Jun 29, 2022

🤰🏼🔮🦚 ~ (Placenta, Palantír, Peacocks) Trust the Plan - not the Man: Hvad DJÆVLEN er det for en verden vi lever i❓ (SoTW) ~ | Blogger: Ooog nej - Henrik Qvortrup - er ikke 'Q'😂🤣... ⏰Ved, at sige; vågn så for 'fanden' op - Satan og Lucifer - er taget på ferie...🚴‍♂️ Tour-de-Mørklægning eller Tour-de-Flop for 300 millioner kroner❓ Syntes du ikke det er mærkeligt, at Tour-vinders hold og danske cykelryttere m.fl, er ramt af CORONA i 11-time, kort før start når COVID er udryddet og inden snakket om det❓ Borgerne har ikke råd til benzin - EU vil sikre flere bestyrelsesposter til rige kvinder. Dvs. EU - som er et elitært projekt skabt af og til eliten❓... Hvad ser du i din krystalkugle❓ - Hvorfor tror Sauron, at Pippin har ringen, når Pippin holder Palantír❓... Hvem arbejder Hans Engell for❓ - Er han en (skjult) [Plant] Socialdemokrat og arbejder for MMM❓ Hvorfor har Mikael Goldschmidt, hentet Lene Espersen ind i sit ejendomsimperium❓ Hvordan kan tidl. KGB-agenten, bilderberger og norsk frimurer, "Steklov", være her og der og alle vidervejne, mens han har Corona og Helvedesild❓ Ser vi en CGI-version❓. Hvordan kan "BoJo" overleve, nu igen (igen) vildledt parlamentet❓. Hvem "beskytter" MMM, BBB, Søren Barbapapa og Jacob ælle-bælle-mand❓ - Er Mink-Medico-Militær Mææætte en [Plant] - den sidste Statsminister - allersidste kejser under Frimureriet - sammen med hendes medsammensvorne 'Barbamama'❓ Ligesom, at CCP Obama styret øresnegl, Joe Biden, bliver SIDSTE Kabbalah styret USA Inc.❓ Ligesom, 'Lillibeth' reptilian-energi Dronningen-over-alle-dronninger, bliver SIDSTE monark❓ Ligesom, Frede-Fup, aldrig-nogen-sinde, bliver KONGE af Dannevang❓Ligesom, Pedo-Paven, SIDSTE Pave, i verden❓ Ligesom, de fleste G7-ledere, snart går af, styret af Rothschild-familien og verdens dårligdom og ulighed skyldes slaveri/kolonialisme/imperalisme/etc.❓... [LÆS VIDERE].. |


Q (qanon.pub)


MARIE MUNK | Roskilde Festival (roskilde-festival.dk)
Borgerne har ikke råd til benzin — EU vil sikre flere bestyrelsesposter til rige kvinder | Folkets Avis

Nu melder Mette Frederiksen ud om minksag: Vi fortjener hård kritik – men der er ikke grund til en rigsretssag mod mig (berlingske.dk)
- Ufatteligt arrogant! – Ekstra Bladet
Q: Mor Mette i total panik – Ekstra Bladet

Journalista – Klassisk Journalistik

Man er NØDT til at forstå, at, Det 17. bogstav i alfabetet - Bogstavet Q - er en BRILLIANT lynafleder for, at afbøde eller fortælle os, om NWO-verdensordenens og jordens undergang, med brødkrummer, koder og optimisme og QAnons - afventer “The Storm”. Bevægelsens centrale kilde, den anonyme Q, er en 'militær enhed eller entitet' som har bl.a. brugt Project Looking Glass - visuelt at projicere dig selv til fortiden, for at kunne 'se og spå' om fremtiden. Direkte-energi-våben findes også, og andre eksotiske teknologier.

Altsammen kommer fra højudviklet udenomjordiske hyperintelligente væseners erfaring og vidensdeling. Mange, at disse super-advancerede teknologer, er misbrugt af "Kabbalah" og igen, anvendt af "DeHvideHatte" som (counter-force-doktrin). 

Som at trykke på en knap, kan 6000 patenter af-undertrykte-teknologier, redde jorden, fra Fossilt brændstof og brændsel og elimere forurening og alt-mulig-andet.. 

Lad nu være med at være naive. Q - findes og millioner af Qanons-tilhængere, som tro på en bedre verden med sloganet "Where We Go One, We Go All". Det er RENT Service-2-Others - uanset om Qanons er kristne og naive, så er det en USTOPPELIG bevægelse, for Planetary Liberation. Ligesom COBRA og SIMON og andre spirituelle organisationer. 

Når man kommer til den konklusion, så tror man også på, Reinkarnation. - At vi har gennemlevet 1000-vis af liv, på Moder Jord og andetsteds, for at udleve vores traumer og fobier, som kød-avatar, under Kulstofkredsløbet, og skal igen, tilbage i vores originale engleform. Tilbage, til det guddommelige aspekt, som ikke-fysiske krystallinske struktur (det hedder Ascension). 

Ja, måske lever vi snart i 800 år, uden sygdomme og med Star Trek's Med-Beds, men til syvende og sidst, skal vi videre, mod nye mål i universet og tilbage til det femte-element og opefter... 

Vores 3-D Matrix af Simulation og Moder Jord, som vi kender den, har eksisteret, siden mennesker kom til jorden og Annunakierne (de gamle guder) rå-bollede med vores kvinder og derfor har vi nu, E.T. i blodet og DNA og derefter, indsatte, højstepræsteskabet, der forvandlede Jorden, til et fængsel. Det er DETTE liv som tæller, ikke forrige og ikke fremtidige. Man kan død og komme igen, men så er den gyldne tidsader, i gang. Det ved "Kabbalah" udmærket godt alt det her, så de kæmper til SIDSTE mand, og alle Deres forbistrede "Peacocks" (man ved snart ikke hvem som er en mand eller trans-kvinde) tager andre med ned i "faldet", hvis de kan. Uanset hvad, vinder de ikke, og stilheden venter, nede i Marianergraven i Stillehavet eller i maven på Sarlacc's (Star Wars) - fortæres som levende-sjæle - i tusindvis af år... | 

No comments:

Post a Comment