs mod 3 mio. kr. om året (SoTW) ~ | Blogger: HVOR fanden er optøjerne eller modstandskampen henne? Pressemødet i Statsministeriet 11. marts 2020 (Illuminati numerologi = 9/11 - i tal se datoen) tog alle flugten til Netto for, at købe lokumspapir, 33 minutter efter, diktatoren og Co., stod i glassalen. Jamen, SoTW, vi kan ikke gøre noget - gu' kan vi da så gøre. Det kræver blot, alles mod, frygtløshed og masse-demonstrationer... Jeg så med på det absurde 2 timers pressemødet af skamløs defokusering og spin (for at bruge B.dk's Jakob Nielsen sammenligner) og fik bræk-fornemmelser! Mink-Medico-Mette, Landsmoderen-over-alle og de 10 embedsmænd består - også i dag - også i morgen... Dvs. "shitshowet" eller "filmen" som ruller, foran-vores-øjne, skal åbenbart fortsætte, lidt endnu. Lige indtil, lugten fra gylle og husdyrgødningen er så fælt - at "folket" tager fat i grebet om deres leer, høtyve og fakler, og vandre mod Christiansborg og kræver afskaffelsen af kongemagten og adelsstyret (dyarki - topartsstyret) og kulegraver alle de 4.000 akademikere i centraladmin. og kræver de 64 i STM - fyret. Problemet er bare, Dannevang, har ingen naturlig protestmach-kultur, som i andre lande, hvor millioner, går på gaden og får afsat statsoverhoveder. Og det et faktum. I flere lande, mest fra det sydlige EU og Sydamerika og andre udenfor EU-lande, virker det helt PERFEKT! Det er KUN, når krise-skuespillerinden, Greta Thunberg, fik klima-machen i gang i 2019 (jeg var der selv), der siden 2009, med falske-ambitiøse-klimaaftaler, har fået sat sindene i kog med 100K mennesker i gaderne. Foruden George Soros BLM (og all-lives-matter), kvinderettigheder og Påskestrejkerne og de tilknyttede demonstrationer foran Christiansborg i 1985 blev de hidtil største og samlende demonstrationer i Danmark... |


'Det mest sindssyge, foruden, Mette-Mink, uden-et-ansvar, er, når eks-politikere går gennem den gyldne svingdør til private topjob. Fra politik-til-lobbyisme uden erfaring fra erhvervslivet. Lige nu har Thule-DAHL taget flugten og springer ud som direktør for Port of Aalborg, med en millionløn... 


Frimurerbyen-over-alle, for at erstatte, Claus Holstein, MEST korrupte. Christian Den Fjerdes Laug har over 25K medlemmer, alene. DDFO, i oprør, er nede på under 8K på landsplan og så er der alle de andre lodger.  


Det hele startede for 40 år siden mht. Marius Andersens mosgrønne badeværelse i villaen på Gemmavej blevet synonym for én af de STØRSTE Aalborg-skandaler i kommunalpolitik. Flere af de involverede fik fængselsstraffe..  

Millionerne står i kø til Barbara Bertelsen hvis hun fyres – kan se frem til gigantisk gyldent håndtryk – Bjørknæs (bjoerknaes.dk)
Minkpressemøde får hård kritik: »Jeg havde indledt med undskyld for 20 minutter siden« (berlingske.dk)
Frimurerbladet 01-2019 by Den Norske Frimurerorden - Issuu
 


No comments:

Post a Comment