Jul 14, 2022

👁️⃤🤘🐐 ~ (Mææættes forkærlighed for Anker Gedeskæg...) Til minde om en helt almindelig helt: Fra lagerdreng til forbundsformand og statsminister. Kjolebærer, borgmesterkæde, frimurer-flittig og snu politisk operatør præget af økonomiske kriser og lokumsaftaler (SoTW) ~ | Blogger: [👉1972-82 og nu 2020-2022 - et Danmark bøjet i ubønhørlige ubalancer👈] ... Nej, nej, nej, vi gider ikke at høre om, at Dannevang, er styret af frimurerne. Jamen så tal du med Knud Jakobsen, fra partiet: Folkets Ret (RettenPaaVrangen.dk) som har hjulpet hundredvis af alm. danskere, fra den rige Bøje Nielsen til alm. husmødre, siden 1975 indtil dato, klædt af til skindet, frataget alt, der udløste selvmord, tvangsauktioner, fratagelse af værdier og børn, eftersom de gik op imod Frimurerne. Hædersmand, Orla Møller, 1916-1979 præst, S-justitsminister, Knud's gamle lærermester, som han tit snakkede med på Christiansborg om grusomhederne der fandt sted og han var rystede, også selvom han selv, var frimurer! Knud mistede selv alt eftersom han fik afsat flere dommere. Det var et decideret hævntogt, gennem 50 år, fra især det brændende Sorø-klanen, som til sidst, fratog Knuds private ejendomsgård og nedlægge et erhverv, på en moms og gældsfri velplejet 15-20 mio. kroner stort og verdensanerkendt “hestestutteri” i Dianalund (heste prinser opkøbte) og efterlod Knud og hustru, uden en krone, med 2 sultne hunde, fordi, man var "imod", Den Danske Frimurerordenen... |Arbejdermuseet sætter fokus på Anker Jørgensen, men glemmer at stille helt centralt spørgsmål (berlingske.dk)
Historien, han ikke talte om: Da Anker Jørgensen var koldblodig frihedskæmper | BT Danmark - www.bt.dk
Mette Frederiksens forkærlighed for Anker Jørgensen bliver dyr for Danmark - Liberal Alliance

 

"Jens Otto Krag, Anker Jørgensen og Orla Møller, alle frimurer. Fleste frimurer er fra rød blok, især S, men blå blok, også. Knud var den eneste dansker, som vidste, Jens, Anker og Orla, gik til frimurermøder. Orla advarede Knud at de var "farlige" og sagde; 'hvis ikke jeg var frimurer, havde jeg aldrig fået min post, som minister."  

Knud på videoen... (og fra andre videoer)  


(Knud Jacobsen fra partiet: Folkets Ret (RettenPaaVrangen.dk)

Optagelse i Christian den Fjerdes Laug af Dronningens soldaterkammerater
Mette Frederiksen optaget i Lauget


Corona hjalp Kongehuset til millionoverskud i 2021Den første ikke-frimurer der blev lukket ind var Dronning Margrethe i 1993...

Frimurerne i Danmark og Norge De hemmelige ritualene 1


"Kongehuset, styrer Den Danske Frimurerorden og frimurerne styrer alle ministerier og styrelser" 

~ Knud Jacobsen

No comments:

Post a Comment